עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עומד עוד כמה ימים להתחיל חדר כושר, ואני מתחיל כמובן מתוכנית FBW ולאחר חודש או חודש וחצי עובר ל AB, האם יהיה יתרון לעבור לאחר כמה חודשים ל ABC או שזה לא מתאים למתאמן המתחיל - בינוני?
אהלן,
ראשית אמרת נכון מתחילים במתכונת עדינה של FBW כאשר משקלי העבודה יהיו יחסית קלים ובינוניים למשקל שלך וליכולות שלך על מנת להרגיל את השריר לטווח התנועה החדש, ועל מנת להמנע מפציעות מיותרות עקב התחביב החדש והנהדר שנקרא חדר כושר.
ב-3 שבועות הראשונים תצמד לתפריט כאשר אתה לא משנה כלום, ולאחר מכן לפי ההרגשה התחל להעלות משקלי עבודה צמוד למדריך חד״כ מוסמך שיבנה לך תפריט חדש, אינני רואה סיבה לעבור ל-ABC. איך שאומרים שוואייה שוואיה, לאט לאט אין לאן למהר.
שיהיה בהצלחה וברוך הבא לפורום.
שרשמת תפריט התכוונת לתוכנית?
ואם כבר תפריט אז כמה חלבון צריך? (גרם)
אהלן, הכוונה הייתה לתכנית אימונים אם אהיה יותר ברור.
חלבון זה רק חלק קטן מתפריט התזונה שלך, גש לעבור על הנעוצים ותתחיל ללמוד.
בבקשה,
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
קראתי הרבה מאמרים בקילוגרם כולל זה, אני עומד לבנות לעצמי תפריט בימים הקרובים אבל כמו שאתה יודע למצוא דעה אחת לגבי כל דבר באינטרנט היא בלתי אפשרית וכמויות החלבון המומלצות משתנות מאתר לאתר, אז אני שואל גם פה כמה גרם צריך ?
אתה יודע אולי כמה קלוריות שורפים בערך באימון ממוצע?המשקל שלך כפול 2. זו המשוואה.
אתה יודע אולי כמה קלוריות שורפים בערך באימון ממוצע?
אין אפשרות בערך לדעת כדי להוסיף תקלוריות לתפריט (כאילו עוד קלוריות שיחסו את מה שמוציאים באימון).משתנה מאדם לאדם, שאלה שקשה מאוד לענות עליה.
תלוי בחילוף החומרים שלך, דופק לב, נתונים וכדומה.