הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתוכנית SS

• פותח/ת השרשור osher
  • פורסם בתאריך

osher

משתמש מתחיל
79
0
נק' מוניטין:
-215
79
0
עברתי לתוכנית SS רק ביום ראשון ואני לא עשיתי אף פעם סקוואט ודדליפט אז התחלתי לעשות הכל ממוט ריק כולל בנ'ץ פרס מאילו משקלים אני אמור להתחיל אני דוחק 52 סט, וזה מומלץ לילד (אני בגיל 15) לעשות את התוכנית הזו?
התוכנית שלי:
Workout A
Squat 3x5
Bench Press 3x5
Deadlift 1x5

Workout B
Squat 3x5
Miliraty Press 3x5
Bent Over Row 3x5

תודה מראש:P

למה לא?, מארק ריפטו אמר שהוא עושה את זה הרבה עם ילדים, רק לא להגזים עם העלאת משקלים ולא להגזים, קיצר לעלות כמו שצריך, אבל לא להשתגע.

תתחיל הכל ממוט ריק חוץ מהדדליפט (כי המוט אמור להיות בגובה מסויים), תשים בדדליפט 10 בכל צד שיהיה גבוה מספיק ואז תעשה...
הכי חשוב שתצלם את הטכניקה בסקוואט ודדליפט כדי שלא סתם באמצע התוכנית תצטרך לעבוד טכניקה

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
וכמה לעלות משקל בכל אימון???? תגיד לי משקל מדוייק בקשה ושאני עושה בנ'ץ פרס אני מרגיש כמו טמבל כי סתוכנית קודמת הייתי עושה את זה חימום ואני לא מרגיש כלום ואגב דדליפט בגלל שעשיתי עם מוט ריק לא הורדתי עד הסוף

כמה אתה שוקל? אם אתה מתחיל ממש עם מוט ריק אתה יכול להוסיף 5 קילו כל אימון עד שתתחיל להרגיש את המשקל ומשם 2.5 ק"ג. בדדליפט אתה יכול להוסיף 5-10 כל אימון.

• פותח/ת השרשור
5 קילו בהכל חוץ מדדליפט??? אני שוקל 58 על מטר 167 ובסקוואט אני ירגיש את המשקל נראה לי כי הרגליים שלי יחסית דקיקות וכל התרגילים עושים על אותם משקלים חוץ מדדליפט???

סקוואט אתה עושה בתדירות כפולה משאר התרגילים, ככה שאפילו אם תוסיף כל פעם את אותה הכמות שאתה מוסיף בבנץ' ובפרס, הוא עדיין יעלה מהר יותר, בנוסף, סביר להניח שבתרגילים לפלג גוף עליון תצטרך להקטין את התוספת משקל מוקדם יותר.

אם אתה לוחץ 52 לסט (סט של כמה?) ואתה מתחיל עם מוט ריק, אתה בכיף יכול להוסיף 5 ק"ג כל אימון לכמה אימונים הראשונים, אח"כ תצטרך לרדת ל2.5, כנ"ל בפרס רק שאולי שם תצטרך לרדת עוד מוקדם יותר.
בדדליפט מתקדמים הכי מהר בד"כ, אתה יכול ללכת על 10 קילו בכמה אימונים הראשונים ואח"כ כבר להחליט לפי ההרגשה מה לעשות.

אם יש לך רגליים דקיקות, אתה בתוכנית הנכונה.

• פותח/ת השרשור
אני דוחק 52 לסט של 8 אבל אני לוקח גם 12 בלי בעיה על כל המשקלים פה אתה מדבר בכללי נכון לא 10 כל צד ו 5 כל צד? ואיך אני יודע מתי אני אמור לעלות במשקלים יותר נמוכים ואתה יודע לכמה זמן עושים את התוכנית הזאת בממוצע???? כי לפי מה שאתה אומר תוך חודש חודשיים אני כבר מגיע למשקלים בלתי אפשריים אהה וכבר עשיתי אימון אחד (A) אז לעלות כבר במשקלים?? אם כן אז כמה??
תודה על העזרה אחי

נערך לאחרונה:
אני מדבר על תוספת משקל, לא תוספת לכל צד.

איך תדע מתי צריך להקטין את תוספת המשקל? אתה תרגיש בעצמך שמתחיל להיות לך כבד.

אי אפשר להגיד מראש כמה זמן אפשר להחזיק בתוכנית כזאת, מה גם שהתנאים אצלך הם לא אידיאלים - אתה הולך לשרוף הרבה זמן על למידת טכניקה וכו', ככה שהמצב שלך שונה ממי שמכיר את התרגילים או שיש לו הדרכה טובה. בוא נגיד שאם תעשה מה שצריך, אין סיבה שלא תמצא את עצמך עוד כמה חודשים שוקל 10 קילו יותר והרבה הרבה יותר חזק.

• פותח/ת השרשור
אני מעוניין להתחיל לקחת את הגיינר של ISS מכיוון שאני לא אוכל מספיק לדעתך הוא מתאים לי?? ואני יודע שצריך להוסיף לו פחמימות אז אני יוסיף לו סוכר ענבים (סורי על החפירה אחי אתה לא מבין כמה עזרת לי למרות שסביר להניח שאני יחזור עם שאלות בעתיד אבל לבינתיים הסברת לי כל פרט שרציתי לדעת בפרטנות ודקדקנות רבה תודה אחי)

עד כמה שאני יודע הגיינר סבבה. לא יודע אם צריך להוסיף לו פחממות או לא, זה תשאל בפורום תזונה, שם יש אנשים שמתעסקים בדברים האלה. אם אתה שואל אותי פשוט תשתה הרבה חלב ותאכל הרבה בשר.

אתה לא מצליח לשתות חלב? זה לא מסובך. ליטר על הבוקר ועוד ליטר ישר אחרי הארוחת צהריים.

• פותח/ת השרשור
חח זה טוב שאני ישתה ליטר וחצי חלב ביום? יש בזה פול שומן או משו כזה לא??
וסתם יוצר תפריט מעאפן אבל בסדר ננסה את זה לכמה זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית