פה זה מדינת יהודים מי שרוצה לחיות כאן כמיעוט שישלים עם זה ולא יחתור נגד מדינהלא, אתה רוצה לחסל את המיעוט.
די להיות צבוע. זה מה שהגרמנים עשו לנו באירופה.
מי שלא מוכן שיעוף מפה או שיועף מפה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פה זה מדינת יהודים מי שרוצה לחיות כאן כמיעוט שישלים עם זה ולא יחתור נגד מדינהלא, אתה רוצה לחסל את המיעוט.
די להיות צבוע. זה מה שהגרמנים עשו לנו באירופה.
תשמע אתה גרביל רציני אה? אני מדבר לטובת האוכלוסיה העזתיתעוד רעיון גאוני. אתה ו- xytkhi חברים טובים? נפגשים על כוס בירה, צועקים מוות לערבים ואז עושים פוזות ביחד?
תשמע אתה גרביל רציני אה? אני מדבר לטובת האוכלוסיה העזתית
להוציא את "האנשים המסכנים החפים מפשע" משלטון החמאס ולתת להם משכורת בשווי שלוש שנים עבודה?
זה עדיף מהרעיון השני היעיל והחסכוני יותר בכסף, להחריב את הרצועה...
אתה קובע לפי ההפגנות אם מדינה רוצה אותם או לא?תשמע אתה גרביל רציני אה? אני מדבר לטובת האוכלוסיה העזתית
להוציא את "האנשים המסכנים החפים מפשע" משלטון החמאס ולתת להם משכורת בשווי שלוש שנים עבודה?
זה עדיף מהרעיון השני היעיל והחסכוני יותר בכסף, להחריב את הרצועה...
אני לא שותה בירה, אז בבקשה ממך.
מה זאת אומרת הרי האוכלוסיה העזתית הם אנשים שוחרי שלום ומסכנונים שהחמס לקח אותם בשביכן אחי, ומה הם יעשו בחו״ל עם משכורת בשווי שלוש שנים בעזה?
אתה קובע לפי ההפגנות אם מדינה רוצה אותם או לא?
אף מדינה לא רוצה אותם, עם כל הצער שבדבר. כולם שם בעזה היו שמחים לקחת את הדברים ולעוף משם גם בלי המשכורות שאתה רוצה להביא להם, אבל פשוט אין להם לאן כי אף אחד, כולל מדינות ערב, לא רוצים אותם.
גם הוא לא רוצה אותם, לא סתם הוא דוחף להביא להם מדינה מהר שלא חס ושלום שיגיעו לטורקיהמה זאת אומרת הרי האוכלוסיה העזתית הם אנשים שוחרי שלום ומסכנונים שהחמס לקח אותם בשבי
וכל מה שהם רוצים זה דף חדש ושלום עולמי, הם גם חכמים להפליא וכל מקום שיגיעו אליו יוכלו לחולל פלאים
אני נותן להם דף חדש כסף להתחיל והזדמנות לממש את הפוטנציאל האדיר שחבוי בהם.
בטח שאף אחד לא רוצה אותם הם סרטן מהלך, אפילו הערבים לא רוצים אותם.
אני זורם עם השמאל החמדמד שיש לנו בארץ, זה מצחיק שאפילו הערבים לא רוצים את החרא העזתי.
אולי ארדואן ירצה אותם, צריך לבדוק אתזה.
עניין שלהםכן אחי, ומה הם יעשו בחו״ל עם משכורת בשווי שלוש שנים בעזה?
ולמה שנעשה כזה דבר?אפשר גם להרוג את כולם. בעיה שלהם.
למה מוות לערבים?עוד רעיון גאוני. אתה ו- xytkhi חברים טובים? נפגשים על כוס בירה, צועקים מוות לערבים ואז עושים פוזות ביחד?
אז באיזה אתה פתרון אתה מאמין אם אפשר לדעת?אין לי מושג על מה אתה מדבר. לא דיברתי על להזיז אף אחד.
לטרוריסטים מגיע לשבת בכלא. 90% ומעלה הצביעו בעד החמאס. אף אחד לא יוצא וקורא להתנגד לחמאס.לא יהיה פתרון עד ששני הצדדים לא ירצו פתרון. אבל אני מאמין בלשמור על הגבול עם עזה כמו כל גבול אחר, ולא להפוך אותה לכלא לשני מיליון איש.
לטרוריסטים מגיע לשבת בכלא. 90% ומעלה הצביעו בעד החמאס. אף אחד לא יוצא וקורא להתנגד לחמאס.
הבעיה היא שמה שאמחורי הגבול שם מנוהל ע"י ארגון טרור, וכל עוד תשחרר אותם הם יתעצמו עד שיהיה לך מעבר לגבול ישות עם כוח אש של צבא והתנהלות של ארגון טרור.לא יהיה פתרון עד ששני הצדדים לא ירצו פתרון. אבל אני מאמין בלשמור על הגבול עם עזה כמו כל גבול אחר, ולא להפוך אותה לכלא לשני מיליון איש.
הבעיה היא שמה שאמחורי הגבול שם מנוהל ע"י ארגון טרור, וכל עוד תשחרר אותם הם יתעצמו עד שיהיה לך מעבר לגבול ישות עם כוח אש של צבא והתנהלות של ארגון טרור.
אני מעדיף ששני מליון עזתים יחיו בעוני (מדורגים די גבוהה בעולם הערבי ד"א) ולא אזרחים ישראלים ימותו.
לטרוריסטים מגיע לשבת בכלא. 90% ומעלה הצביעו בעד החמאס. אף אחד לא יוצא וקורא להתנגד לחמאס.