הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האבקות חלבון הישראליות (פרו וויי למשל) טובות? טעימות?

ספיר

משתמש פעיל
515
224
נק' מוניטין:
586
515
224
אני חייבת המלצה לאבקת חלבון שלא יהיה לי קשה לשתות מבחינת הטעם (בעירבוב עם מים)
שתהיה כשרה, עם מינימום פחמימות ושומן, ומחיר לא בשמיים...
תודה 😃

אני לא מצליחה לאכול מספיק חלבון, קשה לי ממש לקבל את זה מאוכל מוצק בכמויות כאלה, אז חשבתי להשלים את החסר עם אבקת חלבון
מה בידיוק המטרה? לעלות במסת השריר?
כמה חלבון אמרו לך להכניס? יש מצב שהטעו אותך, כי את יכולה לבנות שריר גם עם 80 גרם חלבון, שזה די פשוט להכניס בתזונה.
בכל מקרה, אל תקני אבקת חלבון בארץ, תזמיני מארה"ב, זה יוצא פי 3 יותר זול והאיכות הרבה יותר טובה.
בארץ לא תמצאי משהו איכותי עם מינימום שומן, פחמימה והרבה חומצות אמינו במחיר טוב, אם בכלל.

Optimum Nutrition
MusclePharm
Cellucor
Dymatize

אלו החברות המובילות.
הוניל של Dymatize ממש טוב, גם ה Mint Chocolate שלהם.
כל השאר, ממליץ טעם שוקולד או קרם עוגיות.

• פותח/ת השרשור
מה בידיוק המטרה? לעלות במסת השריר?
כמה חלבון אמרו לך להכניס? יש מצב שהטעו אותך, כי את יכולה לבנות שריר גם עם 80 גרם חלבון, שזה די פשוט להכניס בתזונה.
בכל מקרה, אל תקני אבקת חלבון בארץ, תזמיני מארה"ב, זה יוצא פי 3 יותר זול והאיכות הרבה יותר טובה.
בארץ לא תמצאי משהו איכותי עם מינימום שומן, פחמימה והרבה חומצות אמינו במחיר טוב, אם בכלל.

Optimum Nutrition
MusclePharm
Cellucor
Dymatize

אלו החברות המובילות.
הוניל של Dymatize ממש טוב, גם ה Mint Chocolate שלהם.
כל השאר, ממליץ טעם שוקולד או קרם עוגיות.

אני אמורה לאכול בסביבות ה110 גרם חלבון, אני נמצאת בתקופת חיטוב ולא אוכלת הרבה פחמימות, אז כדאי שאכניס הרבה חלבון..
ותודה על ההמלצות!! 😃
קודם כל אם לשתות עם מים בחיים לא ווניל לא שעם חלב אני ממליץ ווניל זה טעם נוראי וסבלתי מכל רגע עד שגמרתי את הדלי..

ולדעתי אבקת חלבון בכללי לא מנה איזה טעם הולכת הרבה יותר טוב עם חלב מאשר עם מים.

אז בנושא לשאלה שלך אם את רוצה לשתות עם מים אני ממליץ על טעם שלא יהיה מתוק מידי כלומר שוקולד לא בא בחשבון...
לדעתי טעמי פירות כגון: בננה תות וכ'ו יהיה מעולה עם מים...

מעולה תודה רבה!!

אני אמורה לאכול בסביבות ה110 גרם חלבון, אני נמצאת בתקופת חיטוב ולא אוכלת הרבה פחמימות, אז כדאי שאכניס הרבה חלבון..
ותודה על ההמלצות!! 😃

מעולה תודה רבה!!
הוו, עכשיו אני מבין מה המטרה שלך.
אוקי, עוד דבר, ראיתי את ההמלצות שנתנו לך לגבי האבקות חלבון.
מחירים בשמיים והפרופיל של המוצרים די גרוע, אפילו אין פרופיל לחומצות אמינו.

• פותח/ת השרשור
אז
הוו, עכשיו אני מבין מה המטרה שלך.
אוקי, עוד דבר, ראיתי את ההמלצות שנתנו לך לגבי האבקות חלבון.
מחירים בשמיים והפרופיל של המוצרים די גרוע, אפילו אין פרופיל לחומצות אמינו.[/QUOTE

אז על מה אתה ממליץ לי?
האמת שאף פעם לא השתמשתי בזה, פעם ראשונה שאני מתעסקת עם מוצרים כאלה..אז אני לא מבינה שום דבר

נסי לתאר את אבקת חלבון כמו אוכל.
יש אוכל יותר בריא ואיכותי ויש אוכל פחות בריא ואיכותי.
מה שאת צריכה להסתכל באבקות חלבון זה כמה גרם BCAA יש שם, כמה גרם חלבון לכל סקופ וכמה גרם פחמימה ושומן.
בד"כ באבקות חלבון יש 24-26 גרם חלבון לכל סקופ עם 4-6 גרם של BCAA ו- 0-3 גרם של פחמימה \ שומן.

האבקות די דומות אחת לשניה בפרופיל, חוץ מהמחיר שהוא די משמעותי.
בואי נקח לדוגמה את האבקה שהציעו לך שעולה בין 320 ל- 440 ש"ח, לעומת כל אבקת חלבון אחרת שאפשר להזמין בארה"ב שעולה 183 ש"ח.
ועוד לא התחלתי לדבר על האיכות בכלל, רק התחלתי מהמחיר.
באיכות אין מה להשוות, בארה"ב מייצרים מוצרים הרבה יותר איכותיים ממה שימכרו לך פה.

• פותח/ת השרשור
נסי לתאר את אבקת חלבון כמו אוכל.
יש אוכל יותר בריא ואיכותי ויש אוכל פחות בריא ואיכותי.
מה שאת צריכה להסתכל באבקות חלבון זה כמה גרם BCAA יש שם, כמה גרם חלבון לכל סקופ וכמה גרם פחמימה ושומן.
בד"כ באבקות חלבון יש 24-26 גרם חלבון לכל סקופ עם 4-6 גרם של BCAA ו- 0-3 גרם של פחמימה \ שומן.

האבקות די דומות אחת לשניה בפרופיל, חוץ מהמחיר שהוא די משמעותי.
בואי נקח לדוגמה את האבקה שהציעו לך שעולה בין 320 ל- 440 ש"ח, לעומת כל אבקת חלבון אחרת שאפשר להזמין בארה"ב שעולה 183 ש"ח.
ועוד לא התחלתי לדבר על האיכות בכלל, רק התחלתי מהמחיר.
באיכות אין מה להשוות, בארה"ב מייצרים מוצרים הרבה יותר איכותיים ממה שימכרו לך פה.

אוקיי, אני חושבת שהבנתי בערך..אז קודם כל לא לקנות מוצרים מהארץ.
יש חברה מסויימת שאתה ממליץ להזמין ממנה מחו״ל?

היה לי אקסטרים נוטרישן, גם את הוניל וגם את העוגיות.
שתיהן טעימות לדעתי, העוגיות קצת יותר.
אבל זה ידוע שבלוטות הטעם שלי לא תקינות...

אוקיי, אני חושבת שהבנתי בערך..אז קודם כל לא לקנות מוצרים מהארץ.
יש חברה מסויימת שאתה ממליץ להזמין ממנה מחו״ל?
החברות הפופולאריות והמובילות בעולם הן :
Optimum Nutrition
MusclePharm
Cellucor
Dymatize
MuscleTech
BSN
BPI
Universal

לא חסר, יש המון.
בארץ יגנבו אותך במחיר והאיכות לא תהיה כמו איכות המוצרים שתזמיני מחו"ל.
ולפני שאת מזמינה אבקת חלבון, תבררי אם את יכולה להשיג דגימה (Sample) של מנה או שתיים לפני שתזמיני קילו +.

• פותח/ת השרשור
החברות הפופולאריות והמובילות בעולם הן :
Optimum Nutrition
MusclePharm
Cellucor
Dymatize
MuscleTech
BSN
BPI
Universal

לא חסר, יש המון.
בארץ יגנבו אותך במחיר והאיכות לא תהיה כמו איכות המוצרים שתזמיני מחו"ל.
ולפני שאת מזמינה אבקת חלבון, תבררי אם את יכולה להשיג דגימה (Sample) של מנה או שתיים לפני שתזמיני קילו +.

וואו ממש ממש תודה!! עזרת לי המון!
היא ביקשה כשר

האמת שבדקתי קצת את העניין, ובעיקרון אין בשום אבקת חלבון משהו שיכול להיות לא כשר..ככה שהסימן הכשר פחות חשוב לי..

דיימטייז פרנץ' ונילה טעים מאוד. אני שותה אותו עם מים והוא סבבה.
לגבי טעמים, לא משנה של איזה חברה תמיד עדיף לקחת טעם יחסית נייטראלי.
כשנמאס תמיד אפשר להוסיף משהו.

מסכים עם כל מילה שנאמרה כאן לגבי האבקות מחו"ל.

הבעיה בזמן האחרון שכל פעם מישו אחר שובת.

פעם זה הדואר פעם זה המכס ואז מגיע מצב שהאבקה מגיעה אחרי חודש וחצי חודשיים וזה ממש לא אידיאלי.

אישית החלטתי נכון לעכשיו לעשות הזמנה חד פעמית של אבקה מהארץ בגלל הזמן שהמוצר מגיע כי נמאס לי כבר מדואר ישראל.

• פותח/ת השרשור
מסכים עם כל מילה שנאמרה כאן לגבי האבקות מחו"ל.

הבעיה בזמן האחרון שכל פעם מישו אחר שובת.

פעם זה הדואר פעם זה המכס ואז מגיע מצב שהאבקה מגיעה אחרי חודש וחצי חודשיים וזה ממש לא אידיאלי.

אישית החלטתי נכון לעכשיו לעשות הזמנה חד פעמית של אבקה מהארץ בגלל הזמן שהמוצר מגיע כי נמאס לי כבר מדואר ישראל.

ואיזו אבקה הזמנת?

עוד לא עשיתי הזמנה כי האבקה הנוכחית שלי עוד לא נגמרה.

אבל כשהיא תגמר נקנה אקסטרים נוטרישן, מבחינתי כל האבקות הישראליות הן same shit.

ספיר, בכמה קוסטה מוכר את הפאוורטק? כי אם שואלת על אבקה שיש לו במלאי אז אפשר להשיג לך אבקה באותו מחיר של חברה יותר מוכרת

• פותח/ת השרשור
ספיר, בכמה קוסטה מוכר את הפאוורטק? כי אם שואלת על אבקה שיש לו במלאי אז אפשר להשיג לך אבקה באותו מחיר של חברה יותר מוכרת

האמת שלא ניסיתי לקנות אצלו, יש לו בכלל? הזמנתי בסוף מהאינטרנט...לא כלכך יודעת כמה היא טובה או טעימה כל אחד אומר משהו אחר חח אז ננסה ונראה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית