ייעוץ עד לאן להוריד את המוט בלחיצת חזה?

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
ממש עד נגיעה בחזה, או כמה ס"מ לפני נגיעה בחזה, כי עד נגיעה בחזה מוריד את הכוח בהרבה, כלומר באופן מסוים אם אני ארים 100 קילו עם 3-5 ס"מ מעל החזה, על 5 חזרות בכיף, עד נגיעה בחזה אני יוכל לעשות 1-2 חזרות גג.

אז מה עדיף, 3-5 ס"מ לפני נגיעה בחזה, או עד נגיעה בחזה?, אני לא עובד עם אחיזה כזאת רחבה, ויחסית לגובה שלי זה בכלל לא כזאת אחיזה רחבה, ככה שטווח תנועה מלא לא עד כדי כך מציק לכתפיים, אבל הוא בהחלט פחות נוח לביצוע.

מה זה 3 ס"מ? עכשיו תבקש מהספוטר להביא סרגל ולימדוד? אמרו פה מתי כדאי לעשות חצאי תנועה. בכל מקרה אם אתה מתאמן מתקדם אין באמת סיבה לעשות חצי תנועה.

סיפרו לי את כל אגדות חישובי הגובה שאני שיחקתי כדורסל ואתה זחלת , זה בולשיט (אני לא 1.95 למרות שזאת הייתה ההערכה שלהם ) ואגב בודקים את העצמות של כפות הידיים ולא את אורך הידיים.

אין שום יתרון לשים 10 קילו יותר ולעבוד בטווח תנועה חלקי , אני יכול לשים עוד 50 קילו ולעשות חצאי סקוואט האם זה עדיף ?
אני מדבר איתך על מקרים ספציפיים של אנשים גבוהים, כאשר אתה גבוה מאוד אפילו 2 ס"מ יכולים לעשות הבדל. למה אתה חושב שבתחרויות וייט ליפטינג רוב המתחרים נמוכים? כי הידיים שלהם קצרות יותר ולכן טווח התנועה קצר יותר וקל יותר להעמיס יותר משקל

• פותח/ת השרשור
כה, אבל שוב מגיעה הבעיה שהם צודקים בסך הכל, בסט הראשון אתה יכול להעמיס 10 קילו יותר כי אתה מוריד את המוט עד 2-3 ס"מ מעל החזה, אבל בחזרה השניה אתה כבר עושה חצי תנועה וזה באמת לא שווה, עדיף כנראה באמת להוריד עד החזה כי ככה אתה גם יודע שהטווח תנועה לא מתקצר והעלייה בכוח אמיתית.

אני מדבר איתך על מקרים ספציפיים של אנשים גבוהים, כאשר אתה גבוה מאוד אפילו 2 ס"מ יכולים לעשות הבדל. למה אתה חושב שבתחרויות וייט ליפטינג רוב המתחרים נמוכים? כי הידיים שלהם קצרות יותר ולכן טווח התנועה קצר יותר וקל יותר להעמיס יותר משקל

תלוי בקטגוריית משקל בקשר לגובה של WL .
בקשר לטווחי תנועה אתה מזיין תשכל , זה שניתן להרים יותר משקל שאתה עובד בטווח תנועה קצר לא אומר שצריך לעבוד ככה .

מה הקשר? זה שהם נמוכים יעזור להם להרים יותר משקל אבל זה לא אומר שמתחרים הגבוהים יעשו HIGH PULLS במקום קלין.

שמעתי מהמאמנת שלי,
וDEUS, הבעיה היא שאם אתה מאוד גבוה טווח תנועה מלא יכול להגביל אותך מאוד במשקל העבודה. 3-5 ס"מ יכולים לתת עוד 10 קילו לעבודה ולא חבל להפסיד את זה?
בנוגע לגדילת הידיים, המאמנת שלי אמרה לי את זה והיא גם אמרה שאם אני בן 16 אפשר בערך לחשב את הגובה הסופי שלי לפי אורך הידיים

פשוט תוציא את המוט ותחזיר אותו ישר. למה להוריד? זה מגביל אותך תוציא מהראק תחזיר, תוציא תחזיר, מבטיח לך הרה יותר חזרות ולהוריד 3-5 סנטימטר לפני נגיעה בחזה.

תלוי בקטגוריית משקל בקשר לגובה של WL .
בקשר לטווחי תנועה אתה מזיין תשכל , זה שניתן להרים יותר משקל שאתה עובד בטווח תנועה קצר לא אומר שצריך לעבוד ככה .
טוב שיהיה. כנראה שהטעו אותי. ואני יודע שהחזה עובד בעיקר בחלק שהמוט למטה.

דבר יפה, אמרתי שהוא העלה נושא מעניין, חוץ מזה אני לא מדבר על חצי תנועה, אני מדבר על 3 ס"מ לפני נגיעה בחזה או נגיעה בחזה.
למה סתם לבוא בעצבים ולדבר לא יפה.

לא, הוא לא העלה שום נקודה מעניינת. המכניקה של התנועה והשרירים המעורבים לא משתנים מזה שיש לך עצמות יותר ארוכות מלאחרים, ואם אתה מקצר את טווח התנועה אתה מפספס בדיוק מה שמפספס כל בן אדם שמקצר את טווח התנועה שלו.

חלאס לחפש תירוצים באמת.

מכניקה פשוטה, ככל שיש לך ידיים יותר ארוכות או כתפיים יותר רחבים אתה תתפוס את המוט יותר רחב ואז התנועה היא אותה תנועה.

כל המטרה שלך בשרשור היא שמישהו יגיד לך שזה בסדר לקצץ בטווח התנועה. חזרה ראשונה זה 3 ס"מ חזרה אחרונה בסט זה בקושי חצי תנועה. אם זה מה שאתה רוצה לעשות, לך על זה, לא חושב שלמישהו פה באמת ישנה איך אתה מתאמן.
ואם כל חזרה היא ה3 ס"מ?

בשביל מה זה טוב? אם יש לך סיבה ספציפית לרצות לחזק חלק מסויים מהטווח תנועה, אז סבבה, תעשה board press. אם אין לך סיבה כזאת, אז בשביל מה?

אה, ואתה עושה לחיצת חזה כדי לבודד את החזה?
איך זה קשור. דיברנו על זה שאני מוריד את המוט ל3-4 ס"מ מעל החזה ולא עד לנגיעה ושכנעתם אותי שטעיתי. מה שאתה מדבר עליו זה לחיצת חזה של רוני קולמן ואני בטוח שאף אחד פה בפורום עוד לא ברמה של לעשות את זה.

איך זה קשור. דיברנו על זה שאני מוריד את המוט ל3-4 ס"מ מעל החזה ולא עד לנגיעה ושכנעתם אותי שטעיתי. מה שאתה מדבר עליו זה לחיצת חזה של רוני קולמן ואני בטוח שאף אחד פה בפורום עוד לא ברמה של לעשות את זה.

ברמה של לעשות תנועות חלקיות אקראיות?

אם רוצים לבודד שריר לא עושים תרגילים מורכבים. כל הקטע בתנועות חלקיות זה לשפר נקודות חלשות בתנועה, לא בשביל לקצר את טווח התנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית