זה קל. יורים רקטות קסאם?אין שום בעיה.אוקיי, מה אתה מציע לעשות?
רונדלים 24/7 עם מטוסים שעושים בומים על קוליים מעל בתים. שאף אחד לא ישן שם.
ממשיכים לירות?
155 לתוך שכונות ירגיע אותם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה קל. יורים רקטות קסאם?אין שום בעיה.אוקיי, מה אתה מציע לעשות?
זה קל. יורים רקטות קסאם?אין שום בעיה.
רונדלים 24/7 עם מטוסים שעושים בומים על קוליים מעל בתים. שאף אחד לא ישן שם.
ממשיכים לירות?
155 לתוך שכונות ירגיע אותם.
אומר תודה לאל הגיע הזמן.ואז ארה"ב חותכת לך את הכסף שאתה מקבל מהם, מה אז תעשה?
הזמן שישחטו אותנו כי לא יהיה לנו תקציב מספיק לביטחון?אומר תודה לאל הגיע הזמן.
אם אני לא טועה כספי הסיוע מסתכמים בכ3 מיליארד דולר..בזמן שתקציב הבטחון שלנו הוא 65. לא כולל הסיועהזמן שישחטו אותנו כי לא יהיה לנו תקציב מספיק לביטחון?
אם אני לא טועה כספי הסיוע מסתכמים בכ3 מיליארד דולר..בזמן שתקציב הבטחון שלנו הוא 65. לא כולל הסיוע
הדעה הזאת היא מה שמויל למדיניות האימפוטנציה הישראלית.שכחת מה שאתה קונה ומקבל מהם בהנחות.
שלא תבלבל אני לא שמאלני, אני פשוט חושב שפעולות הרתעה פזיזות זה לא בשבילנו במיוחד בזמנים כאלו שאנחנו די נתמכים על האמריקאים, אם נגיד נעשה ברית עם רוסיה - זה יהיה מצויין יהיה אפשר להפציץ את מי שרוצים מתי שרוצים בלי חשבון.
ומה יקרה לילדים שלהם? לא מההיבט המוסרי.אני לא מבין למה לא מחסלים את כל הפעילים באירגוני הטרור, בין אם פשעו ובין אם לא
אתה שוכח שלך יש צבא. וזו הסיבה היחידה שאתה לא מסתיר עוזי בסליק שבמרתף שלך ורוצח אנשים בזמנך הפנוי.אני לא מבין מה הקטע להגיד "לא כל הערבים כאלה יש כאלה שרוצים שלום" אז מה קיבינמט!! גם יש יהודים כאלה שרוצים שלום ויש כאלה ששונאים בכל נפשם תערבים אבל הם לא הולכים לרצוח אנשים חפים מפשע לעומת זאת הערבים כן עושים את זה וזאת הסיבה להשמיד אותם כי כל אחד שם מחבל פוטנציאלי
תמונה מזויפת. חיפשתי את הכתבה הזו בכל הרשת וכל שניתן למצוא זה רק התמונה הזו.והיא עדיין נמצאת בקרבנו:
![]()
אפילו אין לי הגדרה למונח הזה..
שכחת מה שאתה קונה ומקבל מהם בהנחות.
שלא תבלבל אני לא שמאלני, אני פשוט חושב שפעולות הרתעה פזיזות זה לא בשבילנו במיוחד בזמנים כאלו שאנחנו די נתמכים על האמריקאים, אם נגיד נעשה ברית עם רוסיה - זה יהיה מצויין יהיה אפשר להפציץ את מי שרוצים מתי שרוצים בלי חשבון.
ושכחתם שרק צמד המילים "גיבוי אמריקאי" מונע ומנע הרבה התקפות (תאורטיות) של מדינות ערב עלינו. הפחד ממלחמת עולם שלישית גדול מהפחד שרק מדינת ישראל מהווה במלחמה.אם אני לא טועה כספי הסיוע מסתכמים בכ3 מיליארד דולר..בזמן שתקציב הבטחון שלנו הוא 65. לא כולל הסיוע
צודק,משום שזה הופץ לא חשבתי על זהתמונה מזויפת. חיפשתי את הכתבה הזו בכל הרשת וכל שניתן למצוא זה רק התמונה הזו.
לא אומר שהיא צדיקה או שהיא צריכה לשבת בכנסת, אבל יש לציין שזו תמונה מזויפת.
כל עוד אין שום הסדר הרמטי , עדיף שלא תהיה אפשרות לפגע. להשאיר את חמאס כמות שהוא אי אפשר ורק לפגוע לו בכוח אדם זה לא מספיק טובומה יקרה לילדים שלהם? לא מההיבט המוסרי.
אני יודע שאם הוריי היו נרצחים על ידי המדינה השולטת בי, הייתי נהפך לפעיל טרור קיצוני.
אתה הורג אחד, יוצר ארבעה חדשים
אז מה עושים?להשאיר את חמאס כמות שהוא אי אפשר ורק לפגוע לו בכוח אדם זה לא מספיק טוב
לא משאירים פעיל טרור חיאז מה עושים?
לא בר-ביצוע, לצערנו.לא משאירים פעיל טרור חי
שיהיו הפצצות מסיביות על כל מתקן או מקום שידוע שמשתכנים שם פעילים או ששייך לחמאסלא בר-ביצוע, לצערנו.