עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חייבת להיות קפיצה.אני חושב שאתה קצת צמוד מדי למוט ונכנס לסט אפ של דדליפט. תרחיק טיפה את המוט ממך. סה"כ נראה טוב..
ממליץ להתחיל 'להגמל' מהקפיצה הזאת.
ממש לא. רוצה אשלח לך כמה סרטונים שתראה שלא?חייבת להיות קפיצה.
בסה"כ נראה טוב.
אתה ניכנס לסט אפ של דדליפט או קלין? קשה לראות ככה
אז איך אתה מציע להיגמל מהקפיצה? אני לא מרגיש שאני 'מתפוצץ' חזק בלי קפיצהממש לא. רוצה אשלח לך כמה סרטונים שתראה שלא?
זו אחלה של דרך ללמוד את הטכניקה, במשקלים גבוהים יותר..אתה לא רוצה לקפוץ. לא יצא לי לראות יותר מדי חבר'ה מקפצים עם 200+
נסה להרחיק ממך את המוט טיפה, אם הוא נמצא עכשיו מעל לקרסול, קח אותו ס"מ 1 או 2 לכיוון מרכז כף הרגל, תוך כדי שאתה שומר על כך שהכתפיים שלך בקו של המוט/קדימה לו.מה זאת אומרת סט אפ של דדליפט או קלין? אני נכנס עם תחת נמוך ומרכז הכובד על אמצע כף הרגל, או לפחות מנסה
זה לא קורה ביום..פשוט תלמד להתפוצץ בלי קפיצה, או עם קפיצה פחות משמעותית.אז איך אתה מציע להיגמל מהקפיצה? אני לא מרגיש שאני 'מתפוצץ' חזק בלי קפיצה
לא חייבת להיות קפיצה, הכל תלוי כמה אתה מצליח לשמור על סכרון עם הכניסה והקפיצה אני למשל לא מתנתק.
דבר שני. אתה מושך עם הרבה גב ופחות רגליים, אתה מתפוצץ טיפה קדימה ולא למעלה כל כך והמוט טיפה רחוק מהגוף- אין מספיק טרפז ויותר אגרסיביות עם המרפק.
זה הכל בערך
בהצלחה.
אני למדתי את הקלין אצל @MikeRozner ויצאתי משם בהבנה שחובה לקפוץ
תודה על הביקורת
נאמר לי שהמוט פוגע לי בירך נמוך מדי, אבל הידיים שלי פשוט ארוכות מאוד, אני סנטימטר מהברך בערך כשאני עומד ישר עם ידיים בצדדים של הגוף
מה כדאי לי לעשות?
חובה לקפוץ בפווארקליןאני חושב שאתה קצת צמוד מדי למוט ונכנס לסט אפ של דדליפט. תרחיק טיפה את המוט ממך. סה"כ נראה טוב..
ממליץ להתחיל 'להגמל' מהקפיצה הזאת.
ברור. כי קלין וג'רק לומדים אצל אברבוךחובה לקפוץ בפווארקלין
בוויטליפטינג אסור לפצות על חוסר בטכניקה בכוח........................ כ"כ מסכים.חבר'ה לא לריב.
מה שהכי חשוב זה להבין את התנועה בראש לדעת מה אמור לקרות , אחרכ להרגיל את השרירים הנכונים! לעבודה בתרגיל. מה שקורה למי שבא מפווארליםטינג זה שבדרכ עובדים יותר עם גב ופחות עם רגליים ברגע שהמשיכות נכונות ויש טיימינג נכון לפיצוץ זה לא כלכך ישנה אם קפצת או לא קפצת.
קפיצה כן אבל פלאט פוטאני למדתי את הקלין אצל @MikeRozner ויצאתי משם בהבנה שחובה לקפוץ