הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעם בלאמן תאומים?

• פותח/ת השרשור SaarN
  • פורסם בתאריך

SaarN

משתמש מתחיל
184
5
נק' מוניטין:
187
184
5
אז התאומים שלי הם.. סטנדרטיים
לאבא שלי יש תאומים מפגרים עם הפרדות ומאסה מטורפת, לאחי הקטן יש תאומים פשוט גדולים וחסרי צורה
ולי יש קצת צורה ובלי הרבה מאסה
אז ככה, מגיל 14 ועד גיל 17, הייתי מאמן רגליים קבוע, הייתה תקופה בהתחלה שעשיתי סקוואטים אבל אחרי שעשיתי 'כמעט תאונה' בתרגיל הזה עם מאה קילו אמרתי שזה לא לי, אז בגיל 17 הייתי מסיים את המכשירים של הפשיטה\כפיפה ועושה 350~ קילו על המכשיר של הלג פרס כולל תרגילים לתאומים פלוס החמור - הייתי מתחרע על הרגליים כמעט מכל כיוון אפשרי
מגיל 17 עד 18 נפצעתי, פריקת כתף בלאגנים ואז הגעתי לצבא, עשיתי שירות קרבי מלא, מסעות, ניווטים, אפוד מלא עם נשק
וכשהשלב של להיות צ'ונג מסריח עבר ונהייתי מ"כ עדיין הייתי עושה בחני מסלול עם אפוד, מסעות וריצות אפוד קבוע
ומה עם התאומים? נאדה
כאילו.. 3 שנים של אימוני רגליים, 3 שנים של צבא עם מסעות שהתאומים שרפו לי בהם, ריצות אפוד ומה לא - ועדיין הם 'סטנדרטיים'
הם גדלו - אולי ב-2 ס"מ בלחץ
מה הסוד חבר'ס? אמרו לי שתאומים לעומת שרירים אחרים זו עבודה של 20~ חזרות, וכל תנוחה זה משהו אחר, כאילו חמור עובד על שריר אחד, והרמות תאומים בעמידה (האק סקוואט) עובד על חלק אחר, ויש את "שריר המסעות" שגם בשבילו צריך לקמבן משהו עם פולי תחתון.
אני רוצה תאכלס - אילו חלקים גדלים יותר ואילו פחות, עצימות? אני מתאמן AB 4 פעמים בשבוע, באמת שלא איכפת לי לעשות 4 פעמים בשבוע אימון לתאומים אם זה יעזור, תרגילים מומלצים? טווחי חזרות? תרגילים בבית?
אני רואה מלא מלא מלא רוכבי אופניים שיש להם תאומים מפגרים, להוסיף יום\יומיים במכון של חצי שעה על האופניים בקליל כזה?
אני יודע שזה לא שריר שנבנה תוך חודש, זה לאורך זמן, גם האמות שלי היו מפגרות, הייתי בגיל 16 עם יד 39 בגובה 1.72 עם אמה חצי מהגודל, היום, אחרי 6 שנים היא הרבה הרבה יותר גדולה ויש בה הפרדות, הכל מסחיבה של דברים יומיומיים ואוננות מאסיבית
הרבצתי פה חפירה, אבל אני עם עודף מוטיבציה מטורף אחרי 3 השנים האלה בצבא שרק ייחלתי לחזור להתאמן

לא יודע מה הסוד לתאומים גדולים, אבל אני יכול להגיד לך שקפיצה בחבל זה אחד הדברים שיתנו לך עבודה מטורפת על התאומים.
זה שריר שגנטיקה בו חשובה יותר מהכל, אתה לא הראשון שהתאומים שלו מפגרים למרות שאתה מאמן אותם טוב.
תשקיע בשאר הגוף, פחות תתמקד בתאומים וזה יבוא עם הזמן

• פותח/ת השרשור
שוקל 75 על 1.72 כרגע, תחילת מאסה, לא שחיף, לא ענק, אבל בכלל לא מתאמן חדש
אגב, ניסיתי קפיצה בחבל, עזבתי את זה אחרי יומיים בערך, פשוט לא הצלחתי לגייס מספיק קורדינציה בשביל העסק
למרות שזה קורע מבחינת אירובי בקטע אחר
וקשה לא להתמקד בתאומים, זה השריר היחיד שלא נראה לי שיגדל מעצמו, שייקח להם מצידי שנה לגדול אבל שיגדלו ולא יפגרו מאחור.
הגודל שלהם מאוד מורגש אחרי שהרגל עצמה גדלה, הרגל שלי די הצטמקה עם השנים, אבל בזמנו היה לי חוסר פרופורציות לא קטן איתם, בגלל שהארבע ראשי היה גדול, זה היה נראה כאילו הם היו אפילו יותר קטנים

מבין את הכאב שלך, התחלתי SS עם 60 קילו מ.ג על 1.80 עם סקוואט 45, עליתי 20 קילו והסקוואט עלה ל 130 והתאומים גדלו אולי ב 1 ס''מ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית