הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של הילד הכי קטן בפורום - בן 14 (טקSS)

הלוג של הילד הכי קטן בפורום - בן 14 (טקSS)

ITAH אני גם רושם נגיד במבחנים באנגלית
אבל זה נראה כמו יטא.. לא משנה!
אתה יודע שהדואר לא באמת יודע מי גר איפה וכשהם מקבלים חבילה לYAHAV ITAH הם לא מחפשים איפה אתה גר אלא מעבירים את החבילה לכתובת הרשומה ?

אתה יודע שהדואר לא באמת יודע מי גר איפה וכשהם מקבלים חבילה לYAHAV ITAH הם לא מחפשים איפה אתה גר אלא מעבירים את החבילה לכתובת הרשומה ?
שיערתי שזה כך אבל רציתי להיות בטוח.. לא מזמן הזמנתי מפיתהכוסט משהו ב150, ביטלתי את ההזמנה ולא חזר הכסף.. פניתי אליהם והם טענו שהכסף לא הגיע אליהם אז הם לא יכולים להחזיר לי את הכסף והלך 150..
BAD LUCK ITAH

בכל מקרה טודה

רק שתדע שעם פרונג אחד יהיה לך יותר קל להשתחרר אחרי סט כבד שאין לך אוויר וכו'.. מנסיון, אבל מה שבאלך, האמת לא בטוח אם יש הבדל בתמיכה בין פרונג אחד לשניים.

אשמח לראות פעם סרטון שלך לחץ,יעזור לאנשים בפורום לתקן אותך.

יש לי מספיק ציוד בשביל להחלים מהפציעה אז אני מתאמן בבית.. אגב במשקלים כבדים זה נראה אותו דבר רק יותר מכווץ וכמובן איטי

לא רואה סיבה לעדכן את השטויות שלי דרך המערכת
טוב אז הייתי חולה איזה 4 יום והיום אני בריא אז אכלתי היום 2 שווארמות 😅
היה היום אימון.. שום דבר מיוחד, היה בנץ 72 לשמיניות קלות ואז Burnout סט שכזה (מעדיף לא להעמיס על המרפקים בינתיים)
דדליפט שהרגיש גרוע מבחינת הפציעה 75 2X15 ועזרים למיניהם

הגעתי למסקנה שאני לא אחלים מהפציעה ככה ואני מבזבז יותר מידי זמן אז אלך לאורתופד ספורט
רוצה לחזור להתאמן סעמק אני אלך לבכות

שכחתי שיש לך לוג.
מחכה לעדכון מאורתופד,בנץ 3 פלטות מחכה לך.

מחר יש תור לאורתופד והחלטתי עד שאחלים מהפציעה לעשות הכי טוב מה שאני יכול,
אז אני מתחיל סבב gvt

היום היה 10*10 פלטה בנץ עם כשלים (משהו מוזר האמות שלי נכשלות בחזרות גבוהות)
לאט פולדאונס 10*10
פרפר בדאמבלים 3x10
מתח 3xmax

שום דבר מיוחד, אימון בילדינג חסר כל תוכן.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית