אז ביבי יהפוך באמת לשפנפניהו...
בעמוד ענן היה נראה לי גיוס של 10 אלף מילואימניקים
בעמוד ענן היה גיוס של 75,000
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז ביבי יהפוך באמת לשפנפניהו...
בעמוד ענן היה נראה לי גיוס של 10 אלף מילואימניקים
בפועל היה 16 אלף.בעמוד ענן היה גיוס של 75,000
הצפייה על אחרויותכם, למרות שזה מצחיק.
<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="[a href="https://www.facebook.com/DeFatoNaReDe">Grupo[/a] DeFato</a>.</div></div>
לפי איך שזה נראה בטח תהיה הפסקת אש שתוציא אותנו הצד המפסיד הן מבחינה מוראלית והן מבחינה תדמיתית.
בלי קשר למי שהגבת.לא יודע על מה אתה מדבר.
בינתיים אני בחדשות שאנחנו מתכוננים לכניסה עם טנקים, אנחנו לא מפסיקים להפציץ מחסני תחמושת של החמאס, תקפנו 120 מטרות עם 20 פצועים כשבנוסף 2 אחייניו של איסמעיל הנייה מתו. אם כבר להם יש יותר מה להפסיד.
החיילים כבר נמצאים מעל שבוע בעזה ועוד שום דבר לא קרה.לא יודע על מה אתה מדבר.
בינתיים אני רואה בחדשות שאנחנו מתכוננים לכניסה עם טנקים, אנחנו לא מפסיקים להפציץ מחסני תחמושת של החמאס, תקפנו 120 מטרות עם 20 פצועים כשבנוסף 2 אחייניו של איסמעיל הנייה מתו. אם כבר להם יש יותר מה להפסיד.
לא יודע על מה אתה מדבר.
בינתיים אני רואה בחדשות שאנחנו מתכוננים לכניסה עם טנקים, אנחנו לא מפסיקים להפציץ מחסני תחמושת של החמאס, תקפנו 120 מטרות עם 20 פצועים כשבנוסף 2 אחייניו של איסמעיל הנייה מתו. אם כבר להם יש יותר מה להפסיד.
שמור על עצמךבסוף גם אני קיבלתי צו 8 חברים, שיהיה שקט לכולם ושהלוואי ויסתיים במהרה.
בהצלחה גבר, תחזור בשלוםבסוף גם אני קיבלתי צו 8 חברים, שיהיה שקט לכולם ושהלוואי ויסתיים במהרה.
לא רוצה לגנוב לך את הזרקור נשמה..אבל אתן ציטוט ממאמר שנכתב בעיתון אל-ארץ(הארץ)הכי הזוי - חתן פרס ישראל לביטחון: "כיפת ברזל זה בלוף"
http://www.mako.co.il/pzm-israel-wa...41006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326
ואני מצטט מהפסק האחרונה: "יש לציין כי רעיונות של ד"ר שפר לפיתוח מערכות יירוט נדחו על ידי כל הדרגים, עוד לפני פיתוח "כיפת ברזל"."
תראו כמה קינאה של בן אדם אחד יכולה או עלולה לפגוע בנו.
זה משהו אחד וזה משהו אחר. הד"ר בכתבה טוען בכלל שהטילים של כיפת ברזל בכלל מתעופפים לעבר טילים וירטואליים, כלומר לא אמתיים בעוד בכתבה של ה"ארץ" נטען שאנשים נשענים יותר מדי על הכיפת ברזל מה שגורם לעובר ביטחון שיכול לפגוע בהם במידה והטיל קאסם יחדור את מערך ההגנהלא רוצה לגנוב לך את הזרקור נשמה..אבל אתן ציטוט ממאמר שנכתב בעיתון אל-ארץ(הארץ)
"מפתחי כיפת ברזל יצרו פלא טכנולוגי והצילו חיי אדם רבים, אבל ברמה האסטרטגית ההמצאה המזהירה שלהם גורמת גם נזק. היא מאפשרת לישראלים ללכת בלי ולהרגיש עם. גם לנפח את הקורבניוּת והמסכנות לשיאים חדשים, וגם להמשיך בחייהם בנוחות יחסית. גם להיצמד כמו נרקומנים לרדיו ולטלוויזיה, וגם לפטור את עצמם מכל חשבון"
שלשום.