הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
לא, אתה רוצה לחסל את המיעוט.
די להיות צבוע. זה מה שהגרמנים עשו לנו באירופה.
פה זה מדינת יהודים מי שרוצה לחיות כאן כמיעוט שישלים עם זה ולא יחתור נגד מדינה
מי שלא מוכן שיעוף מפה או שיועף מפה

עוד רעיון גאוני. אתה ו- xytkhi חברים טובים? נפגשים על כוס בירה, צועקים מוות לערבים ואז עושים פוזות ביחד?
תשמע אתה גרביל רציני אה? אני מדבר לטובת האוכלוסיה העזתית
להוציא את "האנשים המסכנים החפים מפשע" משלטון החמאס ולתת להם משכורת בשווי שלוש שנים עבודה?

זה עדיף מהרעיון השני היעיל והחסכוני יותר בכסף, להחריב את הרצועה...

נערך לאחרונה:
להוציא את "האנשים המסכנים החפים מפשע" משלטון החמאס ולתת להם משכורת בשווי שלוש שנים עבודה?

כן אחי, ומה הם יעשו בחו״ל עם משכורת בשווי שלוש שנים בעזה?

אתה קובע לפי ההפגנות אם מדינה רוצה אותם או לא?

אף מדינה לא רוצה אותם, עם כל הצער שבדבר. כולם שם בעזה היו שמחים לקחת את הדברים ולעוף משם גם בלי המשכורות שאתה רוצה להביא להם, אבל פשוט אין להם לאן כי אף אחד, כולל מדינות ערב, לא רוצים אותם.

כן אחי, ומה הם יעשו בחו״ל עם משכורת בשווי שלוש שנים בעזה?
מה זאת אומרת הרי האוכלוסיה העזתית הם אנשים שוחרי שלום ומסכנונים שהחמס לקח אותם בשבי
וכל מה שהם רוצים זה דף חדש ושלום עולמי, הם גם חכמים להפליא וכל מקום שיגיעו אליו יוכלו לחולל פלאים
אני נותן להם דף חדש כסף להתחיל והזדמנות לממש את הפוטנציאל האדיר שחבוי בהם.

אתה קובע לפי ההפגנות אם מדינה רוצה אותם או לא?

אף מדינה לא רוצה אותם, עם כל הצער שבדבר. כולם שם בעזה היו שמחים לקחת את הדברים ולעוף משם גם בלי המשכורות שאתה רוצה להביא להם, אבל פשוט אין להם לאן כי אף אחד, כולל מדינות ערב, לא רוצים אותם.

בטח שאף אחד לא רוצה אותם הם סרטן מהלך, אפילו הערבים לא רוצים אותם.
אני זורם עם השמאל החמדמד שיש לנו בארץ, זה מצחיק שאפילו הערבים לא רוצים את החרא העזתי.
אולי ארדואן ירצה אותם, צריך לבדוק אתזה.

מה זאת אומרת הרי האוכלוסיה העזתית הם אנשים שוחרי שלום ומסכנונים שהחמס לקח אותם בשבי
וכל מה שהם רוצים זה דף חדש ושלום עולמי, הם גם חכמים להפליא וכל מקום שיגיעו אליו יוכלו לחולל פלאים
אני נותן להם דף חדש כסף להתחיל והזדמנות לממש את הפוטנציאל האדיר שחבוי בהם.

בטח שאף אחד לא רוצה אותם הם סרטן מהלך, אפילו הערבים לא רוצים אותם.
אני זורם עם השמאל החמדמד שיש לנו בארץ, זה מצחיק שאפילו הערבים לא רוצים את החרא העזתי.
אולי ארדואן ירצה אותם, צריך לבדוק אתזה.
גם הוא לא רוצה אותם, לא סתם הוא דוחף להביא להם מדינה מהר שלא חס ושלום שיגיעו לטורקיה

אפשר גם להרוג את כולם. בעיה שלהם.
ולמה שנעשה כזה דבר?
עוד רעיון גאוני. אתה ו- xytkhi חברים טובים? נפגשים על כוס בירה, צועקים מוות לערבים ואז עושים פוזות ביחד?
למה מוות לערבים?
תראה את העיוורון המחשבתי שלך-
אתה לא מסוגל לתת מחשבה על הגירה של אוכלוסיה שלא רוצה להיות פה בזמן שלא ממש מזיז לך את האשכים שלך להזיז אוכלוסיות יהודיות שלמות(כנראה).

אין לי מושג על מה אתה מדבר. לא דיברתי על להזיז אף אחד.

לא יהיה פתרון עד ששני הצדדים לא ירצו פתרון. אבל אני מאמין בלשמור על הגבול עם עזה כמו כל גבול אחר, ולא להפוך אותה לכלא לשני מיליון איש.

53dd18a41d6281cb1.jpg

אני רוצה להאמין ש-2 מיליון איש רוצה מדינה, הבעיה היא שהם רוצים אותה על הגב שלנו ואם אפשר להרוג אותנו על הדרך אז Welcome.

לא סתם רואים כל הזמן איך מגיל קטן הפלסטינים מחנכים את ילדיהם להיות שהידים. כישראלים אנחנו לא צריכים טלוויזיה או אינטרנט בשביל לדעת

שהפלסטינים יעשו הכל כדי להתנגד לנו - עובדה שהם נשארים בכוונה בבתיהם גם אם צריך להקריב את ילדיהם בזמן שחמאס יורה על כוחות ישראליים מבתים, בתי ספר ובתי חולים

גולדה מאיר אמרה פעם ש"יהיה לנו שלום עם הערבים רק כשהם יאהבו את ילדיהם יותר משהם שונאים אותנו." וזה בהחלט מסכם את זה.

גם המוטו של החמאס הוא "אנחנו אוהבים את המוות כשם שהיהודים אוהבים את החיים", זה ההבדל בינינו - אנחנו מקדשים את החיים והם את המוות.

לא יהיה פתרון עד ששני הצדדים לא ירצו פתרון. אבל אני מאמין בלשמור על הגבול עם עזה כמו כל גבול אחר, ולא להפוך אותה לכלא לשני מיליון איש.
לטרוריסטים מגיע לשבת בכלא. 90% ומעלה הצביעו בעד החמאס. אף אחד לא יוצא וקורא להתנגד לחמאס.

לטרוריסטים מגיע לשבת בכלא. 90% ומעלה הצביעו בעד החמאס. אף אחד לא יוצא וקורא להתנגד לחמאס.

למה בכלא ? על מנת לקבל מלגת לימודים ותנאים 5 כוכבים ?
לגרשם ללבנון כמו שרבין עשה בזמנו, ולא להחזירם לעולם.

בנוסף, גזר דין מוות לרוצחים טרוריסטים, גם אם זה לא יעיל, לפחות זה יחסוך כספי ציבור.

אחרי כל הנאומים בחודש האחרון, כל ההצהרות למינייהם, כל ההבטחות- החלטתי לעשות תמונה שתסמל את הדבר העיקרי (שנאמר אלפי פעמים)
10523724_10203662253572735_9103420755493633148_n.jpg

הבעיה היא שמה שאמחורי הגבול שם מנוהל ע"י ארגון טרור, וכל עוד תשחרר אותם הם יתעצמו עד שיהיה לך מעבר לגבול ישות עם כוח אש של צבא והתנהלות של ארגון טרור.
אני מעדיף ששני מליון עזתים יחיו בעוני (מדורגים די גבוהה בעולם הערבי ד"א) ולא אזרחים ישראלים ימותו.

הבעיה היא שמה שאמחורי הגבול שם מנוהל ע"י ארגון טרור, וכל עוד תשחרר אותם הם יתעצמו עד שיהיה לך מעבר לגבול ישות עם כוח אש של צבא והתנהלות של ארגון טרור.
אני מעדיף ששני מליון עזתים יחיו בעוני (מדורגים די גבוהה בעולם הערבי ד"א) ולא אזרחים ישראלים ימותו.

יש לך את אותו מצב עם חזבאללה והם לא בדיוק מנסים להשמיד אותך. כששני מיליון עזתים חיים בעוני ואתה סוגר אותם, אתה זה שמחזק את החמאס והופך להיות אויב משותף.

לא מזמן כמה ניסו. ירו בכולם. אתה היית יוצא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית