הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסבר לגבי הסרטון

• פותח/ת השרשור Israel
  • פורסם בתאריך

Israel

משתמש מתחיל
126
16
נק' מוניטין:
92
126
16
https://www.lbs.co.il/threads/18051/

היי

יש כאן מישהו שיכול להסביר לי בקצרה מהם התרגילים שהם עושים ולמה עושים אותם

למי שמתעצל להכנס לקישור מדובר ב
האלטינג-דדליפט
ראק-פולס
ופאוור-שראגס

האלוינג דדליפט - תנועה חלקית של דדליפט, פשוט דדליפט רגיל עד לקצת אחרי הברך. זה בעצם דדליפט ללא נעילה. זה כדי לשפר את החלק הזה של התנועה.ראק פולס- לרוב מתחיל מתחת לברך עד לנעילה - המטרה כמובן לחזק את הנעילה שלך בדדליפט.
פוואר שראג - זה בעצם ההתחלה של האנג קלין רק שבקפיצה אתה לא מרים את במוט אל תפיסה, אלא עושה רק שראג וקופץ. אתה משאיר ידיים נעולות ולא מכופף בשביל לתת למוט לעלות אל התפיסה.

האלוינג דדליפט - תנועה חלקית של דדליפט, פשוט דדליפט רגיל עד לקצת אחרי הברך. זה בעצם דדליפט ללא נעילה. זה כדי לשפר את החלק הזה של התנועה.ראק פולס- לרוב מתחיל מתחת לברך עד לנעילה - המטרה כמובן לחזק את הנעילה שלך בדדליפט.
פוואר שראג - זה בעצם ההתחלה של האנג קלין רק שבקפיצה אתה לא מרים את במוט אל תפיסה, אלא עושה רק שראג וקופץ. אתה משאיר ידיים נעולות ולא מכופף בשביל לתת למוט לעלות אל התפיסה.
עושים את הדדליפט עד הברך עם יותר או פחות משקל ?

שזה עדיין פחות עבודה. כמו שתגיד שבראק פולס אתה תרים את אותו דבר שאתה מרים בדדליפט רגיל.
אצלי למשל משקל שכבד לי לנעול אין שום סיכוי בעולם שאני אזיז מילימטר מהרצפה אפילו

אצלי למשל משקל שכבד לי לנעול אין שום סיכוי בעולם שאני אזיז מילימטר מהרצפה אפילו
לא הבנתי... כאילו הניתוק הוא החלק החלש אצלך אז אתה אומר שאתה לא תצליח לעשות תנועה חלקית עם יותר משקל? אתה תתפלא.

איך זה הגיוני ?
כי אתה צריך להשקיע יותר אנרגיה. אני מניח שזה עובד יותר לחזרות, ולא ל1RM כמובן כי אם אתה לא מנתק משקל מהרצפה אתה לא תצליח כלום. אבל הגיוני נניח שRM5 יהפוך לRM8 או משהו כזה (אל תתפוס אותי במספר כמובן)

כי אתה צריך להשקיע יותר אנרגיה. אני מניח שזה עובד יותר לחזרות, ולא ל1RM כמובן כי אם אתה לא מנתק משקל מהרצפה אתה לא תצליח כלום. אבל הגיוני נניח שRM5 יהפוך לRM8 או משהו כזה (אל תתפוס אותי במספר כמובן)
ככה הכל מובן, חשבתי שהשקל יתווסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית