למה? בשנה האחרונה עליתי 20 קילו בSS.. התחלתי 60 וקצת קילו על 1.80, אתה צריך לראות איך אני נראה 20 קילו יותר, אחרי שלפני הייתי עור ועצמותאתה לא נורמלי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה? בשנה האחרונה עליתי 20 קילו בSS.. התחלתי 60 וקצת קילו על 1.80, אתה צריך לראות איך אני נראה 20 קילו יותר, אחרי שלפני הייתי עור ועצמותאתה לא נורמלי
אני גם עליתי קרוב ל30 קילו שנה שעברה והרגשתי כמו פח זבל..למה? בשנה האחרונה עליתי 20 קילו בSS.. התחלתי 60 וקצת קילו על 1.80, אתה צריך לראות איך אני נראה 20 קילו יותר, אחרי שלפני הייתי עור ועצמות
מאז שהתחלתי להתאמן עליתי רק 20אני גם עליתי קרוב ל30 קילו שנה שעברה והרגשתי כמו פח זבל..
התחלתי את SS באחוז שומן חד ספרתי כנראה.. כך אני נראה בשלביה האחרונים של SS ׁ(מוקדש גם לבחור שאמר שליפטינג זה הקרבה ולא גודלים בתוכניות כוח)אני גם עליתי קרוב ל30 קילו שנה שעברה והרגשתי כמו פח זבל..
מוניטין.התחלתי את SS באחוז שומן חד ספרתי כנראה.. כך אני נראה בשלביה האחרונים של SS ׁ(מוקדש גם לבחור שאמר שליפטינג זה הקרבה ולא גודלים בתוכניות כוח)
![]()
ומה שבעיקר גדל אצלי כמובן זה הרגליים.. אני לא מודד היקפים כי זה גיי אבל הרגל שלי בלי ספק מעל 60
אה לא הגבתי לך על הדיון בעצם.מאז שהתחלתי להתאמן עליתי רק 20
למה? בשנה האחרונה עליתי 20 קילו בSS.. התחלתי 60 וקצת קילו על 1.80, אתה צריך לראות איך אני נראה 20 קילו יותר, אחרי שלפני הייתי עור ועצמות
לול לגבי האחרון אני מסכים איתך כי אני גם סובל מסינדרום ציקן לגס(לתקופות), אם אני מפסיק לאמן רגליים אפילו לשבועיים ההיקף יורד מ55~ ב-5 סנטים.
מה שאתה מכנה זה כוח מתפרץ ולא מהירות, מהירות אתה רואה באומניות לחימה(לדוגמא אגרוף תאילנדי),בקראטה ,בטניס וכו.
אני קורא לאנשים של ריפטו קת כי זה מה שהם- דוחפים את כל שאר "האמונות"(אם זה אין לשבור קו מקביל,או יעילות ונזק של תרגילים מסוימים ביחס לתועלת שאפשר להפיק מהם) לצד, חושבים שכוח בפעולות בסיס(סקוואט,דדליפט) הוא פונקציונלי(ואל תתן דוגמאות של רגבי,סטרונגמן,פוטבול אמריקאי) בתחומים אחרים בחיים. ושלא תבין לא נכון: לתוכניות כח יש מקום וזמן אבל להיות "במסה" ולהרים כבד ALL YEAR LONG: לא ממש יקדם אותך אלא אם אתה מתחרה מקצועי או חובבן מושבע.
מי זה ? מאז שהתחלתי לעשות דדליפט התחזקתי והגב גדל והרגליים גדלו אבל במתח דווקא קצת נחלשתי נראה לי (פעם אחרונה בדקתי אחרי סקוואט כבד אז לא יודע) יכול להיות גם שזה בגלל הרגליים שגדלו ב 3 ס"מ בערך (הרוב המוחלט מזה שריר)יותר מהירות?
יש זרם של ליפטרים שרק לפני כמה שעות שלחתי לחברים לינק בפייס שליפטר קפץ לגובה של איזה 1.80+ (הקופסא הייתה יותר גבוהה ממנו).
Phil quadzila משהו כזה תחפש בפייס
ושוב מצחיק שאתה אומר שאין שום קריאובר בין התרגילים המורכבים לשאר ... דרך אגב יש מישהו בפורום שהתחזק ספציפית רק מחתירה במוט ודדליפט מאיזה כמה חזרות ל-30+ מתח
והוא שוקל לא כמו ילדה
תיקוןראיתי שהתלהבת על הרטיו שלך במתח , אתה מבין שרגליים קטנות עוזרות ממש במתח ?!
חוק המנוף בפיזיקה - משקל ברגליים יקשה עלייך הרבה יותר במתח מאשר משקל בפלג גוף עליון אז אל תתלהב על אנשים שחזקים ממך בהרבה במשיכות (כן גם במתח) פשוט הרגליים שלהם גדולות אז במתח יותר קשה להם מן הסתם אם תיתחלפו ברגליים תראה איך אתה לא מחבר עלייך 20 קילו מבלי להיכשל
דרך אגב ראיתי שכתבת שאתה עושה דדליפט "רק" פעם בשבוע , דדליפט בדרך כלל עושים פעם בשבוע כשהוא במשקלים גבוהים
מי זה ? מאז שהתחלתי לעשות דדליפט התחזקתי והגב גדל והרגליים גדלו אבל במתח דווקא קצת נחלשתי נראה לי (פעם אחרונה בדקתי אחרי סקוואט כבד אז לא יודע) יכול להיות גם שזה בגלל הרגליים שגדלו ב 3 ס"מ בערך (הרוב המוחלט מזה שריר)
דיברתי על הבחור מהפורום , מי זה ? כי זה לא נשמע כל כך הגיוניתיקון
Phil squatzila