הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאכול כול יום ביצים?

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
שלום זה בסדר שאני אוכל כול יום 3 ביצים אני אוכל שתיים רק חלבון ואחד אם הצהוב ככה במשך כול השבוע האם זה בריא?

• פותח/ת השרשור
תודה אחשלי תגיד לי יש לך מושג כמה גרם חלבון יוצא לי משלושה ביצים אחד אם צהוב שלוש חלבון?

אתה מוזמן להכנס למחשבון קלריות ולבדוק בעצמך
http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php
לגבי ביצים, ככה ביצה אחת היא 50 גרם לפני בישול , 40 גרם לבן ו10 גרם צהוב (כמובן מדברים על ביצה ממוצעת )
אז לגבי השאלה שלך תכניס במחשבון 120 גרם לבן ו10 גרם צהוב תירא את הערכים המדיוקים

כל עוד אין לך בעיות כולסטרול במשפחה, אין שום בעיה עם צריכה של ביצים(חלמון).
תאכל בכיף, זה מקור מעולה לחלבון, שומן וויטמינים.

אין בעיה. אישית אני אוכל כל יום לפחות 3 ביצים (חלבון וחלמון) והבדיקות דם שלי תקינות לגמרי

כבר ניפצו את המיתוס הזה שאכילה של הצהוב של הביצים תגרום לעלייה ברמות הכולסטרול בדם
כל עוד אין לך בעיות עם זה במשפחה/ התפריט שלך לא מורכב ממאכלים עתירים בשומן רווי אין לך מה לדאוג

כבר ניפצו את המיתוס הזה שאכילה של הצהוב של הביצים תגרום לעלייה ברמות הכולסטרול בדם
כל עוד אין לך בעיות עם זה במשפחה/ התפריט שלך לא מורכב ממאכלים עתירים בשומן רווי אין לך מה לדאוג
נכון אני רק אחדד. כל עוד אין בעיות גנטיות או בעיות קימות בכולסטרול \ התפריט שלך לא מורכב ממאכלים עתירים בפחמימות + לא מתאמן אין לך מה לדאוג.

גם לשומן רווי בתזונה אין סכנה אמיתית

זה כבר אין לי מושג, כעיקרון כולסטרול גבוה אבל אם אתה עושה בדיקות דם ומשהו לא תקין הרופא מתקשר אליך ומודיע לך את זה מה שכן הוא יודע ממה נובעים הדברים האלה והא ידבר איתך עלזה לצורך הדוגמא אם הוא יראה כלוסטרול גבוה הוא יתקשר אליך יגיד לך חבר ישך כולסטרוגל גובה בוא תתחיל להוריד בכמות המוצרים המרובים כולסטרול וזה ככה לגבי כל דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית