הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bench Press 200@64 kg רטיו מישהו?

טווח תנועה ממש קצר יאמר לזכותו שהידיים ברוחב ממש גדול זה אמור להקשות אבל אני מאמין שאם הוא מוריד עוד 2 ס"מ משם זה כבר לא עולה!

כל מי שמתלונן על הטווח תנועה מוזמן לשים על המוט 200, לעשות את הקשת הכי גדולה שהוא יכול ולתפוס הכי רחב שהוא יכול ולנסות ללחוץ
לא אומר שאני יכול לעשות את זה, אבל מי שלוחץ פה 150 יכול לעשות את זה לפי דעתי
הוא כמעט ולא מוריד את זה

כל מי שמתלונן על הטווח תנועה מוזמן לשים על המוט 200, לעשות את הקשת הכי גדולה שהוא יכול ולתפוס הכי רחב שהוא יכול ולנסות ללחוץ[/QUOTE

בוא נוריד קצת תורים:79nb:
אני רק חושב שהוא לא ביצעה את התרגיל נכון בלחיצת חזה המוט אמור להגיע עד לשריר החזה עצמו ומשם לעלות עד למעלה.. אז נכון יש שם 200 קילו אבל אין שם תנועה נכונה והתרגיל לא בוצע כמו שצריך

אני רק יודע שלכל תרגיל יש תווך תנועה על מנת להגיע לשלמות בתרגיל.. או שעושים או שלא עושים אין אמצע בדברים האלו אותו מתחרה שהרים את ה 200 קילו לפי דעתי לא יכול להגיד "אני מרים 200 קילו" הוא יכול להגיד אני מזיז 200 קילו זה כן

אני רק יודע שלכל תרגיל יש תווך תנועה על מנת להגיע לשלמות בתרגיל.. או שעושים או שלא עושים אין אמצע בדברים האלו אותו מתחרה שהרים את ה 200 קילו לפי דעתי לא יכול להגיד "אני מרים 200 קילו" הוא יכול להגיד אני מזיז 200 קילו זה כן
אז בעצם אתה אומר שהוא לא הרים 200 קילו בלחיצת חזה ?

אמת..
זאת אומרת כן יש שם לחיצה מסויימת אבל לא תנועה מלאה ליתר דיוק!
הגדרה של תנועה מלאה בלחיצת חזה:
המוט יורד עד שנוגע בחזה, ועולה על נעילת המרפקים.
המוט נגע בחזה? כן
הבחור נעל מרפקים? כן
הטווח תנועה מלא? כן!
אמנם הטווח תנועה מאוד קצר, אבל הוא מלא!
המטרה בPL זה להרים כמה שיותר משקל לפי חוקי התחרות, וההרמה הזאת חוקית לגמריי (עובדה הוא קיבל דגל לבן).

• פותח/ת השרשור
הוא כמעט ולא מוריד את זה
שומע רגע?
אולי מספיק להמציא דברים?

הוא כמעט ולא מוריד את זה
כל אחד לוחץ בטכניקה שהוא הכי חזק בה, ולא אצל כולם הטכניקה הכי חזקה שלהם היא כזאת כמו בסרטון.
אני לדוגמא לוחץ יחסית צר, אם אני מרחיב את האחיזה אני מרים פחות.
ואני מבטיח לך ש99.99% מהאנשים שלוחצים 150 ק''ג בלחיצת חזה (בטכניקה שהקבועה שלהם), לא יצליחו ללחוץ 200 קילו בצורה הזאת .
לרוב לחבר'ה שלוחצים 150 ק''ג יש כבר ניסיון (יחסית) ויודעים באיזה טכניקה הם מרימים הכי הרבה. לכן הם לא יצליחו ללחוץ 200 ק''ג בטכניקה שונה.
וחוץ מזה רוב האנשים לא יצליחו לעשות קשת כזאת כמו הבחור פה.

כל אחד לוחץ איך שנוח לו, לא לכולם יהיה נוח לחיצה רחבה.
ואני מבטיח לך ש99.99% מהאנשים שלוחצים 150 ק''ג בלחיצת חזה (בטכניקה שהקבועה שלהם-ז''א הטכניקה שהכי נוחה להם), לא יצליחו ללחוץ 200 קילו בצורה הזאת .
ההיגיון אומר שאתה תרים יותר בטכניקה שהכי נוחה לך, ולרוב לחבר'ה שלוחצים 150 ק''ג יש כבר ניסיון (יחסית) ויודעים באיזה טכניקה הם מרימים הכי הרבה.
סתם דוגמא... אבל ברור שטווח תנועה כזה ורוחב ידיים כזה יוסיף לך משקל על המוט

• פותח/ת השרשור
כל אחד לוחץ איך שנוח לו, לא לכולם יהיה נוח לחיצה רחבה.
ואני מבטיח לך ש99.99% מהאנשים שלוחצים 150 ק''ג בלחיצת חזה (בטכניקה שהקבועה שלהם-ז''א הטכניקה שהכי נוחה להם), לא יצליחו ללחוץ 200 קילו בצורה הזאת .
ההיגיון אומר שאתה תרים יותר בטכניקה שהכי נוחה לך, ולרוב לחבר'ה שלוחצים 150 ק''ג יש כבר ניסיון (יחסית) ויודעים באיזה טכניקה הם מרימים הכי הרבה.
לא 99.99.
אף אחד ברמה הזאת לא יצליח ללחוץ יותר ממה שהוא לוחץ גם ככה, כי אל הם היו יכולים, הם כבר מזמן היו מנצלים את זה.

• פותח/ת השרשור
בנאדם שהשיא שלו הוא 150 לא יצליח להחזיק אפילו לשניה 200 בצורה כזו.
שלא נדבר על ללחוץ אותם, אפילו בטווח תנועה קצר יחסית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית