עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תחשוב כמה כוח זה יתן להם ע"מ להביא את המשקל ללמעלה, כולל זה שזה מקל על העבודה של הלחיצהלמה הם צריכים סקוואט 400 ?
מה יותר יעיל למשקולן, להביא את הסקוואט שלו ל400 קילו או את ההנפה ל250 ?תחשוב כמה כוח זה יתן להם ע"מ להביא את המשקל ללמעלה, כולל זה שזה מקל על העבודה של הלחיצה
אפשר מקור בבקשה ?Fuck you and fuck your leads to nowhere argument.
- Mark Bell
אבקכו,
אנחנו מדברים על ענף ספורט ספציפי. כל מה שכתבת כאן לא נכנס לטוטאל אז ברמה התוצאתית - אינו משמעותי.
זה אומר שרצי מרתון יותר חזקים מכולם?
ההגדרה שלך (מעולם הפיזיקה) מתייחסת לעבודה, ולא לכוח. (מסהXדרך)
כמו שהמונדיאל קובע מי הנבחרת הטובה בעולם, ככה תחרות PL קובעת מי הליפטר החזק בקטגוריה (או בכלל). אתה מדבר על תירוצים ועל אימון לא בתנאי תחרות. אם מה שהיית אומר היה תקף בעולם הPL, תחרויות היו מתבצעות מהבית שכל אחד מעלה סרטונים שלו מרים.
רזזדה עשה דדליפט של 400...הדדליפט הוא רק דוגמה, אבל גם סקוואטים של 400 לא ראיתי שם
לתל׳ה?רזזדה עשה דדליפט של 400...
התבלבלתי, 380, וזה היה כתוב בויקי:לתל׳ה?
קודם כל צודק לגבי ההגדרה של עבודה.
השאלה היא מה עבודה קשורה? עבודה=שריפת קלוריות. האם מישהו ששורף יותר קלוריות יותר חזק?
אין כאן שום הגיון.
כמו שנדב אמר, מה שמעניין זה הענף ספורט, וזה מה שאני מנסה כל כך נואשות להסביר כאן לאנשים שמתעקשים להתעסק במושג "מרשים".
כמו שנדב אמר מה שמעניין זה תוצאות בפועל, אם פט מנדז מאוד מרשים במכון, אבל בתחרות לא זוכה במיקום טוב - הוא ספורטאי לא טוב.
זה תקף לגבי כל ספורטאי בכל ענף ספורט.
@StarDust
הבנתי מה אתה אומר, אני רק אדגיש לך את הקטע של ה"ספורטאי" , יורי המאמן שלך - באימונים לא תראה אותו מניף 130-135 אפילו סקוואטים הוא עושה פעם ב... (משקלים כבדים אבל לא כבדים יחסית אליו) וכו' וכו' אבל הוא בא לתחרות ומניף 140+ ומנקהודוחק כמעט תמיד 155-160+.
לגביי ה"חזק" באופן כללי, אני גם נגד ה"הגדרה" הזאת של "חזק" במכון, ענפי הספורט השונים נוצרו כדי להכריז באופן רשמי, מי הכי "מהיר" מי קופץ הכי גבוה וגם מי הכי "חזק" אז אוקי, יש כמה ענפים תחרותיים של כוח ואני בעד לא להעמיד אותם אחד מול השני , אבל אף אחד לא יתווכח נגיד שבני הוא בין האנשים הכי חזקים שמתהלכים בעולם הזה ואני גם לא חושב שייתווכחו על זה שאיליה אילין הוא גם אחד כזה...
מהסרטון שהבאת זה NO LIFT
אבל אם הוא נפסל על סמים, אין מה לעשות- רזה זאדה הצליח להביא משקל יותר גדול בתחרות ולא נפסל על סמים (מבטיח לך שבדקו אותו)
להתנקות נכון ובזמן זה גם חלק מהעניין מה לעשות. זה חלק מהספורט שלא מדברים עליו אבל חלק בלתי נפרד ממנו.
הוא עשה גם 266 "נקי". וטעות שלי - הוא נפסל רטרואקטיבית כשעשו reconstruction לקטגוריות המשקל. אז מי יותר חזק?
שיא העולם שייך לרזה זאדה כמדומני לא? החוקי....
אז להרים יותר משקל (באותו תרגיל) != יותר חזק?
ומה קורה אם מישהו מתחרה בארגון המתחרה לאדטו שמעבירים רבעי סקוואטים לחברים שלהם, אבל פוסל סקוואטים חוקיים של מי שלא? אז הוא חלש?
החוקי היה שייך לטרננקו עד ששינו את קטגוריות המשקל(266 של טרננקו מול 263.5 של רזזדה).שיא העולם שייך לרזה זאדה כמדומני לא? החוקי....
החוקי היה שייך לטרננקו עד ששינו את קטגוריות המשקל(266 של טרננקו מול 263.5 של רזזדה).