ייעוץ משקל לאחר השינה

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
היום בבוקר כשהתעוררתי נשקלתי אבל אז הייתי עייף וחזרתי לישון.
כשהתעוררתי עניין אותי אם אני אשקול אותו הדבר או שקצת פחות וכשנשקלתי שוב גיליתי שאני שוקל קילו פחות(!)
למה?

אולי חלמת שעשית אירובי בחלום?
ששששברתתת אותי מצחוקקק חחחחחח שנון ביותר .
לגבי פותח הפוסט זה קורה מידי פעם , יכול להיות נוזלים אם ביקרת בשרותים או שתית מיים או משהו כזה , יכול להיות גם המשקל מזייף היום המשקלים הדיגטלים מחורבנים רצח והם הרבה פעמים נדפקים , בגלל זה יש צורך להישקל פעם בשבוע באותה שעה באותו יום בבוקר לאחר ביקור בשרותים , זה יתן לך נקודת מצב הכי טובה וזה סתם מכניס ללחצים השקילה הזאת 10 פעמים ביום וזה מיותר לחלוטין , גם אני מסתקרן כל יום אם ירדתי או עליתי אבל אני מחכה ליום שקילה זה נותן את העומדן הכי טוב מפני שיום אחד נשקל אחרי מספר אימונים כזה ואחר ועוד מלא קרטריונים והעומדן של שבוע באותו יום ואותו שעה זה יהיה העומדן הכי מדיוק.

או שאפשר להישקל כל בוקר אחרי השירותים, ולעשות ממוצע בשקילות של כל השבוע.

אתה מאבד נוזלים בשינה. לרוב האנשים זה יהיה באזור החצי ליטר ללילה.

איבוד הנוזלים יהיה מעט נמוך יותר כמובן דרך זיעה אם הסביבה תהיה מצוננת על ידי שימוש במזגן, אך עדיין איבוד נוזלים יתקיים. בנוסף להזעה, אחת הדרכים בה אנחנו מאבדים נוזלים הינה על ידי מערכת הנשימה. הריאות מלחלחות את האויר הנשאף לתוכן וכאשר אנחנו נושפים את האויר החוצה, האויר עדיין מכיל את אדי המים שהתאדו לתוכו. ביום אנחנו מאבדים בערך שליש ליטר דרך הנשימה כאשר אם האויר יבש כמו זה שקיים במדבר או סביבה עם מזגן, איבוד הנוזלים יהיה גבוה יותר.

איבוד הנוזלים יהיה מעט נמוך יותר כמובן דרך זיעה אם הסביבה תהיה מצוננת על ידי שימוש במזגן, אך עדיין איבוד נוזלים יתקיים. אחת הדרכים בה אנחנו מאבדים נוזלים הינה על ידי מערכת הנשימה, הריאות מלחלחות את האויר הנשאף לתוכן וכאשר אנחנו נושפים את האויר החוצה, האויר עדיין מכיל את אדי המים שהתאדו לתוכו. ביום אנחנו מאבדים בערך שליש ליטר דרך הנשימה כאשר אם האויר יבש כמו זה שקיים במדבר או סביבה עם מזגן, איבוד הנוזלים יהיה גבוה יותר.
הבנתי תודה על ההסבר 😃

Back
למעלה תחתית