הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב מוזר בסקוואט

• פותח/ת השרשור susdu
  • פורסם בתאריך

susdu

משתמש מתחיל
77
16
נק' מוניטין:
36
77
16
אני עושה HB כבר חודשיים +-, 3-2 פעמים בשבוע. לאחרונה בעת הביצוע
התחיל לכאוב לי השריר שמחבר בין הארבע ראשי למותן מקדימה. יש לציין שהוא מתחיל לכאוב כשאני בבור
עוד בחימום, וממשיך לכאוב גם כמה ימים אחרי ביצוע הסקוואט, כל פעם שאני מרים את הירך ל-90 מעלות.
צירפתי תמונה של המיקום המשוער
ללא שם.GIF

לא אין לי

וכן עשיתי את זה בסמינר תרגילי הבסיס שהשתתפתי בו - זה לא היה נעים.
תזמין כדור lacross ball מאיביי(20 שקל) לגבי foam roller יש לך rumble roller שזה עדיף לפי דעתי בsale sport לא יקר דווקא תקנה,
בכל מקרה זה לא יעזור לך עם הבעיה שלך כמו שמתיחות יעזרו הפאום רולר יותר לנקודות טריגר בשריר ,
אם אתה באמת רוצה להיות רציני כנס ליוטוב ותרשום kelly starret lower body ותבצע את מה שהוא עושה תוך חודש אתה כמו חדש

אני למען האמת לא מרגיש כאבים ברגליים.

מאז שהתחלתי לעשות נכון את הסקוואט עם הרגליים החוצה ושילבתי את המתיחה ששמים את המרפקים על הברכיים ודוחפים אותם החוצה אני שובר מקביל ולא מרגיש כאבים.

• פותח/ת השרשור
אחרי התרשמות ראשונית עם הרוטינה, אני חושב שאם רוצים להוציא מידע ממחבלים צריך לתת להם לגלגל את התחת על הכדור 😃
יש זווית מעודכנת, אפשר להגיד שהתחושה השתפרה ב-50-60% אחרי 2 סשנים של מתיחות, נקווה שימשיך ככה.

(מתחיל ב~25)

אחרי התרשמות ראשונית עם הרוטינה, אני חושב שאם רוצים להוציא מידע ממחבלים צריך לתת להם לגלגל את התחת על הכדור 😃
יש זווית מעודכנת, אפשר להגיד שהתחושה השתפרה ב-50-60% אחרי 2 סשנים של מתיחות, נקווה שימשיך ככה.

(מתחיל ב~25)

אתה יורד נמוך מידי ועכשיו יש לך באונס כמו שרצית אבל מה אם תמשיך ככה במשקלים כבדים אחרי שנה תגיד תודה אם לא יהיה לך פריצת דיסק , במשקלים כבדים יקרה לך באונס שאתה יורד ככה עמוק ושתרצה לעלות זה לא יחזור לעמצו מה שיגרום לך לעלות עם גב עגול מה שיגרום ל.............. בהצלחה

אכן המתיחה הכי כואבת!!
חחחחח לא נראה שיש בעית גמישות אבל שים לב למנח האגן כשאתה בתחתית.
בנוסף נראה שכפות הרגליים מופנות מידי (אולי זה רק זוית הצילום) אבל זה גם יכול להסביר את הכאב.

1. תצלם את הסקוואט שלך בזווית נורמלית שאפשר יהיה להבין מה קורה שם (45 מעלות מאחוריך).
2. גם אם סידרת את הטכניקה הכאב יכול להמשך עוד הרבה זמן, אבל אמור להשתפר לאט לאט.
3. מתיחות לא יעזרו.
4. אל תעשה סקוואט יחף.

1. תצלם את הסקוואט שלך בזווית נורמלית שאפשר יהיה להבין מה קורה שם (45 מעלות מאחוריך).
2. גם אם סידרת את הטכניקה הכאב יכול להמשך עוד הרבה זמן, אבל אמור להשתפר לאט לאט.
3. מתיחות לא יעזרו.
4. אל תעשה סקוואט יחף.
מתיחות דווקא יכולות להקל. אני מרגיש שם לפעמים אי נוחות בבור ומתיחה עמוקה של הפסואס לפני ההסקבטות מסדרת את העניינים.

• פותח/ת השרשור
3. מתיחות לא יעזרו.
4. אל תעשה סקוואט יחף.

מה הבעיה עם להיות יחף?

• פותח/ת השרשור
ותוספת של סולייה מקשרת בין הרגל שלי לרצפה תעלה את היציבות? לא הגיוני בעליל. אני דבוק לרצפה כשאני יחף.

ותוספת של סולייה מקשרת בין הרגל שלי לרצפה תעלה את היציבות? לא הגיוני בעליל. אני דבוק לרצפה כשאני יחף.

זה לא תוספת של סוליה, זה תוספת של נעל. שים נעל של הרמת משקולות ותראה את ההבדל.
מתיחות דווקא יכולות להקל. אני מרגיש שם לפעמים אי נוחות בבור ומתיחה עמוקה של הפסואס לפני ההסקבטות מסדרת את העניינים.

יכולות להקל על הכאב, כן. לעזור עם הדלקת - לא ממש.

אני מניח שיש הבדל, אבל להגיד שסקוואט יחף הוא לא יציב זאת טעות.

יציבות לא נמדדת רק בכמה קשיח המשטח שאתה עומד עליו. הנעל מחזיקה את כף הרגל שלך מכל הכיוונים. חוץ מזה שלעומת סולייה של נעל, כפות רגליים מזיעות.

• פותח/ת השרשור
הייתי מסכים איתך אם הייתי מתאמן ברמה תחרותית או יותר מחובבנית, בינתיים אני רחוק משם והעובדה שאני יחף לא מגבילה אותי בדבר.
בקשר להזעה, לא נתקלתי בזה.

אתה לא יודע אם העובדה הזאת מגבילה אותך או לא, עד שלא שמת נעליים אמיתיות. בדיוק כמו אנשים שעושים סקוואט עם נעלי ריצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית