הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב תחת בסקוואט

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
טוב אז אני יודע שהתחת עובד כמובן בסקוואט מלא בlb וכל הפוסטריור צ'יין אבל כשאני נכנס לסט השני בסס התחת שלי פשוט בוער אני נח איזה 7-8 דקות וכואב לי התחת במקביל בטירוף ואני בכלל לא מרגיש את ההאמס ואת הקוואדס שזה בכלל השריר עבודה העיקרי,עוד שאלה לאן להסתכל בסקוואט ?ולעלות בהיפ דרייב או לדחוק את הרצפה

זה כנראה בגלל שאתה רק התחלת להתאמן..
חכה שבוע ואם זה ימשיך אולי יהיה צריך לשנות משהו אבל כרגע תמשיך כרגיל

א. תנסה להרחיב את העמידה אולי זה יעזור, אולי זה בעקבות חוסר בגמישות בגלל שרק התחלת להתאמן
ב. כמו שאמרו לך תנסה לעבור לפרונט סקוואט
ג. תבדוק את הטכניקה אולי אתה עושה משהו לא טוב

בדוק את הטכניקה ורוחב העמידה (מצא רוחב עמידה שמתאים לך).
מעבר לזה, סביר להניח ששריר העכוז שלך פשוט חלש יותר משאר שרירי פלג הגוף התחתון ולכן אתה מרגיש בעיקר אותו. זה יסתדר עם הזמן.

תנסה פרונט סקוואט, זה עובד פחות הגלוטס מאשר פרונט רגיל
ב. כמו שאמרו לך תנסה לעבור לפרונט סקוואט
המלצות לא טובות. פרונט סקוואט הוא תרגיל דיי ספציפי שמתאים למתאמנים בתחום מאוד ספציפי - ווייטליפטינג, והוא לא מתאים כמעט לאף אחד אחר. למתאמנים מתחילים הוא יכול לפגוע בברכיים, ובכל מקרה מה שכואב אחרי פרונט סקוואט זה הקוואדס והגלוטאוס (ישבן), כי הם עובדים כמעט לבד - ההאמסטרינגס כמעט ולא תורם, אם בכלל, לפשיטת האגן - מכיוון שהוא מתכווץ בדרך לתחתית.
הרעיון לבצע פרונט סקוואט גם לא נכון על מנת לפתור את הבעייה הספציפית, וגם לא נכון אימונית כי המתאמן לא צריך פרונט סקוואט.

פותח הפוסט - תעלה סרטון טכניקה לפי ההנחיות בנעוץ. סביר להניח שזו פשוט תופעה של תחילת תוכנית אימונים חדשה ושאתה תסתגל למאמצים בהמשך. לא נשמע כמו פציעה.
לעלות מהאגן (היפ דרייב), ולהסתכל על נקודה בריצפה שממוקמת 1.5 מטר ממך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית