עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אומר שאני יכול לעשות את זה, אבל מי שלוחץ פה 150 יכול לעשות את זה לפי דעתיכל מי שמתלונן על הטווח תנועה מוזמן לשים על המוט 200, לעשות את הקשת הכי גדולה שהוא יכול ולתפוס הכי רחב שהוא יכול ולנסות ללחוץ
אם הם היו יכולים הם היו עושים את זה.לא אומר שאני יכול לעשות את זה, אבל מי שלוחץ פה 150 יכול לעשות את זה לפי דעתי
הוא כמעט ולא מוריד את זה
כל מי שמתלונן על הטווח תנועה מוזמן לשים על המוט 200, לעשות את הקשת הכי גדולה שהוא יכול ולתפוס הכי רחב שהוא יכול ולנסות ללחוץ[/QUOTE
בוא נוריד קצת תורים:79nb:
אני רק חושב שהוא לא ביצעה את התרגיל נכון בלחיצת חזה המוט אמור להגיע עד לשריר החזה עצמו ומשם לעלות עד למעלה.. אז נכון יש שם 200 קילו אבל אין שם תנועה נכונה והתרגיל לא בוצע כמו שצריך
אז בעצם אתה אומר שהוא לא הרים 200 קילו בלחיצת חזה ?אני רק יודע שלכל תרגיל יש תווך תנועה על מנת להגיע לשלמות בתרגיל.. או שעושים או שלא עושים אין אמצע בדברים האלו אותו מתחרה שהרים את ה 200 קילו לפי דעתי לא יכול להגיד "אני מרים 200 קילו" הוא יכול להגיד אני מזיז 200 קילו זה כן
הגדרה של תנועה מלאה בלחיצת חזה:אמת..
זאת אומרת כן יש שם לחיצה מסויימת אבל לא תנועה מלאה ליתר דיוק!
שומע רגע?לא אומר שאני יכול לעשות את זה, אבל מי שלוחץ פה 150 יכול לעשות את זה לפי דעתי
הוא כמעט ולא מוריד את זה
כל אחד לוחץ בטכניקה שהוא הכי חזק בה, ולא אצל כולם הטכניקה הכי חזקה שלהם היא כזאת כמו בסרטון.לא אומר שאני יכול לעשות את זה, אבל מי שלוחץ פה 150 יכול לעשות את זה לפי דעתי
הוא כמעט ולא מוריד את זה
סתם דוגמא... אבל ברור שטווח תנועה כזה ורוחב ידיים כזה יוסיף לך משקל על המוטכל אחד לוחץ איך שנוח לו, לא לכולם יהיה נוח לחיצה רחבה.
אני לדוגמא לוחץ יחסית צר, אם אני מרחיב את האחיזה אני מרים פחות.
ואני מבטיח לך ש99.99% מהאנשים שלוחצים 150 ק''ג בלחיצת חזה (בטכניקה שהקבועה שלהם-ז''א הטכניקה שהכי נוחה להם), לא יצליחו ללחוץ 200 קילו בצורה הזאת .
ההיגיון אומר שאתה תרים יותר בטכניקה שהכי נוחה לך, ולרוב לחבר'ה שלוחצים 150 ק''ג יש כבר ניסיון (יחסית) ויודעים באיזה טכניקה הם מרימים הכי הרבה.
וחוץ מזה רוב האנשים לא יצליחו לעשות קשת כזאת כמו הבחור פה.
לא 99.99.כל אחד לוחץ איך שנוח לו, לא לכולם יהיה נוח לחיצה רחבה.
אני לדוגמא לוחץ יחסית צר, אם אני מרחיב את האחיזה אני מרים פחות.
ואני מבטיח לך ש99.99% מהאנשים שלוחצים 150 ק''ג בלחיצת חזה (בטכניקה שהקבועה שלהם-ז''א הטכניקה שהכי נוחה להם), לא יצליחו ללחוץ 200 קילו בצורה הזאת .
ההיגיון אומר שאתה תרים יותר בטכניקה שהכי נוחה לך, ולרוב לחבר'ה שלוחצים 150 ק''ג יש כבר ניסיון (יחסית) ויודעים באיזה טכניקה הם מרימים הכי הרבה.
וחוץ מזה רוב האנשים לא יצליחו לעשות קשת כזאת כמו הבחור פה.
אני אף פעם לא מכליל 😃לא 99.99.
אף אחד ברמה הזאת לא יצליח ללחוץ יותר ממה שהוא לוחץ גם ככה, כי אל הם היו יכולים, הם כבר מזמן היו מנצלים את זה.
יוסיף למי שזכה בזה מלכתחילה, ולא למישהו שכבר הגיע בטכניקה שהכי מתאימה לו ל-150 וצפונה...סתם דוגמא... אבל ברור שטווח תנועה כזה ורוחב ידיים כזה יוסיף לך משקל על המוט
במקרה הזה מותר לך. 😃אני אף פעם לא מכליל 😃