עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי...16-17% וכדי לראות את השרירי הבטן אתה צריך להיות על אחוז של 10-12.
היי...
אתה בטוח שאני 16/17 ?
אני במשטר תזונה ואימונים של חודשים ולפני שהתחלתי עמדתי על 19/20
העלתי פה תמונה וזה מה שהעריכו אותי.כן, לפי מה אתה יודע שהיית 19/20 ?
מאזן קלורי שלילי , מומלץ אירובי אבל עם הגירעון שלך מספיק גדול אז אפשר לוותרהעלתי פה תמונה וזה מה שהעריכו אותי.
איך אני מגביר את הקצב של הירידה בא״ש. איעד הוא להגיע בין 12 ל 10 ומשם מסה
מאזן קלורי שלילי , מומלץ אירובי אבל עם הגירעון שלך מספיק גדול אז אפשר לוותר
האם זה לא נכון שאירובי בחיטוב הוא אחת מהדרכים להגדיל את הגרעון הקלורי ?לא נכון, אירובי הוא חלק בלתי נפרד בתקופת חיטוב או מאסה.
האם זה לא נכון שאירובי בחיטוב הוא אחת מהדרכים להגדיל את הגרעון הקלורי ?
הבנתי , תודה רבה חידשתה ליתשאיר את גרעון הקלורי בצד, אירובי עוזר לשמור על הלב - מגביר את זרימת החמצן לתאים ומספק להם ״חיים״.
ולכן זה מומלץ בין אם אתה בגרעון קלורי לבין אם אתה בפלוס קלורי.
מה חיטוב? לבן אדם אין גרם של שריר עליו, הוא יהיה שחיף מהשורה אם הוא ימשיך חיטובתמשיך חיטוב,מקווה שאתה לא על דל פחמימה
הוא צריך מסה נקייה , ולצבור ניסיון הוא נראה מתחיל וחסר ניסיון.תמשיך חיטוב,מקווה שאתה לא על דל פחמימה
מה חיטוב? לבן אדם אין גרם של שריר עליו, הוא יהיה שחיף מהשורה אם הוא ימשיך חיטוב
אם הוא לא יאכל זבל ויהיה מפוקח על התפריט שלו עם פלוס קלורי לא גדול ועם תוכנית אימונים נכונה ואירובי אין שום סיבה שהוא יהיה שמןאם הוא יעשה מסה רוב הסיכויים שהוא שמן מהשורה.
אם הוא לא יאכל זבל ויהיה מפוקח על התפריט שלו עם פלוס קלורי לא גדול ועם תוכנית אימונים נכונה ואירובי אין שום סיבה שהוא יהיה שמן
הוא עשוי אפילו להתחטב במסה הזו בגלל העלייה במסת השריר שהוא ייתן... לעשות חיטוב במצבו יהיה בושהלדעתי חבל לעשות מסה במצב הזה.
שיעשה מה שבאלו..
הוא עשוי אפילו להתחטב במסה הזו בגלל העלייה במסת השריר שהוא ייתן... לעשות חיטוב במצבו יהיה בושה