נק' מוניטין:
22
- 127
- 4
- מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז לכמה לדעתך צריך להגיע במסה ?פה הבעיה, התזונה שלך לקויה. לא שולל גם גנטיקה שמערימה קשיים שאגב, עליה אפשר להתגבר.
נקודה למחשבה.
צודקאתה זורק זין על תזונה לפי מה שנשמע. זו לפי דעתי מקור הבעיה.
לא מבין איך אתה אומר שכל הגוף גדל במשך 4 שנים, זה ממש לא נראה ככה. מעבר לזה, יש לך מה לחטב בחזה (לא שזה אפשרי לחטב אזור ספציפי בגוף). אתה על אחוז שומן גבוה ולכן גם היקף היד שלך גדול יחסית, מה שגורם לך לחשוב ''כולי שריר אחד ענק, רק החזה קטן''.
כמו שאמרו, ניסית X וזה לא עבד, עבור ל-Y. נפח נמוך ומשקל גבוה יותר. רק תזכור שעם מאזן קלורי שלילי שום שריר לא יגדל משמעותית. ממליץ לך כרגע לחטב (ובתוך זה להעלות את כמות החלבון) ולאחר מכן להיכנס למאזן חיובי של 300 ולהמשיך בהתאם לירידה/עלייה במשקל.
אגב, לא מצליח להגיע ליותר מ-180 גרם חלבון? תתאמץ.
מקווה שאתה לא רציני.תעבוד חזק על רגליים .
חחח זה חרטה ?מקווה שאתה לא רציני.
inb4 עבודה על רגליים משחררת GH וטסט'. 😵
אולי תרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט (וגם לזה לא ראיתי סימוכין), אבל עבודה על רגליים באופן כללי לא תעזור לפתח חזה בשום צורה. מקווה שברור לכל שיש לעבוד על כל הגוף ולא להזניח שום שריר.חחח זה חרטה ?
זה יהיה נס לגדול עם 150 גרם פחמימה ביום אם אתה על מאזן שלילי. עם מאזן חיובי זה יקרה, ממש לא נס.עבודה על הרגליים לא תגדיל לו את החזה די למיתוסים ..
לפי דעתי תן חיטוב קצר ל11-12% ותתן מסה ארוכה ונקייה שבה באמת תשקיע בתזונה (מ150 פחמימה זה נס לגדול)
הבנת את הכוונה.. מדבר על מצב נורמלי לא על AD למיניהן ..זה יהיה נס לגדול עם 150 גרם פחמימה ביום אם אתה על מאזן שלילי. עם מאזן חיובי זה יקרה, ממש לא נס.
הבנתי את הכוונה, אתה פשוט טועה.הבנת את הכוונה.. מדבר על מצב נורמלי לא על AD למיניהן ..
המצב הנורמלי זה לא 200 חלבון ו200 שומן ו150 פחמימה אני צודק? אבל ויכוח מיותר באמת. אם יעשה לך הרגשה טובה יותר,טעיתי 😃הבנתי את הכוונה, אתה פשוט טועה.
אני מדבר על מצב נורמלי. כל עוד הבחור אוכל מספיק חלבון ושומן כדי שהמאזן יהיה חיובי, אפשר לגדול ואפילו מהר עם 150 פחמימה. אין שום דבר אנאבולי בפחמימות והן אפילו לא אב מזון הכרחי כמו חלבון או שומן.
מה זה מצב נורמלי? זה לא מדע טילים. כל אחד בוחר לעצמו דיאטה משלו. אני אישית מוצא כמות פחמימות נמוכה יחסית (גם עם מאזן חיובי וגם עם מאזן שלילי) כמצב אידאלי עבורי. לא ניסיתי להוכיח את טעותך רק כדי שתגיד שאתה טועה, אלא כדי לתקן כאן משהו לא נכון שאמרת. אין בהכרח צורך להעלות את כמות הפחמימה כדי לגדול, אלא רק את המאזן הקלורי.המצב הנורמלי זה לא 200 חלבון ו200 שומן ו150 פחמימה אני צודק? אבל ויכוח מיותר באמת. אם יעשה לך הרגשה טובה יותר,טעיתי 😃
ללא ספק אתה צודק *אבל* אני ציינתי שהמצב הנורמלי "הנפוץ ביותר" הוא פחמימה גבוהה במסה ולא פחמימה נמוכה ושומן גבוהה שיפצהמה זה מצב נורמלי? זה לא מדע טילים. כל אחד בוחר לעצמו דיאטה משלו. אני אישית מוצא כמות פחמימות נמוכה יחסית (גם עם מאזן חיובי וגם עם מאזן שלילי) כמצב אידאלי עבורי. לא ניסיתי להוכיח את טעותך רק כדי שתגיד שאתה טועה, אלא כדי לתקן כאן משהו לא נכון שאמרת. אין בהכרח צורך להעלות את כמות הפחמימה כדי לגדול, אלא רק את המאזן הקלורי.
פחמימות מקפיצות את רמת האינסולין בדם, ואינסולין הוא הורמון אנאבולי.הבנתי את הכוונה, אתה פשוט טועה.
אני מדבר על מצב נורמלי. כל עוד הבחור אוכל מספיק חלבון ושומן כדי שהמאזן יהיה חיובי, אפשר לגדול ואפילו מהר עם 150 פחמימה. אין שום דבר אנבולי בפחמימות והן אפילו לא אב מזון הכרחי כמו חלבון או שומן.
תנועה ברמת האינסולין תקבל גם בלי כמות עצומה של פחמימות.פחמימות מקפיצות את רמת האינסולין בדם, ואינסולין הוא הורמון אנאבולי.
ככה שמה שאתה אומר לא מדויק.
גם מחלבון ..אז מהתנועה ברמת האינסולין תקבל גם בלי כמות עצומה של פחמימות.
יותר נכון להגיד שגלוקוז הוא זה שמקפיץ את רמת האיסולין בדם.פחמימות מקפיצות את רמת האינסולין בדם, ואינסולין הוא הורמון אנאבולי.
ככה שמה שאתה אומר לא מדויק.
ולמה רק 8 חזרות? אולי אתה לא מגיב טוב לטווח חזרות הספציפי הזה? אתה צריך לבדוק מה עובד על הגוף שלך, אם אתה עובד בטווח החזרות שהזכרת והחזה לא גודל, סביר להניח שמשהו לא עובד והגיע הזמן לשנות.100 בערך .. 8 חזרות
אתה צודק, זה גם מה שכתבתי למעלה, שגם חלבון גורר תגובה אינסולינית.יותר נכון להגיד שגלוקוז הוא זה שמקפיץ את רמת האיסולין בדם.
גם חלבון תחת תנאים מסויימים "הופך" לגלוקוז.
בדדליפט כבד שרירי החזה מתוחים חזק לכן הם עובדים גם בדדליפט.אולי תרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט (וגם לזה לא ראיתי סימוכין), אבל עבודה על רגליים באופן כללי לא תעזור לפתח חזה בשום צורה. מקווה שברור לכל שיש לעבוד על כל הגוף ולא להזניח שום שריר.
כן, בנצ' 100 לחזרות ועוד איזה שמונה תרגילים לחזה לא עבדו, אבל העבודה של החזה בדדליפט, זה מה שיגרום. להיפרטרופיה הכה מיוחלת באזור. בחייאת, לא תמיד צריך לצאת צודק, לפעמים כדאי לצאת חכם.בדדליפט כבד שרירי החזה מתוחים חזק לכן הם עובדים גם בדדליפט.