ייעוץ תפריט מאסה נקייה

nightkiller

משתמש מתחיל
76
9
נק' מוניטין:
17
76
9
91983002.jpg

(עם השיבולת שועל והאגוזים יש סקופ וחצי של חלבון-אז עוד 180 קלוריות לתפריט ו30 גרם חלבון)
בעיקרון זה התפריט בכללי
כמובן שיהיה שינוי בין המאכלים ומקורות הפחמימה/שומנים/חלבונים(תמיד פחמימות מורכבות וחלבונים מלאים)
אבל המטרה היא להגיע בכל ארוחה ל30 גרם חלבון 70 גרם פחמימה ו14 גרם שומן
חוץ מהארוחה החמישית שהיא תמיד תכלול קוטג' לפני השינה

גובה 1.74
משקל 68.5
גיל 21
מתאמן abc 6 פעמים בשבוע

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה הRMR שלך?

למה הצבת את המטרה הזאת?

למה?
אני חשבתי bmr שיוצא לי 1750
ואחרי הכפלה של 1.2 יוצא 2100 ובהתחשב שבכל אימון אני שורף בסביבות ה150-200 קלוריות אז השריפה היומית היא בסביבות ה2300
והצבתי את המטרה הזאת כי המטרה היא להגיע לכפול 2 מהמשקל בחלבון לשומן במשקל גוף ושאר הקלוריות מפחמימה וזה מה שבתפריט פחות או יותר
והקוטג' לפני השינה מכיוון שהוא מכיל את הקזאין שעוזר לחלבון להתפרק לאט במהלך השינה

אם ככה זה בסדר.

והצבתי את המטרה הזאת כי המטרה היא להגיע לכפול 2 מהמשקל בחלבון לשומן במשקל גוף ושאר הקלוריות מפחמימה וזה מה שבתפריט פחות או יותר
סבבה, רק שתדע שאין הגבלה לכמות חלבון בארוחה. אפשר לאכול גם60 ו100 והכול ייספג

והקוטג' לפני השינה מכיוון שהוא מכיל את הקזאין שעוזר לחלבון להתפרק לאט במהלך השינה
אין חשיבות גם כאן לתזמונים האלה. מה שחשוב זה כמות החלבון היומית שלך ולא הסוג או התזמון שלו

• פותח/ת השרשור
אם ככה זה בסדר.

סבבה, רק שתדע שאין הגבלה לכמות חלבון בארוחה. אפשר לאכול גם60 ו100 והכול ייספג

אין חשיבות גם כאן לתזמונים האלה. מה שחשוב זה כמות החלבון היומית שלך ולא הסוג או התזמון שלו
אני מודע לזה
פשוט נוח לדחוף בכמה ארוחות את החלבון ככה אני לא נשאר רעב O:
בעיקרון התפריט והקלוריות סבבה למישהו בגובה ובמשקל שלי? לא מוגזם/מועט מדי כמות הקלוריות ?

אני מודע לזה
פשוט נוח לדחוף בכמה ארוחות את החלבון ככה אני לא נשאר רעב O:
זה כבר משהו אחר 😃

בעיקרון התפריט והקלוריות סבבה למישהו בגובה ובמשקל שלי? לא מוגזם/מועט מדי כמות הקלוריות ?
אני הייתי מתחיל עם 2300-2400 קלוריות. לראות איך הגוף מגיב ולאט לאט להעלות קלוריות. נתון להחלטה שלך

• פותח/ת השרשור
זה כבר משהו אחר 😃

אני הייתי מתחיל עם 2300-2400 קלוריות. לראות איך הגוף מגיב ולאט לאט להעלות קלוריות. נתון להחלטה שלך
את האמת אני כבר חודש פועל עם התפריט הזה העליתי בהדרגה אחרי היציאה מהחיטוב האחרון (הייתי בשבועיים נטרלי לפני החודש הזה של המאסה) והעליתי בהדרגה

אם ככה אז בסדר, תשקל כל שבוע באותו יום בבוקר לאחר השירותים, תבדוק את העליה אם אתה עולה מהר מדי תוריד קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית