הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לקראת סוף חיטוב ( 3 שבועות אחרונים ) מה דעתכם ?

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
אהלן חברים ,
לפני כמה שבועות העלתי פה תמונות שלי - והחלטתי שאני עדיין לא בא"ש שרציתי להגיע אליו .
לכן המשכתי עוד 3 שבועות - והגעתי לתוצאות הללו :
גובה : 1.87 מ' .
משקל : 83 ק"ג .
היקף מותן : 81 ס"מ .
אני מתכנן לסיים את החיטוב בסביבות ה-01/08/2014 - ולעבור למסה נקייה .
כמה לדעתכם אחוז שומן אני נמצא כרגע ? תודה רבה !

קבצים מצורפים

• IMG_1164.JPG
    IMG_1164.JPG
    KB 92.6 · צפיות: 885
  • IMG_1268.JPG
    IMG_1268.JPG
    KB 75.5 · צפיות: 876
  • IMG_1311.JPG
    IMG_1311.JPG
    KB 86.2 · צפיות: 856
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש הבדל גדול בין 13-15% ת'יודע ? חחחח ,
בכל אופן התמונה ה-3 ללא החולצה זאת תמונה מאתמול בצהריים ללא שום אימון - מעל 24 שעות .
ככה שלדעתי זאת האינדיקציה הכי טובה להעריך .

• פותח/ת השרשור
לא נראלי שאתה 15 אם המותן שלך 81 .
אתה 12 א"A אחי .
כשאני מודד מותן ז"א שאני ממש עומד על הפופיק עם הסרט מדידה .
אם אני עולה ס"מ מעל הפופיק אז זה 78-77 ס"מ .
איך מודדים ממש על הפופיק ?

כשאני מודד מותן ז"א שאני ממש עומד על הפופיק עם הסרט מדידה .
אם אני עולה ס"מ מעל הפופיק אז זה 78-77 ס"מ .
איך מודדים ממש על הפופיק ?
באזור הפופיק - כן אם אתה מודד טיפה יותר למעלה זה פחות .
קיצר אתה באחוז שומן 12 ככה .

לא רואה סיבה להמשיך לחטב. אין לך מספיק בשר וגם ככה שתשנה את המאזן הקלורי לחיובי הקוביות שאתה כל כך אוהב ייעלמו.
נראה טוב, אבל כמו שציינתי, חסר בשר. לטעמי עליך להתחיל עכשיו מסה ולהוציא ממנה כמה שיותר שריר.

לדעתי תמשיך חיטוב עוד תגיע ל10 אחוז זה יהיה מעולה לתחילת מסה עם יחס עלייה של שריר שומן טוב יותר !!
אגב חזה נראה מעולה אהבתי מאוד וגם בטן נחמדה

• פותח/ת השרשור
לא רואה סיבה להמשיך לחטב. אין לך מספיק בשר וגם ככה שתשנה את המאזן הקלורי לחיובי הקוביות שאתה כל כך אוהב ייעלמו.
נראה טוב, אבל כמו שציינתי, חסר בשר. לטעמי עליך להתחיל עכשיו מסה ולהוציא ממנה כמה שיותר שריר.

אתה צודק בהחלט , אני מאוד מסכים איתך שחסר לי המון בשר ( שריר ) אבל המטרה הייתה קודם כל להוריד את הכרס שבניתי לי עם השנים בגלל תזונה מלא ב- קלוריות,שומנים,פחמימות - תוכל לראות בתמונת פרופיל שלי פה - שאני הרבה יותר "בשרי" שם אני שוקל בסביבות ה-95 ק"ג .
אבל הבטן הייתה בהתאם הייתה לי בליטה לא קטנה שממש הטרידה אותי כל בוקר שראיתי את עצמי במראה .
לכן ירדתי לא"ש כמו שאני נמצא עכשיו אני מעריך סביבות ה-13% , המטרה היא עוד שבועיים אחרונים לחיטוב לנסות להגיע בתקווה ל-12% .
ובמידה ולא ? יאללה להתקדם למסה נקייה ככל האפשר עם תפריט מדוייק על המיליגרם כמו שאני עובד עכשיו בחיטוב .
תודה רבה על הביקורת , מעריך מאוד.

לדעתי תמשיך חיטוב עוד תגיע ל10 אחוז זה יהיה מעולה לתחילת מסה עם יחס עלייה של שריר שומן טוב יותר !!
אגב חזה נראה מעולה אהבתי מאוד וגם בטן נחמדה
תודה רבה לך חבר , כן הצלחתי איכשהו לשפר בחיטוב שלי כמה מקומות שהיו אצלי "בפיגור" ,
אומנם יש עוד הרבה מקומות שהם בפיגור אבל במסה הבאה שלי אני מאמין שאני אשפר אותם כמה שיותר .
אלף תודות חבר - משמח לשמוע תגובות כאלה 🙌

מבין את הנקודה שלך, כל הכבוד על ההתקדמות.
עם זאת, קצת קשה לראות, אבל נראה שמנקודת הזמן שבה צילמת את תמונת הפרופיל לנקודה שבה צילמת את התמונה באשכול ללא החולצה, איבדת הרבה שריר.
אולי כדאי לבדוק אם הכל נכון בתזונה (גירעון קלורי לא גדול מדי, מספיק חלבון) ובאימונים.

• פותח/ת השרשור
מבין את הנקודה שלך, כל הכבוד על ההתקדמות.
עם זאת, קצת קשה לראות, אבל נראה שמנקודת הזמן שבה צילמת את תמונת הפרופיל לנקודה שבה צילמת את התמונה באשכול ללא החולצה, איבדת הרבה שריר.
אולי כדאי לבדוק אם הכל נכון בתזונה (גירעון קלורי לא גדול מדי, מספיק חלבון) ובאימונים.
יש מצב גדול שאיבדתי המון שריר אני מודה, אבל זהו כבר לא רלוונטי אני מתחיל עוד כמה ימים את המסה .
לדעתי הגירעון הקלורי היה גדול מדי -
בסביבות ה-450 קלוריות פחות ממה שהגוף צורך ולכן ירדתי המון .
חלבון זה לא כי הייתי תמיד על ה-185-200 גרם ביום .
בהתחלה גם שומנים היו חסרים .
אבל בסדר במהלך החיטוב למדתי המון דברים שלא אעשה בחיטוב הבא 😃
עוד כמה ימים למסה..
אעלה פה תפריט לפורום ואתייעץ עם החבר׳ה מה לשפר,
תודה חבר !

תודה רבה 😃
תודה יוגב !

נערך לאחרונה:
בסוף תצליח 🤩

אבל לדעתי האישית, תמשיך באותה דרך של חיטוב->נטרלי->מסה נקייה
ובסוף אפילו עם 2 קוביות עדיין תהיה הכי בולט בשטח כשתיהיה עם גופיה או בים.

וזה הכי חשוב בתכלס, עזובתך דקויות 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית