נק' מוניטין:
42
- 197
- 20
ולא הורדת את התמונות .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טענת טענה מול כולם, כדי להוכיח שאתה צודק אתה צריך להוכיח מול כולםאני רוצה לסתור את הטענות שלך. אבל לא פה מול כולם
תמחק את התמונות ואני כבר מעלה לפה סרטוןטענת טענה מול כולם, כדי להוכיח שאתה צודק אתה צריך להוכיח מול כולם
@Beast and cheat יכול לספר לך על זה.
אחד המנהלים יימחק את התמונות בהקדם.אני כבר מעלה סרטון של הדדליפט שלי מלפני שנה + התמונה של הבטן עם האסטתיקה תקבל בפרטי בווצאפ אחרי שאני אחפש בלפטופ תמונות מהקיץ אני לא משקר בחיים. הסרטון כבר יועלה
אל תעלה לפה, תביא לו בפרטיאני כבר מעלה סרטון של הדדליפט שלי מלפני שנה + התמונה של הבטן עם האסטתיקה תקבל בפרטי בווצאפ אחרי שאני אחפש בלפטופ תמונות מהקיץ אני לא משקר בחיים. הסרטון כבר יועלה
התקשרת אליי כבר, מישהו נתן לך אותו.אפשר רק את המספר שלך ? שיהיה לי מה לשלוח.
ביינתים הסרטון נטען רק דקה
פרסמתי את הסרטון בקבוצה בווצאפ. אני אבקש ממישהוא שיעביר לך אותו ... תכתוב פה אחרי שראיתהתקשרת אליי כבר, מישהו נתן לך אותו.
בוא נתחיל מזה שלא העברת תמונות, לא הוכחת כלום.פרסמתי את הסרטון בקבוצה בווצאפ. אני אבקש ממישהוא שיעביר לך אותו ... תכתוב פה אחרי שראית
145 קילו על 70 מ.ג צולם ב 2014 בתחילת השנה. אני רוצה להעביר כמה דברים לכל הצופים באשכולבוא נתחיל מזה שלא העברת תמונות, לא הוכחת כלום.
דבר שני, הדדליפט: מוט של עשר-15, חמש פלטות של עשר כל צד, חמש ושתיים וחצי, לא איי.
הוא באמת כזה 😃אתה סתם נשמע מתנשא ומעצבן.
😲הוא באמת כזה 😃
הוא באמת כזה 😃
עדיין לא קיבלתי תמונת קוביות.145 קילו על 70 מ.ג צולם ב 2014 בתחילת השנה. אני רוצה להעביר כמה דברים לכל הצופים באשכול
1 אני לא שם על אף אחד. מי שיש לו בעיה מוזמן להגיד לי
2 אני לא שקרתי אפילו פעם אחת מי שחושב שאני שקרן שיוכיח את זה.
3 אני לא מצלם בדרך כלל סרטונים שלי כי אני מתאמ ןבשביל עצמי ולא בשביל LBS ולא בשביל להוכיח לאף אחד אחר
4 אני הגעתי ל 12 אחוז שומן ואכן היה לי 8 קוביות אין לי מה לשקר.
5 שלחתי לך סרטון של הדדליפט זה היחידי שהיה לי .
6 אם אתה חושב שאתה גבר לפרסם פה תמונות שלי בלי רשותי אני יכול לפרסם בכל אתר אינטרנט שיש תמונות שלך. אבל אני לא עושה את זה כי אני לא ילד מושפל ואני ילד בוגר.
סיימתי. מי שיש לו בעיה שישמור אותה לעצמו או שיכתוב לי בפרטי.
מצטער שאני לא מצלם את עצמי כל הזמן. אבל אתה מפרסם תמונות שלי עם חולצה ? מה הוכחת פה ? מה אתה טמבל ?עדיין לא קיבלתי תמונת קוביות.