הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תפריט למסה נקייה

Nadav Cohen

משתמש מתחיל
117
24
נק' מוניטין:
168
117
24
מאזן נטרלי 1700.. בן 14 גובה 1.60 בערך משקל 49.. מה אומרים עליה? זה יותר מידי פחמימות? ואשמח לעצות לשיפורים/תיקונים..

53b849968e4c8.png
53b849968e4c8.png

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פחות טוב, אם החלפת 4 פרוסות לחם קל תחליף ל2 לחם מלא..אין הבדל אמיתי ביניהם. תאכל מה שיותר נוח לך ואל תחשב את הירקות בתפריט, ותאכל 5-6 ביום. שונים
תאמת לא כלכך אכפת לי מה נוח לי מה שטוב אני יאכל.. ולמה לא להחשיב את הירקות?

בסך הכל סבבה תהנה אחי ושמור על אצמך מאימון יתר.
ירקות.
כי זה לא קשור למטרות שלך זה יותר קשור לאכילה מאוזנת ובריאה

ויוגב אני ידבר איתך בפעם אחרת.

תאמת לא כלכך אכפת לי מה נוח לי מה שטוב אני יאכל
אין הבדל
ולמה לא להחשיב את הירקות
כי אתה צריך את הירקות האלה ורוב הפחמימות ברוב הירקות זה סיבים..ההתעסקות בזה מיותרת וגם אם תאכל איזה 20 גרם פחמימה מירקות לא יקרה לך כלום וכמות הויטמינים שתקבל שווה את זה
ויוגב אני ידבר איתך בפעם אחרת
אין בעיה אני פה 😃

• פותח/ת השרשור
אין הבדל

כי אתה צריך את הירקות האלה ורוב הפחמימות ברוב הירקות זה סיבים..ההתעסקות בזה מיותרת וגם אם תאכל איזה 20 גרם פחמימה מירקות לא יקרה לך כלום וכמות הויטמינים שתקבל שווה את זה

אין בעיה אני פה 😃
אוקי חוץ מזה הכל טוב?

• פותח/ת השרשור
בסך הכל סבבה תהנה אחי ושמור על אצמך מאימון יתר.
ירקות.
כי זה לא קשור למטרות שלך זה יותר קשור לאכילה מאוזנת ובריאה

ויוגב אני ידבר איתך בפעם אחרת.
רק דבר אחד לפניי שנסיים כי יש פה משהו שהלחיץ אותי שמישהו אחר העיר לי עליו.. חישבתי בתפריט אורז לבן לא מבושל ובכמות עשיתי כוס אורז.. הקטע שכשמחשבים כוס אורז באורז מבושל זה יוצא המון המון המון המון המון פחות.. אז לא כלכך הבנתי מה הקטע ??
רק דבר אחד לפניי שנסיים כי יש פה משהו שהלחיץ אותי שמישהו אחר העיר לי עליו.. חישבתי בתפריט אורז לבן לא מבושל ובכמות עשיתי כוס אורז.. הקטע שכשמחשבים כוס אורז באורז מבושל זה יוצא המון המון המון המון המון פחות.. אז לא כלכך הבנתי מה הקטע ??
וזה לא יותר מידי פחמימות? 322 ?

רק דבר אחד לפניי שנסיים כי יש פה משהו שהלחיץ אותי שמישהו אחר העיר לי עליו.. חישבתי בתפריט אורז לבן לא מבושל ובכמות עשיתי כוס אורז.. הקטע שכשמחשבים כוס אורז באורז מבושל זה יוצא המון המון המון המון המון פחות.. אז לא כלכך הבנתי מה הקטע
אחרי בישול ולפני בישול זה שונה בגלל הנפח של האורז שגדל בגלל הנוזלים שהוא סופח בבישול. תבחר איך שאתה רוצה..אני מכין כמות ואוכל כוסות אחרי בישול.
יש כאלה שמעדיפים לחשב את הכמות לפני הבישול ואז לא למדוד אלא לאכול הכול.

וזה לא יותר מידי פחמימות? 322 ?
אם זה הערכים שלך אז זה בסדר. אתה יכול לרדת ל300 אם זה מטריד אותך

• פותח/ת השרשור
אחרי בישול ולפני בישול זה שונה בגלל הנפח של האורז שגדל בגלל הנוזלים שהוא סופח בבישול. תבחר איך שאתה רוצה..אני מכין כמות ואוכל כוסות אחרי בישול.
יש כאלה שמעדיפים לחשב את הכמות לפני הבישול ואז לא למדוד אלא לאכול הכול.

אם זה הערכים שלך אז זה בסדר. אתה יכול לרדת ל300 אם זה מטריד אותך
אוקי תודה רבה לך! לילה טוב

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 17.1 · צפיות: 98
  • פותח/ת השרשור
שמע אחי אני כבר שלוש וחצי ימים על התפריט הזה וממש קשה לי.. אתמול לא אכלתי את כל האורז והחזה עוף שהייתי צריך כי פשוט לא יכלתי.. אכלתי בכח וכמעט הקאתי.. והיום אפילו גבינה או מלפפון אני לא יכול להכניס לפה... זה כבר מגעיל אותי.. מה אני יכול לעשות ?

שמע אחי אני כבר שלוש וחצי ימים על התפריט הזה וממש קשה לי.. אתמול לא אכלתי את כל האורז והחזה עוף שהייתי צריך כי פשוט לא יכלתי.. אכלתי בכח וכמעט הקאתי.. והיום אפילו גבינה או מלפפון אני לא יכול להכניס לפה... זה כבר מגעיל אותי.. מה אני יכול לעשות ?
תנסה לגוון במקורות.. נגיד במקום אורז תאכל תפוחי אדמה למשל..
ויפה שאתה מתחיל עם העניין בגיל 14 זה לא מובן מאליו באמת כל הכבוד!

קודם כל תדע שאם לא תאכל לא תגדל.

דבר שני, יש כמה אפשרויות. אפשר כרגע לנסות לדחוף כמה שיותר (ממה שיש לך בתפריט) ולחכות כמה ימים עד שהבטן תתרגל.

אתה יכול לנסות לחלק את הארוחות בצורה שתקל עלייך, יש כאלה שנוח להם עם 3 ארוחות גדולות ויש כאלה שנוח להם עם 6 ארוחות קטנות. תעשה ניסויים ותראה מה יותר נוח לך.

וכמו שכבתו מעלי גיוון הוא גם חשוב, כנס למחשבוני תזונה ותחפש לך את הגיוונים המתאימים מבחינה קלורית.

• פותח/ת השרשור
תנסה לגוון במקורות.. נגיד במקום אורז תאכל תפוחי אדמה למשל..
ויפה שאתה מתחיל עם העניין בגיל 14 זה לא מובן מאליו באמת כל הכבוד!
אוקי תודה..
קודם כל תדע שאם לא תאכל לא תגדל.

דבר שני, יש כמה אפשרויות. אפשר כרגע לנסות לדחוף כמה שיותר (ממה שיש לך בתפריט) ולחכות כמה ימים עד שהבטן תתרגל.

אתה יכול לנסות לחלק את הארוחות בצורה שתקל עלייך, יש כאלה שנוח להם עם 3 ארוחות גדולות ויש כאלה שנוח להם עם 6 ארוחות קטנות. תעשה ניסויים ותראה מה יותר נוח לך.

וכמו שכבתו מעלי גיוון הוא גם חשוב, כנס למחשבוני תזונה ותחפש לך את הגיוונים המתאימים מבחינה קלורית.
אוקיי תודה . שמע זה יהיה קריטי אם אני יאכל 8 פרוסות לחם ביום? כי הגבינה צהובה אני עושה כטוסט ואני עושה 2 אז זה יוצא 4 פרוסות וקוטג אני אוכל עם 2 פרוסות וגם חביתה עם 2 פרוסות .. אני לא יכול בלי כי זה מגעיל אותי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית