צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
בעמוד ענן היה גיוס של 75,000
בפועל היה 16 אלף.
מועצת הביטחון קוראת להפסקת אש: "דואגים להגנה על אזרחים בשני הצדדים"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4542236,00.html

איזו צביעות לשמה! כבר שכחו מה קורה בסוריה ועיראק אחרי שישראל נכנסה למבצע בעזה
להזכירם, סוריה טובחת באזרחים שלה בממוצע של 100 עד 200 ביום. בעיראק לאחרונה הISIS נכנס וטובח באזרחים וחיילים שלא מצייתים לחוקי השריעה. מדובר באלפים שנלקחו בשבי ונטבחו. יש מלא סרטונים ביוטיוב.

עולם פשוט צבוע

ממה שזה נראה עכשיו, זה הולך להיגמר ביימים הקרובים עם הפסקת אש..

הצפייה על אחרויותכם, למרות שזה מצחיק.

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="[a href="https://www.facebook.com/DeFatoNaReDe">Grupo[/a] DeFato</a>.</div></div>

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="">Post</a> by ‎<a href="https://www.facebook.com/StopHanin">גם אני בעד הדחת חנין זועבי</a>‎.</div></div>

לפי איך שזה נראה בטח תהיה הפסקת אש שתוציא אותנו הצד המפסיד הן מבחינה מוראלית והן מבחינה תדמיתית.

לפי איך שזה נראה בטח תהיה הפסקת אש שתוציא אותנו הצד המפסיד הן מבחינה מוראלית והן מבחינה תדמיתית.

לא יודע על מה אתה מדבר.

בינתיים אני רואה בחדשות שאנחנו מתכוננים לכניסה עם טנקים, אנחנו לא מפסיקים להפציץ מחסני תחמושת של החמאס, תקפנו 120 מטרות עם 20 פצועים כשבנוסף 2 אחייניו של איסמעיל הנייה מתו. אם כבר להם יש יותר מה להפסיד.

נערך לאחרונה:
לא יודע על מה אתה מדבר.

בינתיים אני בחדשות שאנחנו מתכוננים לכניסה עם טנקים, אנחנו לא מפסיקים להפציץ מחסני תחמושת של החמאס, תקפנו 120 מטרות עם 20 פצועים כשבנוסף 2 אחייניו של איסמעיל הנייה מתו. אם כבר להם יש יותר מה להפסיד.
בלי קשר למי שהגבת.

הפלסטינים באופן כללי יודעים להצטייר טוב מאוד, אפילו מצויין בתקשורת כשזה מגיע לניצחונות, להראות הרס כשלכולנו (לישראל, פחות לעולם) ברור שהם משקרים.

לא משנה כמה נזק תעשה להם.

לא יודע על מה אתה מדבר.

בינתיים אני רואה בחדשות שאנחנו מתכוננים לכניסה עם טנקים, אנחנו לא מפסיקים להפציץ מחסני תחמושת של החמאס, תקפנו 120 מטרות עם 20 פצועים כשבנוסף 2 אחייניו של איסמעיל הנייה מתו. אם כבר להם יש יותר מה להפסיד.
החיילים כבר נמצאים מעל שבוע בעזה ועוד שום דבר לא קרה.
הפצצה אווירית בחיים לא תשיג ניצחון משמעותי כי רוב כלי הנשק שלהם נמצאים במיצבורים מתחת לאדמה.
ובחדשות היה כתוב על זה שעובדים על מתווה להשגת הסכם אפסקת אש.

תזכורת " החתרן הבילתי נראה שימון הרס הסמולן הפישר.

לא נשכח ולא נסלח.
53c184a0685ebcf21.jpg
לא יודע על מה אתה מדבר.

התקפות פינצטה כירורגיות של ישראל לא יביאו לתוצאה הרצויה. אנחנו שמים יותר מידי על " דעת הקהל בעולם " יחד עם הסמול המצחין פה במדינה הגייס החמישי, גורם לסירוס צה"ל וזו התוצאה.

עם חופשי בארצנו , חחח בדיחה.

ועוד דבר שרציתי להוסיף: עצם זה שהם התחילו לירות בגמר המונדיאל רק על זה אנחנו צריכים לתת להם בראש, סעמק.

בלאט 2 אזעקות ראשונות במודיעין היום קבלתי התקף לב
הכיפת ברזל לא רחוק מהבית שלי שמעתי בומים רציתי למות
ועוד באמצע סרט (כוכב הקופים סרט ענק אגב) חוי הרסו את כל הערב

הכי הזוי - חתן פרס ישראל לביטחון: "כיפת ברזל זה בלוף"

http://www.mako.co.il/pzm-israel-wa...41006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326

ואני מצטט מהפסק האחרונה: "יש לציין כי רעיונות של ד"ר שפר לפיתוח מערכות יירוט נדחו על ידי כל הדרגים, עוד לפני פיתוח "כיפת ברזל"."

תראו כמה קינאה של בן אדם אחד יכולה או עלולה לפגוע בנו.

הכי הזוי - חתן פרס ישראל לביטחון: "כיפת ברזל זה בלוף"

http://www.mako.co.il/pzm-israel-wa...41006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326

ואני מצטט מהפסק האחרונה: "יש לציין כי רעיונות של ד"ר שפר לפיתוח מערכות יירוט נדחו על ידי כל הדרגים, עוד לפני פיתוח "כיפת ברזל"."

תראו כמה קינאה של בן אדם אחד יכולה או עלולה לפגוע בנו.
לא רוצה לגנוב לך את הזרקור נשמה..אבל אתן ציטוט ממאמר שנכתב בעיתון אל-ארץ(הארץ)
"מפתחי כיפת ברזל יצרו פלא טכנולוגי והצילו חיי אדם רבים, אבל ברמה האסטרטגית ההמצאה המזהירה שלהם גורמת גם נזק. היא מאפשרת לישראלים ללכת בלי ולהרגיש עם. גם לנפח את הקורבניוּת והמסכנות לשיאים חדשים, וגם להמשיך בחייהם בנוחות יחסית. גם להיצמד כמו נרקומנים לרדיו ולטלוויזיה, וגם לפטור את עצמם מכל חשבון"

שלשום.

לא רוצה לגנוב לך את הזרקור נשמה..אבל אתן ציטוט ממאמר שנכתב בעיתון אל-ארץ(הארץ)
"מפתחי כיפת ברזל יצרו פלא טכנולוגי והצילו חיי אדם רבים, אבל ברמה האסטרטגית ההמצאה המזהירה שלהם גורמת גם נזק. היא מאפשרת לישראלים ללכת בלי ולהרגיש עם. גם לנפח את הקורבניוּת והמסכנות לשיאים חדשים, וגם להמשיך בחייהם בנוחות יחסית. גם להיצמד כמו נרקומנים לרדיו ולטלוויזיה, וגם לפטור את עצמם מכל חשבון"

שלשום.
זה משהו אחד וזה משהו אחר. הד"ר בכתבה טוען בכלל שהטילים של כיפת ברזל בכלל מתעופפים לעבר טילים וירטואליים, כלומר לא אמתיים בעוד בכתבה של ה"ארץ" נטען שאנשים נשענים יותר מדי על הכיפת ברזל מה שגורם לעובר ביטחון שיכול לפגוע בהם במידה והטיל קאסם יחדור את מערך ההגנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית