עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משתר דיקטטורי.. חח כנראה שמדובר פה בילדים עם אגו עד השמים שרוצים להוכיח לעצמםולסובבים שהם חזקים ושולטים זה בסדר כל עוד זה מאחורי מקלדת, בחיי היום יום בחוץ לא הייתי מציע לאפחד להתנהג כך זה יכול להביא אותם למקומות ממש אפורים..תגיד לי מזה קשור?
מערכת מוניטין נועדה לטוב ולרע, וגם אתה ידידי אם תרשום שטות או שתרשום משהו לא מכבד תקבל מוניטין שלילי(לא שזה ידגדג איפה שהוא).
מי ישמע תתן באן באן למשתמש על הענקת מוניטין.
וואלה המחשבה על זה מצחיקה קצת.
תוסיף עוד שטות לרשימת השטויות בלקסיקון שלךא. עצה שלי, תחשוב פעמיים לפני שאתה נותן מוניטין שלילי למנהל פה, כן זאת דיקטטורה פה.
ב. אם אתה לא פווארליפטר מתחרה, או בא מעולם תחרויות הכוח אין לך שום זכות לבקר טכניקה של פווארליפטר מתחרה וכן, אתה זלזלת\אין לך מושג על מה אתה מדבר ואין לך מושג בעולם תחרויות הכוח. למעשה לעולם לא הזזת 200 קילו בשום צורה או דרך.
ג. אזהרה היא כי אתה חצוף.
פט מנדז הוא אח יקר!!! עוקב נלהב באינסטרגם שלו.אני מסכים איתך לגמרי. גם אני בחד"כ מתאמן עם HB, פרונט סקוואט, דדליפט קלאסי, ובנץ' באחיזה יותר צרה מהסטנדרט של זרת על הטבעות (אבל גם לא צמודה).
אין ספק שמישהו שמרים 300 ק"ג כמו פט מנדז יותר חזק ממישהו שמרים 300 ק"ג סטייל ריפטו, אבל אם מישהו לוחץ (לדוגמה) 150, ומתרץ שהוא לא מרים 200 מכל מיני סיבות שיש לו שליטה עליהן כמו רוחב אחיזה וכדומה - אז שישים כסף איפה שהפה שלו נמצא, ירחיב את האחיזה, וירים 200.
לא נכון מבחינה פיזיקלית...מי שמרים 300 חזק בדיוק באותה מידה כמו מי שמרים 300. המדד היחיד לכוח הוא "כמה הרמת?" וזהו.
לשריר ארוך יותר יש אבל יותר פוטנציאל כוח לא?זה פשוט לא נכון. אם אדם יותר גבוה למשל ומרים אותו משקל, יש לו יותר דרך ומנופים פחות יעילים
מי שמרים 300 חזק בדיוק באותה מידה כמו מי שמרים 300. המדד היחיד לכוח הוא "כמה הרמת?" וזהו.
למה זה נתון לוויכוח כשיש כלים למדוד את זה ?או תודה. הנה למשל דוגמא נהדרת לאמירה נחרצת שאפשר להתווכח עליה עד אין סוף.
למרות שהסירטון יצא חרא, תקשיב למה שברנדון לילי אומרזה פשוט לא נכון. אם אדם יותר גבוה למשל ומרים אותו משקל, יש לו יותר דרך ומנופים פחות יעילים
למה זה נתון לוויכוח כשיש כלים למדוד את זה ?
לא, 300 קילו לא יכול להיות שווה כשמדובר בשני תרגילים שונים. תרשו לי לגלות לכם סוד - מי שמרים 297.5 ק"ג פרונט סקוואט יותר חזק ממי שמרים 300 לואו בר. ו-99% כראה גם ממי שמרים 330 לואו בר.
זה פשוט לא נכון. אם אדם יותר גבוה למשל ומרים אותו משקל, יש לו יותר דרך ומנופים פחות יעילים
אז זהו שלא.
תבוא לתחרות, תעשה FS, או HB או איזו וריאציה חוקית של סקוואט שתרצה - בלוח תוצאות יהיה כתוב 297.5, לא כתוב כמה רחב עמדת, כמה רחב החזקת, איזה רצועות השתמשת או איזו מוזיקה שמעת.
שאתה עשית בתחרות 220 HB (תקן אותי אם אני טועה) מישהו החשיב לך מספר אחר כי זו דרך שנחשבת יותר קשה להרמה? לצורך דוגמא, דן גרין עשה 1002, אודל מנואל עשה 1020. אי אפשר להתווכח ולהגיד שדן גרין יותר חזק. הוא הרים פחות. נקודה.
אפשר להתווכח מי יותר "מרשים", מי יותר "נחשב", ומי מחזיק בשיאי עולם. אבל חזק? זה משהו מאוד מוגדר וברור.
חזק זה מי שלקח משקל גבוה ובצורה פיזיקלית הרים אותו לדרך יותר ארוכה (וגם קיבל על זה מדליה אולימפית בדרך...) משמע מרימי משקולות יותר חזקים מפווארליפטרים?
כמו כן, אם רק תחרות פאוורליפטינג "קובעת" אז מי שהיה לו יום גרוע בתחרות ונשרף כי חברה שלו לא מצצה יום לפני הוא חלשלוש? מה לגבי אנשים שמתאמנים במרתפים שלהם, ואולי הניפו יותר מבהדד סלימי?