הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר להכנת המבורגרים

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
קניתי בשר בקר טחון, ועשיתי 2 עיגולים רק כדי לראות איך זה וקיצר זה כל פעם
מתפרק אני לא יודע מה לשים או לעשות כדי שהעיגולים לא יתפרקו...
תודה על העזרה...

טוב שיש גוגל

טיפים להכנת המבורגר

1. בזמן שצולים את ההמבורגר יש להקפיד להפוך אותו בעזרת מלקחיים ולא בעזרת סכין או מזלג שיגרמו לאיבוד נוזלים ופגיעה בעסיסיות.
2. אחרי הערבוב של הכל לתערובת אחידה מומלץ להכניס את התערובת למקרר ללא פחות מ-45 דקות על מנת לקבל תערובת מוצקה ואחידה יותר.
3. לפני הצלייה כדאי לתת לבשר לשהות בטפרטורת החדר כ-20 דקות.
4. אין להפוך את הקציצה יותר מדי פעמים, ככל שעושים זאת יותר גדל הסיכוי שההמבורגר יתפרק.
5. אין לתבל את הבשר יותר מדי, כאשר הבשר הוא איכותי מעט מלח גס ופלפל מספיקים, תיבול מטשטש את טעמו של הבשר ולכן הוא חיוני כאשר הבשר אינו מאיכות טובה.

לא יודע איך זה מתפרק לך
לי זה לא מתפרק ואני שם את זה נקי רק מערבב לפני זה פלפל שחור ומלח
לפעמים אני מוסיך גם בצל קצוץ וכוסברה וזה לא מתפרק

זה קורה בד"כ בגלל שהתערובת לא אחידה מספיק. צריך לערבב את הבשר טוב עם הידיים וכשאתה מכין את הקציצה ביד תלוש את התערובת היטב, תעשה ממנה כדור ואז תמחץ לגודל שאתה רוצה.

פירורי לחם זה הפתרון ! מניסיון בשר קצוץ פירורי לחם פטרוזילה וביצה (אלה המרכיבים של קציצה טובה)
תלוש טוב תיצור גוש ותשים על הגריל
בתאבון

פירורי לחם זה הפתרון ! מניסיון בשר קצוץ פירורי לחם פטרוזילה וביצה (אלה המרכיבים של קציצה טובה)
תלוש טוב תיצור גוש ותשים על הגריל
בתאבון

הוא כנראה ב"אנאבוליק דיאט" בגלל זה נמנע מהפירורי לחם...

להוסיף ביצים אתה חייב.. בנוסף לזה אתה יכול להוסיף קמח שיקשור קצת את התערובת (וללוש טוב טוב) ואחרי שאתה יוצר את הקציצות תשים אותה לשעה שעתיים במקרר או במקפיא.. כדי לשפר את הטעם אתה יכול להוסיף בצל מטוגן לתערובת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית