הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון Bench Press 200@64 kg רטיו מישהו?

אתה ממשיך להתפלצף.. הנושא אבוד..

אתה כנראה לא מבדיל בין לעשות בנץ במכון למטרות מסויימות לבין לעשות בנץ בתחרות ואיתו להרים כמה שיותר משקל.
אין קשר בין מה שאתה עושה במכון לבין מה שהבחור עשה בסרטון. אגב מה שהוא עשה בסרטון פי מליון יותר קשה ממה שאתה עושה במכון- אם היה לך ספק בכלל.

כמה שטויות הולכות באשכול הזה - זה מדהים.
קודם כל, אם מדובר על תחרות, אז כל אחד צריך למצוא את הטכניקה שהוא מרים איתה הכי הרבה, ובהרבה מאוד מקרים זה יהיה טווח תנועה יחסית "קטן" - כמו בנץ' באחיזת בילדרים או סומו דדליפט רחב או סקוואט גבולי. מי שחושב שזה "רמאות" מוזמן לנסות לעשות את הסומו הכי רחב שהוא יכול או הבנץ' באחיזה הכי רחבה שאפשר, ולעשות מהגב בייגל'ה, ולראות אם הוא מרים כך יותר. כל החרטטנים באשכול הזה מוזמנים אפילו לשים שני קרשים על החזה ולראות אם הם מצליחים ללחוץ משם 200 ק"ג.
לגבי האם טכניקות "תחרות" זו הדרך הכי טובה להתחזק בצורה אופטימלית, זה כבר דיון אחר - לדוגמה - לא חושב שיש מי שיחלוק על הקונצנזוס שדדליפט קלאסי הוא תרגיל יותר טוב להתחזקות מאשר סומו, גם אם בנאדם X בסומו מרים יותר.
סתם בקשר לדדליפט, לדעתי האישית דדליפט קלאסי יותר מרשים. אין לי הסבר לוגי אבל יותר "כיף" לי לראות דדליפט קלאסי, כמו גם סקווט בעמידה יחסית צרה על פני סקווט LB בעמידה רחבה. עיניין של טעם.

סתם בקשר לדדליפט, לדעתי האישית דדליפט קלאסי יותר מרשים. אין לי הסבר לוגי אבל יותר "כיף" לי לראות דדליפט קלאסי, כמו גם סקווט בעמידה יחסית צרה על פני סקווט LB בעמידה רחבה. עיניין של טעם.

אני מסכים איתך לגמרי. גם אני בחד"כ מתאמן עם HB, פרונט סקוואט, דדליפט קלאסי, ובנץ' באחיזה יותר צרה מהסטנדרט של זרת על הטבעות (אבל גם לא צמודה).
אין ספק שמישהו שמרים 300 ק"ג כמו פט מנדז יותר חזק ממישהו שמרים 300 ק"ג סטייל ריפטו, אבל אם מישהו לוחץ (לדוגמה) 150, ומתרץ שהוא לא מרים 200 מכל מיני סיבות שיש לו שליטה עליהן כמו רוחב אחיזה וכדומה - אז שישים כסף איפה שהפה שלו נמצא, ירחיב את האחיזה, וירים 200.

א
אתה כנראה לא מבדיל בין לעשות בנץ במכון למטרות מסויימות לבין לעשות בנץ בתחרות ואיתו להרים כמה שיותר משקל.
אין קשר בין מה שאתה עושה במכון לבין מה שהבחור עשה בסרטון. אגב מה שהוא עשה בסרטון פי מליון יותר קשה ממה שאתה עושה במכון- אם היה לך ספק בכלל.
לדעתי משהו פה בשיח קצת הלך לאיבוד.אני לא חושב שהעיניין פה הוא "מה יותר קשה", כי אם מה המטרה. אם אני מבין נכון, גילעד אומר שלמטרת היפרתרופיה, כלומר פיתוח שרירי החזה, לחיצה תחרותית היא לא אידיאלית. הוא כניראה צודק. וולאד ואחרים אומרים שהמטרה בלחיצה תחרותית היא לא היפרתרופיה אלא ללחוץ כמה שיותר משקל מהחזה עד לנעילה מלאה של המרפקים. כמובן שהם צודקים. וולאד, ספורטאי שעוסק ומתחרה ב PL, העלה את הסירטון בפורום PL ולכן נידמה שההערה של גילעד קצת לא במקומה ואינה קשורה לנושא. כל צד מתבצר בעמדתו ויורה מוניטינים שליליים לכל עבר, על פאדי.
אגב, הנושא הזה דוסקס לא מעט ברשת, וניראה שלדעת רבים BP באופן כללי הוא לא תרגיל אידיאלי לפיתוח שרירי החזה (אבל זה כבר שירשור בפני עצמו, ששייך לפורום אחר).

יש פה עניין של "מה יותר קשה" כי גלעד הגיב בטון של "מה הבעיה לעשות ככה" ובכן- מאד בעיה לעשות ככה ועוד יותר בעיה לעשות ככה בתחרות.

אוקי, אני פשוט רגיל בלי להקשית אפילו טיפה.

יש יתרון בלהקשית? זה עוזר במשקלים ?

זה עוזר בלהשאיר את הגוף מכווץ -> שהגוף מכווץ יש יותר כוח להרמת משקלים (גם יותר ריכוז)

רק תשים לב איך התבטאת אז, לעומת איך שאתה מתבטא עכשיו.
יש פה עניין של "מה יותר קשה" כי גלעד הגיב בטון של "מה הבעיה לעשות ככה" ובכן- מאד בעיה לעשות ככה ועוד יותר בעיה לעשות ככה בתחרות.
זה עצוב שרק אדם אחד מכל המשתמשים שהגיבו פה הבין מה בעצם אני רוצה להגיד.. לגבי ״הטון״ שלי לא נראה לי שבאמת אתה יכול לדעת באיזה טון זה היה ואתה ממש רחוק מהמציאות אל תנסה לקלוט טון דרך כתיבה באינטרנט( דרך אגב זה בילתי אפשרי) רדו מהנושא הזה בסך הכל הגבתי על דבר מסויים וכרגיל אתם אוהם את האקשן אז יש התנפלתם

זה עצוב שרק אדם אחד מכל המשתמשים שהגיבו פה הבין מה בעצם אני רוצה להגיד.. לגבי ״הטון״ שלי לא נראה לי שבאמת אתה יכול לדעת באיזה טון זה היה ואתה ממש רחוק מהמציאות אל תנסה לקלוט טון דרך כתיבה באינטרנט( דרך אגב זה בילתי אפשרי) רדו מהנושא הזה בסך הכל הגבתי על דבר מסויים וכרגיל אתם אוהם את האקשן אז יש התנפלתם

א. עצה שלי, תחשוב פעמיים לפני שאתה נותן מוניטין שלילי למנהל פה, כן זאת דיקטטורה פה.
ב. אם אתה לא פווארליפטר מתחרה, או בא מעולם תחרויות הכוח אין לך שום זכות לבקר טכניקה של פווארליפטר מתחרה וכן, אתה זלזלת\אין לך מושג על מה אתה מדבר ואין לך מושג בעולם תחרויות הכוח. למעשה לעולם לא הזזת 200 קילו בשום צורה או דרך.
ג. אזהרה היא כי אתה חצוף.

אז מה עם הטווח תנועה שלו קצר זאת תחרות...אם הוא מצא שיטה שהוא מזיז את המוט פחות מרחק מבחינתו זה אומר שהוא ירים יותר..
בידיוק כמו שהרבה ממכם מושכים דדליפט יחפים ולא על נעלי פלטפורמה..

@

אופיר, אם אותו בחור היה לוחץ באותה צורה נגיד בIPF או באיגוד ״מחמיר״, הוא היה מקבל לבנים?

אאל״ט יש איגודים שבהם יש רוחב אחיזה מקסימלי
הוא היה מקבל לבנים כל עוד היה מחזיק בתחום ה82
עריכה
לא בטוח אם כל כף הרגל על הרצפה אבל אם כן אז כן

אז מה עם הטווח תנועה שלו קצר זאת תחרות...אם הוא מצא שיטה שהוא מזיז את המוט פחות מרחק מבחינתו זה אומר שהוא ירים יותר..
בידיוק כמו שהרבה ממכם מושכים דדליפט יחפים ולא על נעלי פלטפורמה..
יש חוק גורף (כלומר שתקף בכל האיגודים) לגבי הנעלה בדדליפט?
אני מעריך שיחפים אסור (לפחות לא יצא לי לראות), אבל הבנתי שיש מעין נעל-גרב כזאת שהיא כן חוקית, ואם כן, באמת תמוה בעיניי מדוע לא כולם מתחרים כך?

אני מעריך שיחפים אסור (לפחות לא יצא לי לראות), אבל הבנתי שיש מעין נעל-גרב כזאת שהיא כן חוקית, ואם כן, באמת תמוה בעיניי מדוע לא כולם מתחרים כך?
כי לא לכולם יש ולא לכולם זה נח

אתה מדבר על deadlift slippers , גם ברשותי יש זוג ..
אין לי מושג לגבי חוקים באיגודים השונים.

עצה שלי, תחשוב פעמיים לפני שאתה נותן מוניטין שלילי למנהל פה, כן זאת דיקטטורה פה
תגיד לי מזה קשור?
מערכת מוניטין נועדה לטוב ולרע, וגם אתה ידידי אם תרשום שטות או שתרשום משהו לא מכבד תקבל מוניטין שלילי(לא שזה ידגדג איפה שהוא).
מי ישמע תתן באן באן למשתמש על הענקת מוניטין.
וואלה המחשבה על זה מצחיקה קצת.

תגיד לי מזה קשור?
מערכת מוניטין נועדה לטוב ולרע, וגם אתה ידידי אם תרשום שטות או שתרשום משהו לא מכבד תקבל מוניטין שלילי(לא שזה ידגדג איפה שהוא).
מי ישמע תתן באן באן למשתמש על הענקת מוניטין 🚔
וואלה המחשבה על זה מצחיקה קצת.[/QUOTE
מצחיק אותך?!? חצוף! ניראה אם תצחק מזה, קבל מוניטין שלילי!!#!

לא אומר שאני יכול לעשות את זה, אבל מי שלוחץ פה 150 יכול לעשות את זה לפי דעתי
הוא כמעט ולא מוריד את זה

האחיזה שלי מאוד רחבה...אני מקשית את הגב...ואני שוקל 104...ולא אני לא לוחץ200! על מה אתה מדבר??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית