הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוור קלין לביקורת

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
לא משקל גדול, רק בשביל לבדוק את הטכניקה
זו הזווית היחידה שהצלחתי להשיג, אם זווית אחרת יותר תעזור תגידו איזו ופעם הבאה אצלם גם משם

נראה טוב, השאלה היא כמה אתה מצליח לשמר את הטכניקה במשקלי עבודה.
אולי אני טועה בגלל הזווית אבל לדעתי תעלה את המרפקים יותר למעלה בתפיסה אחרת לטווח הארוך יתחילו לכאוב המרפקים או הכף יד.

אני חושב שאתה קצת צמוד מדי למוט ונכנס לסט אפ של דדליפט. תרחיק טיפה את המוט ממך. סה"כ נראה טוב..
ממליץ להתחיל 'להגמל' מהקפיצה הזאת.

אני חושב שאתה קצת צמוד מדי למוט ונכנס לסט אפ של דדליפט. תרחיק טיפה את המוט ממך. סה"כ נראה טוב..
ממליץ להתחיל 'להגמל' מהקפיצה הזאת.
חייבת להיות קפיצה.

בסה"כ נראה טוב.
אתה ניכנס לסט אפ של דדליפט או קלין? קשה לראות ככה

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת סט אפ של דדליפט או קלין? אני נכנס עם תחת נמוך ומרכז הכובד על אמצע כף הרגל, או לפחות מנסה

חייבת להיות קפיצה.

בסה"כ נראה טוב.
אתה ניכנס לסט אפ של דדליפט או קלין? קשה לראות ככה
ממש לא. רוצה אשלח לך כמה סרטונים שתראה שלא?
זו אחלה של דרך ללמוד את הטכניקה, במשקלים גבוהים יותר..אתה לא רוצה לקפוץ. לא יצא לי לראות יותר מדי חבר'ה מקפצים עם 200+

• פותח/ת השרשור
ממש לא. רוצה אשלח לך כמה סרטונים שתראה שלא?
זו אחלה של דרך ללמוד את הטכניקה, במשקלים גבוהים יותר..אתה לא רוצה לקפוץ. לא יצא לי לראות יותר מדי חבר'ה מקפצים עם 200+
אז איך אתה מציע להיגמל מהקפיצה? אני לא מרגיש שאני 'מתפוצץ' חזק בלי קפיצה

מה זאת אומרת סט אפ של דדליפט או קלין? אני נכנס עם תחת נמוך ומרכז הכובד על אמצע כף הרגל, או לפחות מנסה
נסה להרחיק ממך את המוט טיפה, אם הוא נמצא עכשיו מעל לקרסול, קח אותו ס"מ 1 או 2 לכיוון מרכז כף הרגל, תוך כדי שאתה שומר על כך שהכתפיים שלך בקו של המוט/קדימה לו.

לא חייבת להיות קפיצה, הכל תלוי כמה אתה מצליח לשמור על סכרון עם הכניסה והקפיצה אני למשל לא מתנתק.

דבר שני. אתה מושך עם הרבה גב ופחות רגליים, אתה מתפוצץ טיפה קדימה ולא למעלה כל כך והמוט טיפה רחוק מהגוף- אין מספיק טרפז ויותר אגרסיביות עם המרפק.
זה הכל בערך
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לא חייבת להיות קפיצה, הכל תלוי כמה אתה מצליח לשמור על סכרון עם הכניסה והקפיצה אני למשל לא מתנתק.

דבר שני. אתה מושך עם הרבה גב ופחות רגליים, אתה מתפוצץ טיפה קדימה ולא למעלה כל כך והמוט טיפה רחוק מהגוף- אין מספיק טרפז ויותר אגרסיביות עם המרפק.
זה הכל בערך
בהצלחה.

תודה על הביקורת
נאמר לי שהמוט פוגע לי בירך נמוך מדי, אבל הידיים שלי פשוט ארוכות מאוד, אני סנטימטר מהברך בערך כשאני עומד ישר עם ידיים בצדדים של הגוף
מה כדאי לי לעשות?

אני למדתי את הקלין אצל @MikeRozner ויצאתי משם בהבנה שחובה לקפוץ

אם תשים לב, הם לא קופצים אלא מטפסים על קצות האצבעות שלהם.
אף אחד לא קופץ במשקלים גבוהים @Rhino
שמע..אין כללי ברזל לקלין. הכל עניין של התנסות. מה שמתאים לבחור בגודל X לא יתאים לך..וההפך הוא הנכון.
השיטה הטובה ביותר היא לשחק עם מיקום המוט ביחס לרגל, מיקום הכתפיים ביחס למוט וכד'.

תודה על הביקורת
נאמר לי שהמוט פוגע לי בירך נמוך מדי, אבל הידיים שלי פשוט ארוכות מאוד, אני סנטימטר מהברך בערך כשאני עומד ישר עם ידיים בצדדים של הגוף
מה כדאי לי לעשות?

פשוט תנסה "לסיים משיכה" לעלות יותר עם הרגליים וידיים יותר משוחררות, אם תמשוך עם הטרפז יותר המוט יעלה עוד טיפה יותר גבוהה

חבר'ה לא לריב.
מה שהכי חשוב זה להבין את התנועה בראש לדעת מה אמור לקרות , אחרכ להרגיל את השרירים הנכונים! לעבודה בתרגיל. מה שקורה למי שבא מפווארליםטינג זה שבדרכ עובדים יותר עם גב ופחות עם רגליים ברגע שהמשיכות נכונות ויש טיימינג נכון לפיצוץ זה לא כלכך ישנה אם קפצת או לא קפצת.

קלינים / סנאץ עומד באחיזה רחבה (כמעט כמו בסקוואט...)
ככה זה שיש לך רק רגליים. תשחק אם המיקום פשוט..
חבר'ה לא לריב.
מה שהכי חשוב זה להבין את התנועה בראש לדעת מה אמור לקרות , אחרכ להרגיל את השרירים הנכונים! לעבודה בתרגיל. מה שקורה למי שבא מפווארליםטינג זה שבדרכ עובדים יותר עם גב ופחות עם רגליים ברגע שהמשיכות נכונות ויש טיימינג נכון לפיצוץ זה לא כלכך ישנה אם קפצת או לא קפצת.
בוויטליפטינג אסור לפצות על חוסר בטכניקה בכוח........................ כ"כ מסכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית