הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאמן רגליים בתחילת האימון או בסוף? ועוד שאלה בקשר לחימום

• פותח/ת השרשור FASTING
  • פורסם בתאריך

FASTING

משתמש מתחיל
56
2
נק' מוניטין:
2
56
2
לאמן רגליים בתחילת האימון או בסוף?
ב FBW.
אני היום הולך לאימון ראשון ואני רוצה לדעת אם צריך לעשות חימום לפני תרגילים ואם כן כמה אחוז בערך מהמשקל?

אם עבודת הרגליים שלך היא סקוואט אז שיבוא ראשון, אם לג פרס, אז אפשר גם בסוף. לפני תרגילים עושים חימום ספציפי של משקלים קלים 2-5 סטים (תלוי במשקל - אם אתה לוחץ 40 ק"ג לא צריך יותר מסט אחד-שניים), עם משקלים עולים וחזרות יורדות.

• פותח/ת השרשור
אם עבודת הרגליים שלך היא סקוואט אז שיבוא ראשון, אם לג פרס, אז אפשר גם בסוף. לפני תרגילים עושים חימום ספציפי של משקלים קלים 2-5 סטים (תלוי במשקל - אם אתה לוחץ 40 ק"ג לא צריך יותר מסט אחד-שניים), עם משקלים עולים וחזרות יורדות.
אני בתוכנית של 3 שבועות מכונות להתחלה ואז משלב מורכבים תודה רבה, אפשר בינתיים לפני כל תרגיל לעשות סט חימום אותם חזרות פחות משקל נגיד 50%?

כן. אני ממליץ לך להתחיל לעבור על הפורטל ולקרוא מאמרים. נשמע שהתכנית שנתנו לך היא די בזבוז זמן.

• פותח/ת השרשור
כן. אני ממליץ לך להתחיל לעבור על הפורטל ולקרוא מאמרים. נשמע שהתכנית שנתנו לך היא די בזבוז זמן.
קצת שיניתי אותה אני קראתי הרבה בקילוגרם אני אחרי ה 3 שבועות מתחיל לבקש שיעזרו לי בסקואט ובנץ ובונה לעצמי AB נורמלית תודה רבה על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית