עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה , סליחה על השאלה אבל אנחנו מכירים?כל הכבוד דר !!
תמשיך לתת בראש !
לא באופן אישיתודה , סליחה על השאלה אבל אנחנו מכירים?
אם יהיה לך את הסבלנות. בעצם, הטענה היא שצריך יותר ליצור תנועה ושימוש נכון של המרחיקי אגן (מדיוס בפרט) כחלק מהתנועה של הגיוס המוטורי. לכן, בעצם הטענה של "חיזוק" המרחיקי אגן כנראה שגויים במיוחד למרימי משקולות, ויש לבצע תנועה מוטורית יותר על מנת לקבל ביצוע תקין יותר של המדיוס. ביותר קצרה: אתה עושה את הדבר הנכון ואל תעשה אף תרגיל אחר למדיוס.
גם ברוטציה המדיוס פעיל בה@^pala
הוצאת הברכיים החוצה בסקוואט היא רוטציה לטרלית של הירך, לא הרחקה שלו.
ברוטציה לטרלית הפירפורמיס עובד והמדיוס ועוד כל מיני שרירים קטנים.גם ברוטציה המדיוס פעיל בה
שאלה קצת לא קשורה אז אני מתנצל מראש. יש אנשים שיורדים לסקווט בעמידה צרה יחסית (רוחב כתפיים ואף צר מכך), כאשר אצבעות כף הרגל מופנות לפנים והרגליים מקבילות אחת לשניה. במצב כזה הבירכיים לא מוצאות החוצה כלל. אני אישית מרגיש כך יותר חזק מאשר הבירכיים מוצאות החוצה. האם "נכון" לעבוד כך, והאם יש דגשים מיוחדים בהם יש להתמקד כשעובדים כך?@^pala
הוצאת הברכיים החוצה בסקוואט היא רוטציה לטרלית של הירך, לא הרחקה שלו.
גומייה שכזומה קשרת לברכיים?
מה זה עושה?גומייה שכזו
ההנחייה של "ברכיים החוצה" מערבות את מרחיקי הירך: הגלוטאוס מדיוס, מינימוס וגם מקסימוס.ברכיים החוצה מערבות את המקרבים.
רוטציה לטרלית של הירך, היא דווקא ההנחייה של "דמיין שאתה מנסה לקרוע את הרצפה ל-2" (של ריפטו אם אני לא טועה, לא בטוח). ההנחייה הזאת דווקא תביא לשימוש מוגבר בפיריפורמיס ובשאר סובבי הירך הלאטרליים.הוצאת הברכיים החוצה בסקוואט היא רוטציה לטרלית של הירך, לא הרחקה שלו.