עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה בידיוק המטרה? לעלות במסת השריר?אני לא מצליחה לאכול מספיק חלבון, קשה לי ממש לקבל את זה מאוכל מוצק בכמויות כאלה, אז חשבתי להשלים את החסר עם אבקת חלבון
מה בידיוק המטרה? לעלות במסת השריר?
כמה חלבון אמרו לך להכניס? יש מצב שהטעו אותך, כי את יכולה לבנות שריר גם עם 80 גרם חלבון, שזה די פשוט להכניס בתזונה.
בכל מקרה, אל תקני אבקת חלבון בארץ, תזמיני מארה"ב, זה יוצא פי 3 יותר זול והאיכות הרבה יותר טובה.
בארץ לא תמצאי משהו איכותי עם מינימום שומן, פחמימה והרבה חומצות אמינו במחיר טוב, אם בכלל.
Optimum Nutrition
MusclePharm
Cellucor
Dymatize
אלו החברות המובילות.
הוניל של Dymatize ממש טוב, גם ה Mint Chocolate שלהם.
כל השאר, ממליץ טעם שוקולד או קרם עוגיות.
קודם כל אם לשתות עם מים בחיים לא ווניל לא שעם חלב אני ממליץ ווניל זה טעם נוראי וסבלתי מכל רגע עד שגמרתי את הדלי..
ולדעתי אבקת חלבון בכללי לא מנה איזה טעם הולכת הרבה יותר טוב עם חלב מאשר עם מים.
אז בנושא לשאלה שלך אם את רוצה לשתות עם מים אני ממליץ על טעם שלא יהיה מתוק מידי כלומר שוקולד לא בא בחשבון...
לדעתי טעמי פירות כגון: בננה תות וכ'ו יהיה מעולה עם מים...
הוו, עכשיו אני מבין מה המטרה שלך.אני אמורה לאכול בסביבות ה110 גרם חלבון, אני נמצאת בתקופת חיטוב ולא אוכלת הרבה פחמימות, אז כדאי שאכניס הרבה חלבון..
ותודה על ההמלצות!! 😃
מעולה תודה רבה!!
הוו, עכשיו אני מבין מה המטרה שלך.
אוקי, עוד דבר, ראיתי את ההמלצות שנתנו לך לגבי האבקות חלבון.
מחירים בשמיים והפרופיל של המוצרים די גרוע, אפילו אין פרופיל לחומצות אמינו.[/QUOTE
אז על מה אתה ממליץ לי?
האמת שאף פעם לא השתמשתי בזה, פעם ראשונה שאני מתעסקת עם מוצרים כאלה..אז אני לא מבינה שום דבר
נסי לתאר את אבקת חלבון כמו אוכל.
נסי לתאר את אבקת חלבון כמו אוכל.
יש אוכל יותר בריא ואיכותי ויש אוכל פחות בריא ואיכותי.
מה שאת צריכה להסתכל באבקות חלבון זה כמה גרם BCAA יש שם, כמה גרם חלבון לכל סקופ וכמה גרם פחמימה ושומן.
בד"כ באבקות חלבון יש 24-26 גרם חלבון לכל סקופ עם 4-6 גרם של BCAA ו- 0-3 גרם של פחמימה \ שומן.
האבקות די דומות אחת לשניה בפרופיל, חוץ מהמחיר שהוא די משמעותי.
בואי נקח לדוגמה את האבקה שהציעו לך שעולה בין 320 ל- 440 ש"ח, לעומת כל אבקת חלבון אחרת שאפשר להזמין בארה"ב שעולה 183 ש"ח.
ועוד לא התחלתי לדבר על האיכות בכלל, רק התחלתי מהמחיר.
באיכות אין מה להשוות, בארה"ב מייצרים מוצרים הרבה יותר איכותיים ממה שימכרו לך פה.
החברות הפופולאריות והמובילות בעולם הן :אוקיי, אני חושבת שהבנתי בערך..אז קודם כל לא לקנות מוצרים מהארץ.
יש חברה מסויימת שאתה ממליץ להזמין ממנה מחו״ל?
החברות הפופולאריות והמובילות בעולם הן :
Optimum Nutrition
MusclePharm
Cellucor
Dymatize
MuscleTech
BSN
BPI
Universal
לא חסר, יש המון.
בארץ יגנבו אותך במחיר והאיכות לא תהיה כמו איכות המוצרים שתזמיני מחו"ל.
ולפני שאת מזמינה אבקת חלבון, תבררי אם את יכולה להשיג דגימה (Sample) של מנה או שתיים לפני שתזמיני קילו +.
היא ביקשה כשר
מסכים עם כל מילה שנאמרה כאן לגבי האבקות מחו"ל.
הבעיה בזמן האחרון שכל פעם מישו אחר שובת.
פעם זה הדואר פעם זה המכס ואז מגיע מצב שהאבקה מגיעה אחרי חודש וחצי חודשיים וזה ממש לא אידיאלי.
אישית החלטתי נכון לעכשיו לעשות הזמנה חד פעמית של אבקה מהארץ בגלל הזמן שהמוצר מגיע כי נמאס לי כבר מדואר ישראל.
ספיר, בכמה קוסטה מוכר את הפאוורטק? כי אם שואלת על אבקה שיש לו במלאי אז אפשר להשיג לך אבקה באותו מחיר של חברה יותר מוכרת
מה לקחת בסוף ?