מידע ה"צהוב של הביצה"....

• פותח/ת השרשור Baraky
  • פורסם בתאריך

Baraky

משתמש פעיל
543
260
נק' מוניטין:
589
543
260
ערב טוב עד כמה שאפשר בערב שכזה...

לאור פירסומים של מוצרים שונים, כמובן בלי לפגוע...
מה באמת הבעיה לצרוך את החלמון?
הרי אין בעיה עם שומן....נכון יש כולסטרול...אבל אם מפרידים את החלמון אנחנו מאבדים חומצות אמינו...(כן? תקנו אותי אם אני טועה)

יש מגבלה של כמות החלמונים ליום? עדיף להימנע בכלל....? זה אפילו טעים!
בסה"כ אנחנו אנשים פעילים מאוד, לא נראה לי שאמורה להיות לנו בעיה עם הכולסטרול...

תודה.

אין שום בעיה עם החלמון, יש בזה המון ויטמינים שאנחנו זקוקים להם, כולסטרול מהתזונה הוא לא מה שישפיע עליך יותר מדי.

אז למה זה טוב הקרטון הזה? כי זה נוח, מבחינת ערכים זה מסתדר טוב כי זה מוסיף חלבון ללא הרבה קלוריות.

זה בידיוק כמו שתשאל למה לאכול טונה במים ולא טונה בשמן, כי אתה מחפש ערכים קלוריים נמוכים (בחיטוב) עם הרבה חלבון כדי שיסגור לך את הכמויות היומיות.

זה עוד גיוון נחמד.

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה עם החלמון, יש בזה המון ויטמינים שאנחנו זקוקים להם, כולסטרול מהתזונה הוא לא מה שישפיע עליך יותר מדי.

אז למה זה טוב הקרטון הזה? כי זה נוח, מבחינת ערכים זה מסתדר טוב כי זה מוסיף חלבון ללא הרבה קלוריות.

זה בידיוק כמו שתשאל למה לאכול טונה במים ולא טונה בשמן, כי אתה מחפש ערכים קלוריים נמוכים (בחיטוב) עם הרבה חלבון כדי שיסגור לך את הכמויות היומיות.

זה עוד גיוון נחמד.
אבל גם בחיטוב חשוב מאוד להקפיד על כמות השומן...
לגבי טונה, אני אישית לא מסוגל להתקרב לטונה בשמן! בורכתי? 😃

אבל גם בחיטוב חשוב מאוד להקפיד על כמות השומן...
נכון..אבל עדיין צריך לאכול כמות חלבון גבוהה, ובמידה ומישהו מגיע לשלב של הדל פחמימה ואוכל 160 גרם חלבון ביום ולפעמים אפילו יותר זה נחמד שיש עוד גיוון כל שהוא לחלבון שהוא דל קלוריות.

בסופו של דבר זה גיוון וגיוון זה תמיד נחמד.

לגבי טונה, אני אישית לא מסוגל להתקרב לטונה בשמן! בורכתי?
אין הבדל אמיתי..אני סבבה עם שניהם, ויש גם טונה בשמן קנולה\זית..זה פשוט עולה כמו חזה עוף כבר חח

אני רוצה להוסיף בקשר לכולסטרול, אני אוכל לפחות 3 ביצים ביום כבר כמה שנים (3 בבוקר קבוע ולפעמים עוד 2-3 מתישהו בערב), כמובן ששמעתי דברים כמו "אסור לאכול יותר מצהוב אחד ביום" וכאלה, ועשיתי בדיקות דם לפני כמה חודשים (תכלס לא בגלל הביצים, רציתי לראות רמות של ויטמינים ומינרלים בדם) ותנחשו מה - איזו הפתעה,הכולסטרול מעולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית