הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חתירה במכונה ואימון גב באופן כללי

• פותח/ת השרשור boomer
  • פורסם בתאריך

boomer

משתמש מתחיל
156
4
נק' מוניטין:
-2
156
4
שלום,
אני מתאמן בתכנית AB, עם כל המורכבים סקוואט דדליפט מיליטרי פרס ובנץ' פרס, מתח מקבילים..
בכל אופן רציתי לשאול לגבי הרוטינה של אימון הגב.
אני מתאמן A- חזה כתפיים יד אחורית, B- רגליים גב ויד קדמית
באימון B אני עושה דדליפט למרות שזה תרגיל רגליים אני יודע שיש מעורבות מסויימת של הLAT בו..
והתרגילים לגב הם:
מתח בסופינציה + משקל 8X3
פולאובר עם דאמבל 10X3
וחתירה בסוג של מכונה 10X3, זה לא ממש מכונה- http://www.google.co.il/imgres?imgu...iact=rc&uact=3&dur=416&page=1&start=0&ndsp=31

רציתי לשאול האם החתירה בסוג של מכונה הזאת זה טוב? כי זה הרי לא ממש מכונה
ובכללי- התרגילי גב שלי טובים לLAT? תודה.

בתכלס בשביל גב גדול אתה צריך :

דדליפט מספיק כבד.

מתח+משקל כבד

חתירה בדאמבל\מוט כבד

וסיימת לא צריך עוד משהו כדי שהגב יהיה באמת גדול..

• פותח/ת השרשור
בתכלס בשביל גב גדול אתה צריך :

דדליפט מספיק כבד.

מתח+משקל כבד

חתירה בדאמבל\מוט כבד

וסיימת לא צריך עוד משהו כדי שהגב יהיה באמת גדול..
ואם אני מבצע דדליפט כבד ומתח עם משקל כבד אבל חתירה במכונה כמו ששמתי בתמונה זה גם בסדר? כי אני מספיק מעמיס על הגב התחתון עם סקוואט דדליפט ומיליטרי פרס, לא אוהב את הBENT OVER ROW...

ואם אני מבצע דדליפט כבד ומתח עם משקל כבד אבל חתירה במכונה כמו ששמתי בתמונה זה גם בסדר? כי אני מספיק מעמיס על הגב התחתון עם סקוואט דדליפט ומיליטרי פרס, לא אוהב את הBENT OVER ROW...
תעשה מתח כבד 5X5 עם משקל , חתירה בדאמבל 5X10 במשקל כבד ולא תצרך עוד משהו תסמוך עלי.

• פותח/ת השרשור
תעשה מתח כבד 5X5 עם משקל , חתירה בדאמבל 5X10 במשקל כבד ולא תצרך עוד משהו תסמוך עלי.
אוקיי תודה
ולגבי המתח- אני עושה מתח בסופינציה "מתח בנות" מה שנקרא, זה לא כל כך משנה אם אני עושה בסופינציה או מתח רגיל בפרונציה?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית