נק' מוניטין:
22
- 127
- 4
- מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומה הקשר מאמן אישי אלוהים מה הקשר מהההההה
כרגע מה שאני רואה זה שהאגו שלך מנופח, לכן התוצאות שאתה כל כך רוצה בטח לא יגיעו. תלמד לקבל ביקורות הוגנות מבלי לצפות לתשובות שאתה רוצה שיתנו לך.מה אתם עיוורים רשמתי שאני עושה בנץ'.. מי לא עושה בנץ' ..
ומה הקשר מאמן אישי אלוהים מה הקשר מהההההה
אני מעדיף לפרוש מהמכון מאשר לקחת פלוץ אישי שנראה כמו ציפלוח שיגיד לי מה לעשות יש לי מאסה אדירה אני יודע איך להתאמן פשוט עם החזה יש לי בעיה אז אולי אמרתי תמליצו על יותר חזרות ופחות משקל או יותר משקל ופחות חזרות כי אני כבר לא יודע מה לעשות
מי פה למאמן אישי בחלום ..
צודק אחי אני יתחיל להזריק טסט וטרן ואני יראה סוס כמוךהוא אומר מסה אדירה אבל המסה האדירה היחידה שאני רואה פה היא מסת השומן , שיעשה חיטוב כמו בן אדם ויראה פחות שומני ונוזלי ואז יתחיל לשפר פרופורציות
וואלה לא דיברתי על גודל , דיברתי על פרופורציות ואסטטיקה שהגודל של החזה הוא חלק בלתי נפרד מהם , בשביל גוף טוב ואסטטיקה לא צריך חומרים ואני יגלה לך סוד קטן ? אני עדיין טיבעי אתה לא יכול לשפר את החזה באופן נקודתי כי אתה לא באמת יודע מה איכות השריר שלך ביכלל עקב אחוז שומן גבוהה , אני אומר תן חיטוב תירד לאחוז שומן נורמאלי ואז באמת תידע מה לשפר מכיוון שאז תיראה את המבנה האמתי של הגוף שלךצודק אחי אני יתחיל להזריק טסט וטרן ואני יראה סוס כמוך
יש כאלו שמתאמנים גם 10 שנים ולא נהיים גדולים המטרה שלי היא לא להיות עם צינורות השקיה בידיים זה לא בעיה ..
דיברתי אך ורק על חזה לא שאלתי כלום על משהו אחר , לא רוצה להתחטב טוב לי כמו שאני אוהב את הגוף שלי חוץ מהחזה שאני צריך לנפח אותו חוץ מזה לא ביקשתי דעה אחרת אבל תודה רבה על שניסית לעזור
צודק אחי אני יתחיל להזריק טסט וטרן ואני יראה סוס כמוך
יש כאלו שמתאמנים גם 10 שנים ולא נהיים גדולים המטרה שלי היא לא להיות עם צינורות השקיה בידיים זה לא בעיה ..
דיברתי אך ורק על חזה לא שאלתי כלום על משהו אחר , לא רוצה להתחטב טוב לי כמו שאני אוהב את הגוף שלי חוץ מהחזה שאני צריך לנפח אותו חוץ מזה לא ביקשתי דעה אחרת אבל תודה רבה על שניסית לעזור
צודק אבל וואלה אין לי אפילו מה לחטב בחזה כיייי אין לי פאקינג חזה חחחח זה מטריף אותיוואלה לא דיברתי על גודל , דיברתי על פרופורציות ואסטטיקה שהגודל של החזה הוא חלק בלתי נפרד מהם , בשביל גוף טוב ואסטטיקה לא צריך חומרים ואני יגלה לך סוד קטן ? אני עדיין טיבעי אתה לא יכול לשפר את החזה באופן נקודתי כי אתה לא באמת יודע מה איכות השריר שלך ביכלל עקב אחוז שומן גבוהה , אני אומר תן חיטוב תירד לאחוז שומן נורמאלי ואז באמת תידע מה לשפר מכיוון שאז תיראה את המבנה האמתי של הגוף שלך
תוכנית כרגע חזה פעם בשבוע בנפרד עם התרגילים הבאיםאהלן,
תוכל לפרט לי בבקשה מהיא תכנית האימונים שלך + תזונה?
תודה.
צודק אבל וואלה אין לי אפילו מה לחטב בחזה כיייי אין לי פאקינג חזה חחחח זה מטריף אותי
תוכנית כרגע חזה פעם בשבוע בנפרד עם התרגילים הבאים
בנץ' פרס 8X4
דאמבלים עליון 8X4
בנץ' או דאמבלים שלילי או קרוס מלמטה 8X4
קרוס מלמעלה 10X4
לחיצת פטיש במכונה 12X4
מקבילים 3 X כמה שאפשר
תזונה
שייק חלבון , חביתה , חזה עוף , דגים , קוטג וכל החלבונים למיניהם ..
בערך 50 שומן 180 חלבון ו100 פחמימותתפרט יותר את התזונה, ערכים קלוריות וכדומה.
בערך 50 שומן 180 חלבון ו100 פחמימות
כן החודש רק אבל בכללי אני לא עובר את ה150 פחמימות גם במאסה .. חלבון לא מצליח להגיע יותר100 פחמימה?
ממש מעט
לא הגיוני לי איך רק 180 חלבון ו 50 שומן אם הפחמימה היא 100
אתה בחיטוב? 😲
כן החודש רק אבל בכללי אני לא עובר את ה150 פחמימות גם במאסה .. חלבון לא מצליח להגיע יותר
את האמת שלא ניסיתי כי ראיתי שבעצם שאר הגוף גודל אז חשבתי שלחזה יש בעיה אחרת .. לא ?אז זה נראה שאתה צורך 1700-1800 קלוריות כשאתה במסה, על הגובה והמשקל שלך זה ממש קצת.
אתה אמור לאכול הרבה יותר רק בשביל להיות על נייטרלי.
ניסית לאכול יותר בזמן האימונים על החזה?
אולי כאן הבעיה
את האמת שלא ניסיתי כי ראיתי שבעצם שאר הגוף גודל אז חשבתי שלחזה יש בעיה אחרת .. לא ?