הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הלוג של הילד הכי קטן בפורום - בן 14 (טקSS)

הלוג של הילד הכי קטן בפורום - בן 14 (טקSS)

עובד על זה
@Tom
@incin
@StarDust
@Eyal
אשמח אם משהו יוכל למחוק את הקבצים המצורפים בתגובה מספר 286 בעמוד הקודם.
אני כבר מעלה סרטון של הדדליפט שלי מלפני שנה + התמונה של הבטן עם האסטתיקה תקבל בפרטי בווצאפ אחרי שאני אחפש בלפטופ תמונות מהקיץ אני לא משקר בחיים. הסרטון כבר יועלה

אני כבר מעלה סרטון של הדדליפט שלי מלפני שנה + התמונה של הבטן עם האסטתיקה תקבל בפרטי בווצאפ אחרי שאני אחפש בלפטופ תמונות מהקיץ אני לא משקר בחיים. הסרטון כבר יועלה
אחד המנהלים יימחק את התמונות בהקדם.

אל תעלה לפה, תביא לו בפרטי

פרסמתי את הסרטון בקבוצה בווצאפ. אני אבקש ממישהוא שיעביר לך אותו ... תכתוב פה אחרי שראית
בוא נתחיל מזה שלא העברת תמונות, לא הוכחת כלום.
דבר שני, הדדליפט: מוט של עשר-15, חמש פלטות של עשר כל צד, חמש ושתיים וחצי, לא איי.

בוא נתחיל מזה שלא העברת תמונות, לא הוכחת כלום.
דבר שני, הדדליפט: מוט של עשר-15, חמש פלטות של עשר כל צד, חמש ושתיים וחצי, לא איי.
145 קילו על 70 מ.ג צולם ב 2014 בתחילת השנה. אני רוצה להעביר כמה דברים לכל הצופים באשכול

1 אני לא שם על אף אחד. מי שיש לו בעיה מוזמן להגיד לי
2 אני לא שקרתי אפילו פעם אחת מי שחושב שאני שקרן שיוכיח את זה.
3 אני לא מצלם בדרך כלל סרטונים שלי כי אני מתאמ ןבשביל עצמי ולא בשביל LBS ולא בשביל להוכיח לאף אחד אחר
4 אני הגעתי ל 12 אחוז שומן ואכן היה לי 8 קוביות אין לי מה לשקר.
5 שלחתי לך סרטון של הדדליפט זה היחידי שהיה לי .
6 אם אתה חושב שאתה גבר לפרסם פה תמונות שלי בלי רשותי אני יכול לפרסם בכל אתר אינטרנט שיש תמונות שלך. אבל אני לא עושה את זה כי אני לא ילד מושפל ואני ילד בוגר.

סיימתי. מי שיש לו בעיה שישמור אותה לעצמו או שיכתוב לי בפרטי.

הוא באמת כזה 😃
919px-Happy-oh-stop-it-you-l.png

145 קילו על 70 מ.ג צולם ב 2014 בתחילת השנה. אני רוצה להעביר כמה דברים לכל הצופים באשכול

1 אני לא שם על אף אחד. מי שיש לו בעיה מוזמן להגיד לי
2 אני לא שקרתי אפילו פעם אחת מי שחושב שאני שקרן שיוכיח את זה.
3 אני לא מצלם בדרך כלל סרטונים שלי כי אני מתאמ ןבשביל עצמי ולא בשביל LBS ולא בשביל להוכיח לאף אחד אחר
4 אני הגעתי ל 12 אחוז שומן ואכן היה לי 8 קוביות אין לי מה לשקר.
5 שלחתי לך סרטון של הדדליפט זה היחידי שהיה לי .
6 אם אתה חושב שאתה גבר לפרסם פה תמונות שלי בלי רשותי אני יכול לפרסם בכל אתר אינטרנט שיש תמונות שלך. אבל אני לא עושה את זה כי אני לא ילד מושפל ואני ילד בוגר.

סיימתי. מי שיש לו בעיה שישמור אותה לעצמו או שיכתוב לי בפרטי.
עדיין לא קיבלתי תמונת קוביות.

זה לא אני ^ חחח
עדיין לא קיבלתי תמונת קוביות.
מצטער שאני לא מצלם את עצמי כל הזמן. אבל אתה מפרסם תמונות שלי עם חולצה ? מה הוכחת פה ? מה אתה טמבל ?

אני אמרתי מה שיש לי להגיד. שיעשו לך מוניטין כל האפסים פה חושבים שהם גברים כולם פה עלי.

שהמנהל ימחק תתמונות .. לא מעניין אותי. מזה . אני יכול לפרסם תמונת שלו בכל הרשת אבל אני לא עושה את זה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית