הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 4 שנים חזה לא גודל די נמאס לי נראה לי אני מסנטל .. יש תמונה

YoeL AbutbuL

משתמש מתחיל
127
4
נק' מוניטין:
22
127
4
מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
אינעל העולם נמאס לי כבר 4 שנים אני מתאמן הגוף שלי גודל היד 43 סמ אבל החזה לא גודללללללללללללללל פשוט די נשבר לי כבר !!!
מה שאני לא עושה משנה אלף תוכניות נותן אימון חזה לבד 6 תרגילים בנץ' שטוח , עליון עם דאמבלים , תחתון עם דאמבלים , קרוס מלמעלה , קרוס מלמטה , פלייס . אין פשוט כלום לא עובד ..

לפעמים כל המוסיף גורע... יכול להיות זאת הבעיה שלך, יותר מדי תרגילים לשריר שלא צריך יותר מ6-9 סטים באימון ולא יותר מפעם או פעמיים בשבוע של אימון ישיר עליו.
תסיק מסקנות לבד.

אתה צודק. תסנטל.

0.jpg

4 שנים אתה מנסה ללא הצלחה, לא הגיע הזמן לקחת מאמן פרטי ולראות תוצאות?
מה הקשר מאמן פרטי להצלחה? ולמה אין הצלחה ? יד 43 מכובד למדי

לנושא : יכול להיות שאתה מפספס משהו, אם אתה עושה רוטינה נורמלית של בנץ' והמשקלים עולים ויש פרוגרס, וגם התזונה נכונה אז אין שום
בעיה שהחזה לא יגדל , אולי בגלל שאתה על אחוז גבוה אז לא רואים ככ טוב

• פותח/ת השרשור
מה אתם עיוורים רשמתי שאני עושה בנץ'.. מי לא עושה בנץ' ..
ומה הקשר מאמן אישי אלוהים מה הקשר מהההההה
אני מעדיף לפרוש מהמכון מאשר לקחת פלוץ אישי שנראה כמו ציפלוח שיגיד לי מה לעשות יש לי מאסה אדירה אני יודע איך להתאמן פשוט עם החזה יש לי בעיה אז אולי אמרתי תמליצו על יותר חזרות ופחות משקל או יותר משקל ופחות חזרות כי אני כבר לא יודע מה לעשות
מי פה למאמן אישי בחלום ..

אתה בכלל לא נראה גדול בספק יד 43 .. למה אתה כל כך מזלזל במאמנים אישיים? לא אומר מאמנים מהמכון שיגידו לך מכונות 15*3 .. לך למישהו מקצועי שיסדר לך את הכול ..

• פותח/ת השרשור
אתה בכלל לא נראה גדול בספק יד 43 .. למה אתה כל כך מזלזל במאמנים אישיים? לא אומר מאמנים מהמכון שיגידו לך מכונות 15*3 .. לך למישהו מקצועי שיסדר לך את הכול ..
זה לא נראה בתמונות הנה קח עוד אחת מעכשיו מה אני עובד עליך מה נראה לך אתה בfxp

ומה הקשר מאמן אישי אלוהים מה הקשר מהההההה
ארבע שנים בלי להגיע למטרה?
מה לא ברור??
התכנית שלך לא מותאמת לצרכים שלך נקודה!
אני מבינה את התסכול ומציעה לך את הפתרון הקל. קח מישהו מקצועי שיקדם אותך ואח"כ תמשיך לעבוד עצמאי.

לפעמים מתאמנים עובדים בצורה לא שווה על הגוף ונוטים לפתח חלקים מסויימים ולהזניח אחרים
אם נוצר חוסר איזון כזה, בין פלג גוף עליון לתחתון, או בין החזה לגב אתה חייב תכנית שלוקחת את זה בחשבון
ומה לעשות אלה דברים שמאמן צריך לראות באימון אחד על אחד ולא בפורום

לא כל המאמנים הם "ציפלוחים" שלא מבינים כלום
שיהיה בהצלחה.

קודם כל תוריד את הדברים האלה שאתה שם על כפות הידיים. זה לבד יוסיף לך משקל על המוט.

נערך לאחרונה:
צודק טעות שלי .. בכל מקרה למה לא ללכת למאמן מקצועי? שוב,לא אומר לך לשלם לאיזה מאמן חאפר במכון כי 99% לא באמת מבינים .. ממליץ לך ללכת לאנשים מקצועיים יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית