עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה.נאמר לי שאני שורף ביום. 1600 קלוריות בערך. זאת אומרת שעליי לאכול בין 2500-3000 קלוריות?
גם בימים בלי אימון צריכים לאכול את אותה כמות כמו ביום אימון.אם אתה שורף 1600 קלוריות, אז בחישוב גס ביום לימודים/עבודה שבו רוב היום אתה לא עוסק בפעילות גופנית.. הגוף שלך שורף בסביבות ה 1900 קלוריות. (rmr)
אם כך, תאכל בסביבות ה 2400 קלוריות ביום מנוחה, ו 2600-2700 ביום אימון (תלוי בעצימות שלו ובכמה אירובי אתה עושה)
תיהיה בגירעון חיובי של +500.
תודה. כולכם באמת יושבים כל יום ם מחשבון תזונה ?
אומרים בשביל לצבור מאסה טובה להיות בין 300-500 פלוס קלורי. 2700 קלוריות בקיצור
גם בימים בלי אימון צריכים לאכול את אותה כמות כמו ביום אימון.
ואין דבר כזה גרעון חיובי. גרעון זה מלשון "מחסור" ולכן אתה לא יכול להיות במחסור של +500 קלוריות.. אפשר להגיד פלוס חיובי של 500 קלוריות.
אירובי חייב להשלים בלי קשר, גם אם זה ביום אימון/מנוחה.😵
צודק, אכן טעות מפגרת שלי 😃
ואני לא מסכים איתך, בימים בהם אתה מתאמן ואולי עושה אירובי לאחר מכן, אתה יכול לשרוף עוד 400-500 קלוריות נוספות, ולכן כדאי להשלים את הקלוריות הללו.
אירובי חייב להשלים בלי קשר, גם אם זה ביום אימון/מנוחה.
וגם בימים כשאין אימון אוכלים את אותה כמות של קלוריות מהסיבה הפשוטה שבמנוחה שאחרי האימון הגוף שורף קלוריות לצורך התאוששות.
ההגיון הוא שבכל סבב אתה מגיע לאותו אחוז שומן במשקל גבוה יותר או לחילופין לאותו משקל עם אחוז שומן נמוך יותר.שאלה שאני לא מוצא את ההגיון
אז ככה התחלתי להתאמן במשקל של 64 קילו על 1.75. כיום 74 ואחוז שומן 17 ככה.
איך מגיעים ל75 חטוב. שכל פעם אתה מגיע בשיא שלך נניח ל78 ואז חיטוב ל66 נגיד.
תמיד תחזור לאותה נקודה.
או שאני טועה