הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 4 שנים חזה לא גודל די נמאס לי נראה לי אני מסנטל .. יש תמונה

YoeL AbutbuL

משתמש מתחיל
127
4
נק' מוניטין:
22
127
4
מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
אינעל העולם נמאס לי כבר 4 שנים אני מתאמן הגוף שלי גודל היד 43 סמ אבל החזה לא גודללללללללללללללל פשוט די נשבר לי כבר !!!
מה שאני לא עושה משנה אלף תוכניות נותן אימון חזה לבד 6 תרגילים בנץ' שטוח , עליון עם דאמבלים , תחתון עם דאמבלים , קרוס מלמעלה , קרוס מלמטה , פלייס . אין פשוט כלום לא עובד ..

אתה לוחץ 100 ל8 חזרות,
אם נגיד תצליח להתקדם במשקל ותלחץ 130 ל8 חזרות, אתה חושב שאתה תראה שינוי בשרירי החזה? סביר להניח שכן , כמובן עם תזונה בהתאם.
במילים אחרות, קח לך תקופה שבה תתמקד בהעלת המשקל בבנץ' פרס,זה יכול לעזור.
זה לא דבר נדיר שמפתחי גוף עושים פעם ב תקופה של העלה בכוח, ואז חוזרים לפמפם.
בהצלחה

תתמקד בבנץ', נפח לא הלך? לך על עצימות.
בעיות בפרופורציות יש לרוב האנשים וגם אני מאלה עם הבעיות בחזה (לא שזה אכפת לי, מה שמשמח אותי זה לעשות דדליפט ולהפוך להאלק האיום).
קודם כל תוותר על כל התרגילים מלבד בנץ' פרס (תשאיר לך תרגיל עזר אחד, ממליץ בחום על בנץ' בשיפוע עליון), תתמקד בלהעלות את ה RM5 +RM 1 שלך.
אתה תראה שחזה ב 100 בנץ' הוא לא אותו חזה של 120 בנץ'.

דבר שני רואים שמצטבר אצלך הרבה שומן בחזה, מה שנותן לו מראה שמנוני שכזה ולא גדול, על אחוז שומן נמוך אין את הבעיה הזאת.

בשורה התחתונה עזוב את כל המכשירים וכל הוורסיות המיותרות ותתרכז רק בלהעמיס על המוט.

מה אתם עיוורים רשמתי שאני עושה בנץ'.. מי לא עושה בנץ' ..
ומה הקשר מאמן אישי אלוהים מה הקשר מהההההה
אני מעדיף לפרוש מהמכון מאשר לקחת פלוץ אישי שנראה כמו ציפלוח שיגיד לי מה לעשות יש לי מאסה אדירה אני יודע איך להתאמן פשוט עם החזה יש לי בעיה אז אולי אמרתי תמליצו על יותר חזרות ופחות משקל או יותר משקל ופחות חזרות כי אני כבר לא יודע מה לעשות
מי פה למאמן אישי בחלום ..
כרגע מה שאני רואה זה שהאגו שלך מנופח, לכן התוצאות שאתה כל כך רוצה בטח לא יגיעו. תלמד לקבל ביקורות הוגנות מבלי לצפות לתשובות שאתה רוצה שיתנו לך.

אני דווקא חושב שיש עליך מסה ולשקול 90 על 175 זה לא קצת בכלל, אבל אתה רציני? 100 קילו בנץ ל8 אחרי 4 שנים?

תגיע ל120 לחמישיות ותעיף את כל התרגילי עזר לחזה ואז תבחן את הסיטואציה מחדש

• פותח/ת השרשור
הוא אומר מסה אדירה אבל המסה האדירה היחידה שאני רואה פה היא מסת השומן , שיעשה חיטוב כמו בן אדם ויראה פחות שומני ונוזלי ואז יתחיל לשפר פרופורציות
צודק אחי אני יתחיל להזריק טסט וטרן ואני יראה סוס כמוך
יש כאלו שמתאמנים גם 10 שנים ולא נהיים גדולים המטרה שלי היא לא להיות עם צינורות השקיה בידיים זה לא בעיה ..
דיברתי אך ורק על חזה לא שאלתי כלום על משהו אחר , לא רוצה להתחטב טוב לי כמו שאני אוהב את הגוף שלי חוץ מהחזה שאני צריך לנפח אותו חוץ מזה לא ביקשתי דעה אחרת אבל תודה רבה על שניסית לעזור

יש כאלו שמתאמנים גם 10 שנים ולא נהיים גדולים המטרה שלי היא לא להיות עם צינורות השקיה בידיים זה לא בעיה ..
דיברתי אך ורק על חזה לא שאלתי כלום על משהו אחר , לא רוצה להתחטב טוב לי כמו שאני אוהב את הגוף שלי חוץ מהחזה שאני צריך לנפח אותו חוץ מזה לא ביקשתי דעה אחרת אבל תודה רבה על שניסית לעזור
וואלה לא דיברתי על גודל , דיברתי על פרופורציות ואסטטיקה שהגודל של החזה הוא חלק בלתי נפרד מהם , בשביל גוף טוב ואסטטיקה לא צריך חומרים ואני יגלה לך סוד קטן ? אני עדיין טיבעי אתה לא יכול לשפר את החזה באופן נקודתי כי אתה לא באמת יודע מה איכות השריר שלך ביכלל עקב אחוז שומן גבוהה , אני אומר תן חיטוב תירד לאחוז שומן נורמאלי ואז באמת תידע מה לשפר מכיוון שאז תיראה את המבנה האמתי של הגוף שלך

אהלן,

תוכל לפרט לי בבקשה מהיא תכנית האימונים שלך + תזונה?

תודה.

• פותח/ת השרשור
וואלה לא דיברתי על גודל , דיברתי על פרופורציות ואסטטיקה שהגודל של החזה הוא חלק בלתי נפרד מהם , בשביל גוף טוב ואסטטיקה לא צריך חומרים ואני יגלה לך סוד קטן ? אני עדיין טיבעי אתה לא יכול לשפר את החזה באופן נקודתי כי אתה לא באמת יודע מה איכות השריר שלך ביכלל עקב אחוז שומן גבוהה , אני אומר תן חיטוב תירד לאחוז שומן נורמאלי ואז באמת תידע מה לשפר מכיוון שאז תיראה את המבנה האמתי של הגוף שלך
צודק אבל וואלה אין לי אפילו מה לחטב בחזה כיייי אין לי פאקינג חזה חחחח זה מטריף אותי
אהלן,
תוכל לפרט לי בבקשה מהיא תכנית האימונים שלך + תזונה?

תודה.
תוכנית כרגע חזה פעם בשבוע בנפרד עם התרגילים הבאים
בנץ' פרס 8X4
דאמבלים עליון 8X4
בנץ' או דאמבלים שלילי או קרוס מלמטה 8X4
קרוס מלמעלה 10X4
לחיצת פטיש במכונה 12X4
מקבילים 3 X כמה שאפשר

תזונה
שייק חלבון , חביתה , חזה עוף , דגים , קוטג וכל החלבונים למיניהם ..

צודק אבל וואלה אין לי אפילו מה לחטב בחזה כיייי אין לי פאקינג חזה חחחח זה מטריף אותי

תוכנית כרגע חזה פעם בשבוע בנפרד עם התרגילים הבאים
בנץ' פרס 8X4
דאמבלים עליון 8X4
בנץ' או דאמבלים שלילי או קרוס מלמטה 8X4
קרוס מלמעלה 10X4
לחיצת פטיש במכונה 12X4
מקבילים 3 X כמה שאפשר

תזונה
שייק חלבון , חביתה , חזה עוף , דגים , קוטג וכל החלבונים למיניהם ..

תפרט יותר את התזונה, ערכים קלוריות וכדומה.

• פותח/ת השרשור
100 פחמימה?
ממש מעט
לא הגיוני לי איך רק 180 חלבון ו 50 שומן אם הפחמימה היא 100
אתה בחיטוב? 😲
כן החודש רק אבל בכללי אני לא עובר את ה150 פחמימות גם במאסה .. חלבון לא מצליח להגיע יותר

אז זה נראה שאתה צורך 1700-1800 קלוריות כשאתה במסה, על הגובה והמשקל שלך זה ממש קצת.
אתה אמור לאכול הרבה יותר רק בשביל להיות על נייטרלי.
ניסית לאכול יותר בזמן האימונים על החזה?
אולי כאן הבעיה

כן החודש רק אבל בכללי אני לא עובר את ה150 פחמימות גם במאסה .. חלבון לא מצליח להגיע יותר

פה הבעיה, התזונה שלך לקויה. לא שולל גם גנטיקה שמערימה קשיים שאגב, עליה אפשר להתגבר.

נקודה למחשבה.

• פותח/ת השרשור
אז זה נראה שאתה צורך 1700-1800 קלוריות כשאתה במסה, על הגובה והמשקל שלך זה ממש קצת.
אתה אמור לאכול הרבה יותר רק בשביל להיות על נייטרלי.
ניסית לאכול יותר בזמן האימונים על החזה?
אולי כאן הבעיה
את האמת שלא ניסיתי כי ראיתי שבעצם שאר הגוף גודל אז חשבתי שלחזה יש בעיה אחרת .. לא ?

אתה זורק זין על תזונה לפי מה שנשמע. זו לפי דעתי מקור הבעיה.
לא מבין איך אתה אומר שכל הגוף גדל במשך 4 שנים, זה ממש לא נראה ככה. מעבר לזה, יש לך מה לחטב בחזה (לא שזה אפשרי לחטב אזור ספציפי בגוף). אתה על אחוז שומן גבוה ולכן גם היקף היד שלך גדול יחסית, מה שגורם לך לחשוב ''כולי שריר אחד ענק, רק החזה קטן''.
כמו שאמרו, ניסית X וזה לא עבד, עבור ל-Y. נפח נמוך ומשקל גבוה יותר. רק תזכור שעם מאזן קלורי שלילי שום שריר לא יגדל משמעותית. ממליץ לך כרגע לחטב (ובתוך זה להעלות את כמות החלבון) ולאחר מכן להיכנס למאזן חיובי של 300 ולהמשיך בהתאם לירידה/עלייה במשקל.
אגב, לא מצליח להגיע ליותר מ-180 גרם חלבון? תתאמץ.

משקל על המוט בחזה ומשקל הגוף קשורים קשר ישיר, תעלה יותר במשקל גוף תעלה יותר במשקל על המוט בלחיצת חזה מה שיגרום בסופו של עניין לעלייה במסת השריר בחזה.
את האמת שלא ניסיתי כי ראיתי שבעצם שאר הגוף גודל אז חשבתי שלחזה יש בעיה אחרת .. לא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית