הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד כמה זה יעיל לפלג גוף עליון?

shoshan

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
היי אני גובה 192 משקל 96 ואחוזי שומן בסביבות ה15 עכשיו בגלל שאני שוקל הרבה חשבתי להתאמן לפלג גוף עליון רק מתח מקבילים שכיבות סמיכה ושכבות בעמידת ידיים עכשיו בגלל שאני שוקל הרבה אני לא מצליח לעבור את ה12 חזרות וזה אומר שיש התנגדות עד כמה זה היה יעיל בתוספת של תזונה וקריאטין??תודה

בתור מתאמן מתחיל אתה תראה שיפור לא משנה מה תעשה.(כמובן שזה תלוי בתזונה)
באיזשהו שלב זה לא יהיה מספיק ואז תוכל לשים משקולות/שקי חול בתיק להוספת התנגדות.
בכל מקרה יש סיבה מיוחדת למה לא להתאמן עם משקולות?
ומה אתה מתכוון לעשות לפלג גוף תחתון?

• פותח/ת השרשור
ברגע שאני ישתפר מעל 12 חזרות אני יוסיף משקל בנוגע לרגליים אני עושה באימון נפרד יש לי מוט עם פלטות ומספיק משקל אני רוצה משקל גוף כי אני מרגיש שזה ממש מתיש לי את הגוף יותר ממשקולות כנראה גם בגלל שיש התנגדות גבוהה בגלל המשקל וגם אני אוהב להתאמן בחוץ באוויר הפתוח סוג של תחביב

אני תמיד אעדיף משקולות.
אם משקל גוף מתיש אותך יותר, כנראה שאתה לא מעמיס מספיק משקולות בחדר כושר (אחרי הכל יש לך אפשרות לשים על המוט כמה משקל שתרצה).
גם באיזשהו שלב זה כבר לא יהיה נוח ואתה תצטרך להעמיס הרבה משקל בשביל שבאמת תתאמץ (לדוגמא שכיבות שמיכה).
אם אתה אוהב להתאמן בחוץ אתה יכול גם לשלב בין השניים.

• פותח/ת השרשור
נניח לטווח של עד חצי שנה היה יעילות בדבר במסת שריר (לא יעבור את ה12 חזרות )?? ואחרי זה להתאמן עם משקולות.. ותודה על התגובות

הכוונה שלי בלשלב היא להכין תוכנית שתשלב בין שני הסוגים. .
ובנינו רוב התוכנית אימון כוללות תרגילי משקל גוף+משקל, לדוגמא מתח עם משקל, מקבילים עם משקל, פלאנקים עם משקל וכו...
אתה יכול לשלב בתוכנית גם מתח ומקבילים על טבעות, זה יותר מאתגר.
לבניית מסת שריר אני דווקא חושב שעדיף משקולות בתוספת תזונה נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית