הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחרור כתף תפוסה

aviyahooo

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני כבר כמה ימים סובל מכתף תפוסה... האיזור התפוס הוא יחסית קטן ונמצא ממש מתחת לעצם של השכמה... על הגבול שבין השכמה לגב כמו בתמונה.... זה לא מרגיש כמו שריר תפוס לאחר אימון או משהו כזה.. זה פשוט מרגיש כאילו יש לי משקולת בתוך הכתף... מעין משקולת עגולה שפשוט נמצאת שם ומכאיבה לי בכל תזוזה...

ניסיתי כבר כל סוג של מתיחה שאני מכיר אבל אף מתיחה כזאת לא עובדת על האיזור שם ואני לא מרגיש גם שאני מותח את האיזור הכואב עם תרגילי המתיחות הרגילים...

חשבתי לבקש ממישהו לעשות צורה של אגרוף ופשוט ללחוץ על המקום הכואב אבל אני לא יודע אם זה מומלץ...

מה אפשר לעשות?

בתמונה שמתי חץ לאיזו הכואב

קבצים מצורפים

• 7382_event_full_desc_heb_1_2_1347439877.jpg
    7382_event_full_desc_heb_1_2_1347439877.jpg
    KB 21 · צפיות: 983
אני רואה שלא ענו לך, אנסה לעזור.. גם אני נתפסתי שם ובעוד מקומות, ניסיתי פחות או יותר הכל.. מסאזים, מקלחות חמות וקרות, מתיחות במקלחת, בנגיי ועוד משחות.. כלום לא עזר.. רק הזמן שיחרר את השריר.. אל תרבה בתנועה וזה ישתחרר כבר לבד.. זה מהניסיון שלי עם שרירים תפוסים.. יכול להיות שאני טועה או שמא יש משהו שלא ניסיתי

• פותח/ת השרשור
זה אומנם כואב אבל זה לא כאב משתק.... כלומר אני עדיין יכול לבצע טווח תנועה מלא... וחוץ מתרגיל אחד שהוא דווקא של יד אחורית (פשיטת מרפק עם משקולות ) שזה תרגיל שמזיז את השכמה למעלה ולמטה ולמעשה "מותח" את האיזור הכואב... הכאב לא מתגבר תוך ביצוע התרגילים או לאחריהם...

אני בכלל לא בטוח שהכאב הזה נובע משריר תפוס

זה אומנם כואב אבל זה לא כאב משתק.... כלומר אני עדיין יכול לבצע טווח תנועה מלא... וחוץ מתרגיל אחד שהוא דווקא של יד אחורית (פשיטת מרפק עם משקולות ) שזה תרגיל שמזיז את השכמה למעלה ולמטה ולמעשה "מותח" את האיזור הכואב... הכאב לא מתגבר תוך ביצוע התרגילים או לאחריהם...

אני בכלל לא בטוח שהכאב הזה נובע משריר תפוס
אתה עושה חימום?

• פותח/ת השרשור
בוודאי שאני עושה חימום... 10 דקות ריצה קלה... + מתיחות + סט ראשון בכל קבוצת שרירים על בערך 30% מהמשקל המקסימלי שאני מרים.

+ שחרור בסוף...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית