הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון squat 200x3

זה נשמע ממש לא טוב אבל אני לא מבין למה אתה מתכוון בלפתוח את הרגליים...
חחח ראש כחול!! אני מכוון לרוחב שאתה פותח את הרגליים.. היום המאמן שלי אמר לי שאני צריך לצמצם את הרווח.. אני רואה שהמון פה עושים סקוואט רחב מאוד.. מה ההמלצה? תודה

• פותח/ת השרשור
חחח ראש כחול!! אני מכוון לרוחב שאתה פותח את הרגליים.. היום המאמן שלי אמר לי שאני צריך לצמצם את הרווח.. אני רואה שהמון פה עושים סקוואט רחב מאוד.. מה ההמלצה? תודה
לא יודע, אני ממש לא מגדיר את זה רחב מאוד גם לא רחב, פעם הייתי עושה מה שנקרא "סומו סקוואט" שהוא יותר רחב ולא הרגשתי איתו בנח אז חזרתי לעמידה סטנדרטית שזו זו( ללאו באר, להיי באר זה משהו אחר).

כל הכבוד, שמח לראות אותך מתקדם ככה.

אני חושב שיש מקום לעבודה טכנית בבנץ', נראה שהסט אפ הוא טוב, אבל מהרגע שאתה מוציא את המוט מהראק אתה לא יציב. שים לב חזרה שניה אתה מוריד למיקום יותר נמוך. ממליץ לפני כל חזרה (גם לפני הראשונה, שאתה מוציא מהראק, לפני הירידה) לקחת הרבה אוויר ולדחוף אגן אחורה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם!

לגבי המיקום של המוט אני אענה טיפה בפירוט כי גם העירו על זה בפייסבוק..
ככה היה מיקום המוט אצלי שבוע לפני שהתחלתי להתאמן עם רן

וככה היה נראה המנח גב שלי מהצד (אותו אימון)

כשהתחלתי להתאמן עם רן הוא שם לב שמיקום המוט לא תקין וכיוון אותי למקום שלדעתו הוא אמור לשבת, עברה שנה ואני שם את המוט בידיוק באותו מקום. וככה נראה המנח גב שלי היום.

אז אני מאמין שזה פשוט המיקום הנכון לי, לגבי אם זה נקרא היי באר או לאו באר זה באמת לא מעניין אותי.

נערך לאחרונה:
התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

תודה על הפרגון !

את כל המכון הרמת בצעקה הזאת.

המבוגר שעובר מהצד ומסתכל עלייך נראה כאילו חושב לעצמו "בגילו הייתי מרים יותר".

הדדליפט מאתמול (202.5), כרגיל מלחמה בחזרה האחרונה.

ניסית טכניקות אחרות בדדליפט?
פשוט ביחס לסקוואט כביכול הוא אמור להיות הרבה יותר גבוה ( לא אצל כולם זה ככה כמובן, אבל אם לא ניסית אז שווה לנסות טכניקות אחרות )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית