הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט למסה נקייה

Nadav Cohen

משתמש מתחיל
117
24
נק' מוניטין:
168
117
24
מאזן נטרלי 1700.. בן 14 גובה 1.60 בערך משקל 49.. מה אומרים עליה? זה יותר מידי פחמימות? ואשמח לעצות לשיפורים/תיקונים..

53b849968e4c8.png
53b849968e4c8.png

נערך לאחרונה:
מה רע בפסטה, אורז, בטטה, תפו"א?

אתה לא צריך להתקע על מאכלים.

תעשה לך תפו"א בתנור ואחרי זה שפוך עליו קוטג' יצא טעים, או שתמיס עליו גבנ"צ (עוד כשהוא בתנור תוסיף מעליו..) בכלל יצא לך ליגה של דבר.

לא ממליץ להתקע על שום דבר.

עוד גיוון לפחמימות יכול ליהיות קורנפלקס, כוס קורנפלקס שווה לערך לפרוסת לחם

• פותח/ת השרשור
מה רע בפסטה, אורז, בטטה, תפו"א?

אתה לא צריך להתקע על מאכלים.

תעשה לך תפו"א בתנור ואחרי זה שפוך עליו קוטג' יצא טעים, או שתמיס עליו גבנ"צ (עוד כשהוא בתנור תוסיף מעליו..) בכלל יצא לך ליגה של דבר.

לא ממליץ להתקע על שום דבר.

עוד גיוון לפחמימות יכול ליהיות קורנפלקס, כוס קורנפלקס שווה לערך לפרוסת לחם
אחי חשבתי בכלל שאכלתי רק 100 גרם חזה עוף אבל בדקתי ואני אוכל 300 גרם.. אז שיניתי קצת את התפריט, גם הצלחתי קצת להוריד פחמימות.. חלבון יש אפשר להגיד קצת יותר מידי אבל לא מחשיבים את הלא מלא נכון?

קבצים מצורפים

• חדש.png
    חדש.png
    KB 15.4 · צפיות: 85
  • פותח/ת השרשור
מצויין..תמשיך עם זה, אם אתה לא עולה חצי קילו בשבוע תוסיף 200 קלוריות
אחי יש קצת בעיה.. אתמול והיום הרגשתי תפוס בגב התחתון והיה לי כאב בתאומים.. הלכתי לרופא והיא נתנה לי אדוויל ועודה איזה משהו ונתנה לי כמה עצות ואמרה לי שעד יום ראשון אמור לעבור לי.. אז היום לא הלכתי להתאמן שזה היה אמור להיות האימון השלישי שלי ב SS כי התחלתי אותה השבוע.. להמשיך עם התפריט או בינתיים לא?

הבעיה שלך היא עם הסקוואט, תחפש את הסרטון הדרכה של מארק ריפטו לסקוואט ביוטיוב..תשפר את הטכניקה.
בדדליפט תשמור על המוט יותר קרוב לגוף ותוציא חזה חזק החוצה

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלך היא עם הסקוואט, תחפש את הסרטון הדרכה של מארק ריפטו לסקוואט ביוטיוב..תשפר את הטכניקה.
בדדליפט תשמור על המוט יותר קרוב לגוף ותוציא חזה חזק החוצה
אוקיי תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית