נמצאו גופות 3 החטופים

אוקיי, מה אתה מציע לעשות?
זה קל. יורים רקטות קסאם?אין שום בעיה.
רונדלים 24/7 עם מטוסים שעושים בומים על קוליים מעל בתים. שאף אחד לא ישן שם.
ממשיכים לירות?
155 לתוך שכונות ירגיע אותם.

זה קל. יורים רקטות קסאם?אין שום בעיה.
רונדלים 24/7 עם מטוסים שעושים בומים על קוליים מעל בתים. שאף אחד לא ישן שם.
ממשיכים לירות?
155 לתוך שכונות ירגיע אותם.

ואז ארה"ב חותכת לך את הכסף שאתה מקבל מהם, מה אז תעשה?

אם אני לא טועה כספי הסיוע מסתכמים בכ3 מיליארד דולר..בזמן שתקציב הבטחון שלנו הוא 65. לא כולל הסיוע

שכחת מה שאתה קונה ומקבל מהם בהנחות.

שלא תבלבל אני לא שמאלני, אני פשוט חושב שפעולות הרתעה פזיזות זה לא בשבילנו במיוחד בזמנים כאלו שאנחנו די נתמכים על האמריקאים, אם נגיד נעשה ברית עם רוסיה - זה יהיה מצויין יהיה אפשר להפציץ את מי שרוצים מתי שרוצים בלי חשבון.

שלא תבלבל אני לא שמאלני, אני פשוט חושב שפעולות הרתעה פזיזות זה לא בשבילנו במיוחד בזמנים כאלו שאנחנו די נתמכים על האמריקאים, אם נגיד נעשה ברית עם רוסיה - זה יהיה מצויין יהיה אפשר להפציץ את מי שרוצים מתי שרוצים בלי חשבון.
הדעה הזאת היא מה שמויל למדיניות האימפוטנציה הישראלית.

ארגון חרטא לשהו ירה רקטה על שטח מדינת ישראל? זו הכרזת מלחמה ונלחמים עד כניעתם.
לא יכנעו? שלא תשאר להם אבן על בן שם.
שאר העולם לא רלוונטי מכיוון שזו הרזת מלחמה.

אני ממש לא שמאלני (ההפך נכון) אבל זה מתחיל להימאס לקרוא כל היום הודעות בפייסבוק ובפורומים של "בואו ניכנס בהם ונשמיד את עזה!" ""ממשלה של מפגרים" וכו' וכו'.
מאוד קל לשבת מול המקלדת ולרשום כל מה שעולה לראש שרוצחים לך 3 נערים ואני בטוח שגם ביבי בגיל צעיר אם הוא לא היה בפוליטיקה היה מגיב ככה אבל כנראה דברים שרואים משם לא רואים מכאן, נראה לכם שביבי אומר לעצמו "אהא שטויות רצחו לנו שלושה ילדים לא קרה כלום..." או יעלון מעביר את זה על סדר היום??
החלטות פזיזות וריגשיות זה אסון וטוב שלא מתנהגים ככה, אני מקווה מאוד שתהיה תגובה, היא צריכה להיות קשה וחזקה ומרתיעה, וצריך להחמיר את הנהלי פתיחה באש בשטחים וצריך לחזק את ההרתעה לרמה יותר גבוהה ממה שהיא הייתה לפני הפיגוע, אבל לפעמים נשבר כבר לקרוא את התגובות (שאני בטוח ש-80% בערך ממי שרשם אותם בכלל לא עשה שירות קרבי...) של "בואו נמחוק את עזה" ו"להרוג כל ערבי"

כמה דברים יש לי להגיד:
1. לא אפשרי למחוק עם. ניסו לעשות את זה לנו. מעבר להיבט המוסרי של לעשות את זה בעצמנו לפלסטיניים, זה לא אפשרי.
2. מבלי להכליל או לפגוע, רוב הליפטרים והבילדרים שיצא לי לשמוע עליהם בפורומים השונים לא רוצים להתגייס לקרבי. למשוך 200 קילו? בקלות. שירות קרבי? רגע רגע, יש לי אסטמה ודלקת ופה ושם ופרופיל 64. אז מי בעצם 'ישטח' את חברון ועזה? מי ייקום את דמם של הנערים? שוב, לא מכליל.
3. אנחנו צריכים לחתור לשלום יותר מאשר לחתור למלחמה. ולא, אנחנו לא חותרים לשלום. להגיד באוויר "אנחנו רוצים שלום!" זה טוב ויפה, אבל בניית ההתנחלויות ממשיכה כל יום, וזה שאתם לא רואים את זה לא אומר שלא מפנים אנשים מהבתים שלהם (האם הבתים שלהם בצדק או לא, זו שאלה אחרת) ומקרבים את הגבול יותר ויותר אליהם.
4. כל אדם שהביע דעות ימניות ואף גזעניות, שיחשוב טוב רגע. אם היית נולד בעזה, מה היו הדעות שלך. אהוד ברק אמר פעם שאם היה נולד בצד השני, סביר להניח שהיה שהאיד. גיבור מלחמות ישראל, הקצין הראשון שיצא מסיירת מטכ"ל, מפקד היחידה, רמטכ"ל והחייל המעוטר ביותר בצה"ל עד היום, להזכירכם.
5. אני בעד עונש מוות למחבלים. מי שמסכים אתי, שיחשוב רגע מה ההגדרה שלו למחבל. ערבי שרצח ילד בן 16? מחבל, נכון? נכון.
יהודי (לא מדבר על חיילים כרגע) שעל דעת עצמו החליט לרצוח נער ערבי בן 16 ללא כל סיבה נראית לעין, כפעולת נקם אקראית או 'תג מחיר'. האם גם הוא מחבל? האם גם הוא אמור להיות נידון למוות?
6. מדוע זה לא הזמן להביע דעות 'שמאלניות'? שמאל זה לא שם לבגידה, שמאל זה שם מאוד מאוד כללי לעמדות פוליטיות. גם השמאל רוצה שלום ואולי אפילו יותר מהימין. גם השמאל כואב על הרצח של הנערים. גם לשמאל נשבר הזין מהסכסוך הזה. תפסיקו לחשוב שכל אדם שאינו גזען או בעד לצאת למלחמה כוללת שאולי תמחק אותנו מהמפה הוא נגד המדינה או בעד הערבים.
כן, מלחמה כוללת עלולה למחוק אותנו מהמפה. אם נתחיל לתקוף בחברון ובעזה עכשיו, מעבר למלחמה עם החמאס (שזה לא ארגון פלנגות כמו שנהוג לחשוב, זו פאקינג מפלגה בעלת זרועות רבים, ביניהן זרוע צבאית ואכבר זרוע צבאית) ועם הפת"ח, מדינות נוספות סביבנו עלולות להכריז על מלחמה ואנחנו נצא פה לעוד 67'. קל להסתכל אחורה ולהגיד "שרדנו בששת הימים את כולם! אפילו ב-73 ניצחנו", אבל מי אמר שהפעם נשרוד? אתם רוצים לקחת את הסיכון הזה?
נשבר לי הזין מהבורות ומהשאננות הזו. כל ילד בן 14 צועק לי "מוות לערבים" כאילו זו עמדה פוליטית.
ולא, אני לא 'שמאלני מניאק אוהב ערבים', אני אדם הגיוני.
אני לא מבין למה לא מחסלים את כל הפעילים באירגוני הטרור, בין אם פשעו ובין אם לא
ומה יקרה לילדים שלהם? לא מההיבט המוסרי.
אני יודע שאם הוריי היו נרצחים על ידי המדינה השולטת בי, הייתי נהפך לפעיל טרור קיצוני.
אתה הורג אחד, יוצר ארבעה חדשים.
אני לא מבין מה הקטע להגיד "לא כל הערבים כאלה יש כאלה שרוצים שלום" אז מה קיבינמט!! גם יש יהודים כאלה שרוצים שלום ויש כאלה ששונאים בכל נפשם תערבים אבל הם לא הולכים לרצוח אנשים חפים מפשע לעומת זאת הערבים כן עושים את זה וזאת הסיבה להשמיד אותם כי כל אחד שם מחבל פוטנציאלי
אתה שוכח שלך יש צבא. וזו הסיבה היחידה שאתה לא מסתיר עוזי בסליק שבמרתף שלך ורוצח אנשים בזמנך הפנוי.
אה, רגע. עשינו את זה כשלא היה לנו צבא.
כן, גם אנחנו היינו טרוריסטים. גם אנחנו חטפנו חיילים (בריטים).
והיא עדיין נמצאת בקרבנו:
10516690_10152221531047549_1578259779873240933_n.jpg

אפילו אין לי הגדרה למונח הזה..
תמונה מזויפת. חיפשתי את הכתבה הזו בכל הרשת וכל שניתן למצוא זה רק התמונה הזו.
לא אומר שהיא צדיקה או שהיא צריכה לשבת בכנסת, אבל יש לציין שזו תמונה מזויפת.

אם אני לא טועה כספי הסיוע מסתכמים בכ3 מיליארד דולר..בזמן שתקציב הבטחון שלנו הוא 65. לא כולל הסיוע
ושכחתם שרק צמד המילים "גיבוי אמריקאי" מונע ומנע הרבה התקפות (תאורטיות) של מדינות ערב עלינו. הפחד ממלחמת עולם שלישית גדול מהפחד שרק מדינת ישראל מהווה במלחמה.

אני בעד לעשות שת"פ עם רוסיה ולתת לפוטין את נמל עזה , בטוח יהיה שמח...

תמונה מזויפת. חיפשתי את הכתבה הזו בכל הרשת וכל שניתן למצוא זה רק התמונה הזו.
לא אומר שהיא צדיקה או שהיא צריכה לשבת בכנסת, אבל יש לציין שזו תמונה מזויפת.
צודק,משום שזה הופץ לא חשבתי על זה
אך לאחר חיפוש ברשת לא היה לזה ביסוס.

ומה יקרה לילדים שלהם? לא מההיבט המוסרי.
אני יודע שאם הוריי היו נרצחים על ידי המדינה השולטת בי, הייתי נהפך לפעיל טרור קיצוני.
אתה הורג אחד, יוצר ארבעה חדשים
כל עוד אין שום הסדר הרמטי , עדיף שלא תהיה אפשרות לפגע. להשאיר את חמאס כמות שהוא אי אפשר ורק לפגוע לו בכוח אדם זה לא מספיק טוב

לא בר-ביצוע, לצערנו.
שיהיו הפצצות מסיביות על כל מתקן או מקום שידוע שמשתכנים שם פעילים או ששייך לחמאס
הבולשיט הזה של הומניות שגורם להכנס רגלי ולשלם בדם של חיילים, לא מסתדר עם האמת הפשוטה של "חייך קודמים"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית