ייעוץ עד לאן להוריד את המוט בלחיצת חזה?

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
ממש עד נגיעה בחזה, או כמה ס"מ לפני נגיעה בחזה, כי עד נגיעה בחזה מוריד את הכוח בהרבה, כלומר באופן מסוים אם אני ארים 100 קילו עם 3-5 ס"מ מעל החזה, על 5 חזרות בכיף, עד נגיעה בחזה אני יוכל לעשות 1-2 חזרות גג.

אז מה עדיף, 3-5 ס"מ לפני נגיעה בחזה, או עד נגיעה בחזה?, אני לא עובד עם אחיזה כזאת רחבה, ויחסית לגובה שלי זה בכלל לא כזאת אחיזה רחבה, ככה שטווח תנועה מלא לא עד כדי כך מציק לכתפיים, אבל הוא בהחלט פחות נוח לביצוע.

תנועה מלאה זה נגיעה בחזה. מפתיע שקיצור בטווח תנועה נותן לך להרים יותר משקל, נכון?

• פותח/ת השרשור
בהחלט מפתיע, סתם, אבל לדעתך זאת הדרך?, כלומר אין שום יתרון בלעשות קצת פחות טווח תנועה חוץ מהעלאה במשקלים?

ההורדה צריכה להיות בהתאם לנתונים. לילדים בגיל ההתבגרות אני אמליץ לא להוריד עד למאטה אלה כמה סנטימטרים פחות מכיוון שבשלב הגדילה הידיים גדלות לפני שאר הגוף. בנוסף לכך אם אתה גבוה גנטית (1.90+) הידיים שלך יותר ארוכות ולכן טווח התנועה גדול יותר אז גם במקרה הזה אל תוריד עד הסוף. בכל מקרה אחר תוריד עד למאטה בתנועה מלאה.

בהחלט מפתיע, סתם, אבל לדעתך זאת הדרך?, כלומר אין שום יתרון בלעשות קצת פחות טווח תנועה חוץ מהעלאה במשקלים?
יש טכניקות אימון שונות שמתבססות על חצאי טווח תנועה וכדומה, אתה יכול לנסות.

יש טכניקות אימון שונות שמתבססות על חצאי טווח תנועה וכדומה, אתה יכול לנסות.

זה עדיין מתבסס על טווח תנועה מוגדר, כמו ב board press או floor press. לעצור סתם במקום אקראי זה חסר טעם.

ההורדה צריכה להיות בהתאם לנתונים. לילדים בגיל ההתבגרות אני אמליץ לא להוריד עד למאטה אלה כמה סנטימטרים פחות מכיוון שבשלב הגדילה הידיים גדלות לפני שאר הגוף. בנוסף לכך אם אתה גבוה גנטית (1.90+) הידיים שלך יותר ארוכות ולכן טווח התנועה גדול יותר אז גם במקרה הזה אל תוריד עד הסוף. בכל מקרה אחר תוריד עד למאטה בתנועה מלאה.

מאיפה הבאת את השטויות האלו ?

בקשר לעבודה בטווח חלקי בצורה מכוונת .
המטרה בדרך כלל בצורה כזו של אימון זה לחזק חלקים חלשים בהרמה , אני לא מאמין שזה המצב אצל רוב האנשים פה . בנוסף העצירה מבוצעת תמיד לאותו גובה ולא סתם לגובה מקרי .

מאיפה הבאת את השטויות האלו ?

בקשר לעבודה בטווח חלקי בצורה מכוונת .
המטרה בדרך כלל בצורה כזו של אימון לחזק חלקים חלשים בהרמה , אני לא מאמין שזה המצב אצל רוב האנשים פה .
ככה שמעתי. יש מצב אתה אומר לי מה פה שטויות?

• פותח/ת השרשור
רגע מקס העלה נקודה מעניינת, בהנחה ומישהו גבוה והידיים שלו בכל מקרה ארוכות כלומר טווח תנועה יותר גדול, במילים אחרות בהנחה ואתה ממש גבוה יש טעם להוריד עד החזה או שבכל מקרה יש מספיק טווח תנועה כבר?

ככה שמעתי. יש מצב אתה אומר לי מה פה שטויות?

הגובה של הבן אדם , אם למישהוא יש טווח תנועה יותר גדול זה לא אומר שהוא צריך לקצר אותו .
בקשר לילדים מה הקטע בין גדילה של ידיים לבין עצירה של כמה ס"מ לפני החזה .
באופן כללי תנועה חלקית באופן קבוע תמיד לא טובה , אתה לא רוצה שטווחי התנועה שלך יהיו קצרים ...

רגע מקס העלה נקודה מעניינת, בהנחה ומישהו גבוה והידיים שלו בכל מקרה ארוכות כלומר טווח תנועה יותר גדול, במילים אחרות בהנחה ואתה ממש גבוה יש טעם להוריד עד החזה או שבכל מקרה יש מספיק טווח תנועה כבר?

חלאס לחפש תרוצים לעשות חצי תנועה. תפסיק להיות הומו ותעשה מה שצריך, או לפחות אל תנסה לחפש אישורים מאחרים בשביל לעשות חצי עבודה.

הגובה של הבן אדם , אם למישהוא יש טווח תנועה יותר גדול זה לא אומר שהוא צריך לקצר אותו .
בקשר לילדים מה הקטע בין גדילה של ידיים לבין עצירה של כמה ס"מ לפני החזה .
באופן כללי תנועה חלקית באופן קבוע תמיד לא טובה , אתה לא רוצה שטווחי התנועה שלך יהיו קצרים ...
שמעתי מהמאמנת שלי,
וDEUS, הבעיה היא שאם אתה מאוד גבוה טווח תנועה מלא יכול להגביל אותך מאוד במשקל העבודה. 3-5 ס"מ יכולים לתת עוד 10 קילו לעבודה ולא חבל להפסיד את זה?
בנוגע לגדילת הידיים, המאמנת שלי אמרה לי את זה והיא גם אמרה שאם אני בן 16 אפשר בערך לחשב את הגובה הסופי שלי לפי אורך הידיים

שמעתי מהמאמנת שלי,
וDEUS, הבעיה היא שאם אתה מאוד גבוה טווח תנועה מלא יכול להגביל אותך מאוד במשקל העבודה. 3-5 ס"מ יכולים לתת עוד 10 קילו לעבודה ולא חבל להפסיד את זה?
בנוגע לגדילת הידיים, המאמנת שלי אמרה לי את זה והיא גם אמרה שאם אני בן 16 אפשר בערך לחשב את הגובה הסופי שלי לפי אורך הידיים

סיפרו לי את כל אגדות חישובי הגובה שאני שיחקתי כדורסל ואתה זחלת , זה בולשיט (אני לא 1.95 למרות שזאת הייתה ההערכה שלהם ) ואגב בודקים את העצמות של כפות הידיים ולא את אורך הידיים.

אין שום יתרון לשים 10 קילו יותר ולעבוד בטווח תנועה חלקי , אני יכול לשים עוד 50 קילו ולעשות חצאי סקוואט האם זה עדיף ?

• פותח/ת השרשור
חלאס לחפש תרוצים לעשות חצי תנועה. תפסיק להיות הומו ותעשה מה שצריך, או לפחות אל תנסה לחפש אישורים מאחרים בשביל לעשות חצי עבודה.

דבר יפה, אמרתי שהוא העלה נושא מעניין, חוץ מזה אני לא מדבר על חצי תנועה, אני מדבר על 3 ס"מ לפני נגיעה בחזה או נגיעה בחזה.
למה סתם לבוא בעצבים ולדבר לא יפה.

כל המטרה שלך בשרשור היא שמישהו יגיד לך שזה בסדר לקצץ בטווח התנועה. חזרה ראשונה זה 3 ס"מ חזרה אחרונה בסט זה בקושי חצי תנועה. אם זה מה שאתה רוצה לעשות, לך על זה, לא חושב שלמישהו פה באמת ישנה איך אתה מתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית