הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של הילד הכי קטן בפורום - בן 14 (טקSS)

הלוג של הילד הכי קטן בפורום - בן 14 (טקSS)

אז מזל טוב X2
שברת שיא עולם במשקל שאני אמור לעשות ל3X5 ביום ראשון..
מכובד מאוד
אתה כאילו ציני איתו ? להזכירך שהוא שוקל 58.5 ואגב הוא גם גבוה מאוד הוא בסביבות ה1.75 שלא תבוא ותגיד הוא נמוך אז יש לו שריר (כאילו בלי להעליב יהב אין לך שריר חחח גם לי אין) ובכל זאת הוא שבר כמו תותח,חוץ מזה שהוא בן 13 אני בספק כמה ילדים בני 13 בארץ יודעים מה זה סקוואט מלא

אתה כאילו ציני איתו ? להזכירך שהוא שוקל 58.5 ואגב הוא גם גבוה מאוד הוא בסביבות ה1.75 שלא תבוא ותגיד הוא נמוך אז יש לו שריר (כאילו בלי להעליב יהב אין לך שריר חחח גם לי אין) ובכל זאת הוא שבר כמו תותח,חוץ מזה שהוא בן 13 אני בספק כמה ילדים בני 13 בארץ יודעים מה זה סקוואט מלא
לא הייתה לי כוונה להגיב, אם זה נשמע ככה אז אני מתנצל אל פותח האשכול
כתבתי באותה הודעה שזה מכובד מאוד, הוא גם יותר חזק ממני בבנץ' באיזה 25 קילו ובדדליפט קצת

לא הייתה לי כוונה להגיב, אם זה נשמע ככה אז אני מתנצל אל פותח האשכול
כתבתי באותה הודעה שזה מכובד מאוד, הוא גם יותר חזק ממני בבנץ' באיזה 25 קילו ובדדליפט קצת
לא חשבתי שאתה מתכוון להעליב, אבל זה נשמע מטעה ויהב כנראה הוטעה.

שבוע 5 ss יום A
עשיתי 85% ממשקל העבודה בגלל השבוע של אחרי תחרות,
נתפס לי משו בגב מהדד בתחרות וזה מחמיר לי בדד אני חושב אפילו לעשות 50% ממשקל העבודה השבוע.

שבוע הבא בנץ כרגיל, סקוואט אני אעשה 10% פחות ומשם אעלה 2.5 כל אימון, דד אפילו 50% אמשיך עד שיסתדר לי.

בקטנה, זה יעבור מהר 😃 פשוט לא רוצה להחמיר את המצב אם יהיו שינויים אעדכן

נערך לאחרונה:
אין לי הרבה מה לעדכן.. כל לחץ שאני מפעיל על הגב (דד/סקוואט/פרס) מכאיב לי בגב
כנראה מתחתי שריר.. לא התחממתי מספיק בתחרות והדדליפט שבר לי את הגב
החלטתי לא לשרוף סתם זמן ואחרי התייעצות עם סטס וסנורלקס אני עושה טקסס כתכנית לתרגיל אחד - בנץ פרס.. היחיד שאני יכול

תודה על ההתיחסות אגב 😃

קרה לי גם.
כמה דברים לעשות ולא לעשות:
1. אל תעשה מתיחות ופואם רולר, רק יעשה יותר נזק.
2. אם יש לך כדור טניס זה מעולה, שים על הריצפה ותשכב עליו עם הנקודה הכואבת בגב. זה כאבי תופת אבל משתלם.
3. קומפרסינג, תבדוק אם יש לך בבית כריות חימום ואם לא אז תקנה\תכין תחמם ושים על המקום הכואב בגב.
4. מקלחות חמות.
5. לנסות לעשות את התרגילים בטכניקה שונה, אני אישית עברתי הרבה זמן לסומו וHB כי הם לא הכאיבו לי בגב או הכאיבו קצת ועם הזמן זה עבר.

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
אני גם נפצעתי בדד,עדיין פצוע איטח אני חייב להגיד לך,תן לזה לנוח טוב וחזק תתמקד בינתיים בבנץ תבדוק אם גם פאוורקלין כואב לך,תן חודש מנוחה מכל תרגילי הבסיס חוץ מהבנץ ופאוורקלין אם לא כואב,ואז תחזור ותעשה חזרות גבוהות עם משקל נמוך נסה ללכת לרופא ושיוציא לך הפנייה לפיזיוטרפיסט אבל בגדול הגב שלך צריך מנוחה ותן לו אותה,כשאתה חוזר לחזרות גבוהות כמו שאיתמר אמר תנסה סומו,כי זה מפעיל פחות גב

אני גם נפצעתי בדד,עדיין פצוע איטח אני חייב להגיד לך,תן לזה לנוח טוב וחזק תתמקד בינתיים בבנץ תבדוק אם גם פאוורקלין כואב לך,תן חודש מנוחה מכל תרגילי הבסיס חוץ מהבנץ ופאוורקלין אם לא כואב,ואז תחזור ותעשה חזרות גבוהות עם משקל נמוך נסה ללכת לרופא ושיוציא לך הפנייה לפיזיוטרפיסט אבל בגדול הגב שלך צריך מנוחה ותן לו אותה,כשאתה חוזר לחזרות גבוהות כמו שאיתמר אמר תנסה סומו,כי זה מפעיל פחות גב
אני היום כנראה מתחיל לשופף מדיאלוד.. עד שאעשה דדליפט יהיה זמן.. מעדיף לבזבז כביכול זמן עכשיו מאשר לבזבז כפול זמן אחר כך בפציעה.. טוב אז היום חזרתי לשפוף 😁🤣🤩, החלטתי להשאיר את הבנץ בטקסס ולהוסיף גם פרס בטקסס,
סקוואט ודדליפט אני ממשיך SS כמובן.. סקוואט התחלתי דיאלוד ודדליפט אני עדיין לא עושה עד שהגב שלי יהיה בריא ב100% 🤦‍♂️

SS
סקוואט 80 (3X5, דיאלוד והחלטתי להוריד חגורה עד טקסס)

לחיצות טקסס יום נפח
בנץ 70 (5*5 כמובן)
פרס 37 (כנ"ל)
קצת מפמפם ביספס עם דאמבלים של 10 - 3X8

כמה אוראו לכיף שייק חלבון מ3 סקופים וכריך טונה .. הייתי קצר היום בחלבון 😳

ויאללה לישון מחר בית ספר חוזרים לשגרה ולבגטים שניצל מהקפיטריה 😛

הנפח לא אמור ללכת ככה.
אתה עושה לחיצה אחת בנפח אחרי זה את המקבילה בהתאוששות ואת זו שעשית בנפח גם בעצימות.
בנוסף אני לא חושב שכדאי לחכות עם החגורה עד טקסס.

אם בנפח עשית בנץ בהתאוששות אתה עושה פרס ועצימות בנץ,אתה עושה רוטציה ככה ששבוע אחד יש נפח ועצימות בנץ ונפח ועצימות פרס,קראת בכלל על הטקסס? בשביל מה כפיפת מרפקים ? אם כבר אז תוסיף אותה בהתאוששות
אתה יכול לשים חגורה לפני טקסס

עדכון קטן - המפשעה שלי ממש תפוסה בגלל שחזרתי לשפוף אתמול, לא בטוח שמחר אוכל להסקביט :( .. נקווה לטוב
הנפח לא אמור ללכת ככה.
אתה עושה לחיצה אחת בנפח אחרי זה את המקבילה בהתאוששות ואת זו שעשית בנפח גם בעצימות.
בנוסף אני לא חושב שכדאי לחכות עם החגורה עד טקסס.
אני יודע מה זה רוטציה, חייב לעשות?

אם בנפח עשית בנץ בהתאוששות אתה עושה פרס ועצימות בנץ,אתה עושה רוטציה ככה ששבוע אחד יש נפח ועצימות בנץ ונפח ועצימות פרס,קראת בכלל על הטקסס? בשביל מה כפיפת מרפקים ? אם כבר אז תוסיף אותה בהתאוששות
אתה יכול לשים חגורה לפני טקסס

כפיפות מרפקים כי זה מיינסטרים ואני די בטוח ששמים את זה בנפח, חגורה אני רוצה למשוך כמה שיותר בלי.. אני מרגיש שהגב שלי לא מספיק יציב - דוגמא בפרס אני לא הכי יציב וזה מפריע כי הכתפיים לא מנצלות את הפוטנציאל להרים יותר ולהתחזק

עדכון קטן - המפשעה שלי ממש תפוסה בגלל שחזרתי לשפוף אתמול, לא בטוח שמחר אוכל להסקביט 😭 .. נקווה לטוב
אני יודע מה זה רוטציה, חייב לעשות?
אתה תסקביט מחר כמו גדול, גם אם אתה תפוס.
ולא חייב לעשות רוטציה, אני לא מתכוון לעשות.
כפיפות מרפקים כי זה מיינסטרים ואני די בטוח ששמים את זה בנפח, חגורה אני רוצה למשוך כמה שיותר בלי.. אני מרגיש שהגב שלי לא מספיק יציב - דוגמא בפרס אני לא הכי יציב וזה מפריע כי הכתפיים לא מנצלות את הפוטנציאל להרים יותר ולהתחזק
אתה תצטרך עוד בסס.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית