הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת א.ש

למה? בשנה האחרונה עליתי 20 קילו בSS.. התחלתי 60 וקצת קילו על 1.80, אתה צריך לראות איך אני נראה 20 קילו יותר, אחרי שלפני הייתי עור ועצמות
אני גם עליתי קרוב ל30 קילו שנה שעברה והרגשתי כמו פח זבל..

אני גם עליתי קרוב ל30 קילו שנה שעברה והרגשתי כמו פח זבל..
התחלתי את SS באחוז שומן חד ספרתי כנראה.. כך אני נראה בשלביה האחרונים של SS ׁ(מוקדש גם לבחור שאמר שליפטינג זה הקרבה ולא גודלים בתוכניות כוח)

10322732_752419311447909_5631680140133511556_n.jpg

ומה שבעיקר גדל אצלי כמובן זה הרגליים.. אני לא מודד היקפים כי זה גיי אבל הרגל שלי בלי ספק מעל 60

התחלתי את SS באחוז שומן חד ספרתי כנראה.. כך אני נראה בשלביה האחרונים של SS ׁ(מוקדש גם לבחור שאמר שליפטינג זה הקרבה ולא גודלים בתוכניות כוח)

10322732_752419311447909_5631680140133511556_n.jpg

ומה שבעיקר גדל אצלי כמובן זה הרגליים.. אני לא מודד היקפים כי זה גיי אבל הרגל שלי בלי ספק מעל 60
מוניטין.
התחלתי SS יש בשחרור. רזה לא הייתי
מאז שהתחלתי להתאמן עליתי רק 20
אה לא הגבתי לך על הדיון בעצם.
שמע אחי, אתה צריך להחליט עם עצמך מה המטרה העיקרית שלך.
בגדול, בילדרים של העבר(וגם לא של העבר..דוריאן ייטס ביניהם)עבדו בשיטה מאוד דומה לשיטה של הפווארליפטרים כיום. למעשה בשנות ה70 התחומים היו קרובים מאוד אחד לשני.
לדעתי כדאי לך לחטב. באחוזי שומן גבוהים העלייה במסת השריר מתמתנת(אתה מוזמן לחפש על זה פה בפורום, דיברו על זה לא מעט..קשור במאזן הורמונלי ודברים נוספים).
כמו כן הייתי משנה מעט את התכנית, אבל זה כבר נתון לבחירתך..אם זה עובד בשבילך אז זה עובד. נקודה.

בהצלחה אחי.

תשמע גבר כעיקרון לא רואים שאתה מתאמן אבל במלא המטרה שלך היא לצבור כוח... אבל לדעתי לפחות שגם מזה יצא לך משהו נראה שלא יצא מזה שום דבר... וחבל..

לול לגבי האחרון אני מסכים איתך כי אני גם סובל מסינדרום ציקן לגס(לתקופות), אם אני מפסיק לאמן רגליים אפילו לשבועיים ההיקף יורד מ55~ ב-5 סנטים.
מה שאתה מכנה זה כוח מתפרץ ולא מהירות, מהירות אתה רואה באומניות לחימה(לדוגמא אגרוף תאילנדי),בקראטה ,בטניס וכו.
אני קורא לאנשים של ריפטו קת כי זה מה שהם- דוחפים את כל שאר "האמונות"(אם זה אין לשבור קו מקביל,או יעילות ונזק של תרגילים מסוימים ביחס לתועלת שאפשר להפיק מהם) לצד, חושבים שכוח בפעולות בסיס(סקוואט,דדליפט) הוא פונקציונלי(ואל תתן דוגמאות של רגבי,סטרונגמן,פוטבול אמריקאי) בתחומים אחרים בחיים. ושלא תבין לא נכון: לתוכניות כח יש מקום וזמן אבל להיות "במסה" ולהרים כבד ALL YEAR LONG: לא ממש יקדם אותך אלא אם אתה מתחרה מקצועי או חובבן מושבע.

ראיתי שהתלהבת על הרטיו שלך במתח , אתה מבין שרגליים קטנות עוזרות ממש במתח ?!
חוק המנוף בפיזיקה - משקל ברגליים יקשה עלייך הרבה יותר במתח מאשר משקל בפלג גוף עליון אז אל תתלהב על אנשים שחזקים ממך בהרבה במשיכות (כן גם במתח) פשוט הרגליים שלהם גדולות אז במתח יותר קשה להם מן הסתם אם תיתחלפו ברגליים תראה איך אתה לא מחבר עלייך 20 קילו מבלי להיכשל

דרך אגב ראיתי שכתבת שאתה עושה דדליפט "רק" פעם בשבוע , דדליפט בדרך כלל עושים פעם בשבוע כשהוא במשקלים גבוהים
יותר מהירות?
יש זרם של ליפטרים שרק לפני כמה שעות שלחתי לחברים לינק בפייס שליפטר קפץ לגובה של איזה 1.80+ (הקופסא הייתה יותר גבוהה ממנו).
Phil quadzila משהו כזה תחפש בפייס

ושוב מצחיק שאתה אומר שאין שום קריאובר בין התרגילים המורכבים לשאר ... דרך אגב יש מישהו בפורום שהתחזק ספציפית רק מחתירה במוט ודדליפט מאיזה כמה חזרות ל-30+ מתח

והוא שוקל לא כמו ילדה
מי זה ? מאז שהתחלתי לעשות דדליפט התחזקתי והגב גדל והרגליים גדלו אבל במתח דווקא קצת נחלשתי נראה לי (פעם אחרונה בדקתי אחרי סקוואט כבד אז לא יודע) יכול להיות גם שזה בגלל הרגליים שגדלו ב 3 ס"מ בערך (הרוב המוחלט מזה שריר)

ראיתי שהתלהבת על הרטיו שלך במתח , אתה מבין שרגליים קטנות עוזרות ממש במתח ?!
חוק המנוף בפיזיקה - משקל ברגליים יקשה עלייך הרבה יותר במתח מאשר משקל בפלג גוף עליון אז אל תתלהב על אנשים שחזקים ממך בהרבה במשיכות (כן גם במתח) פשוט הרגליים שלהם גדולות אז במתח יותר קשה להם מן הסתם אם תיתחלפו ברגליים תראה איך אתה לא מחבר עלייך 20 קילו מבלי להיכשל

דרך אגב ראיתי שכתבת שאתה עושה דדליפט "רק" פעם בשבוע , דדליפט בדרך כלל עושים פעם בשבוע כשהוא במשקלים גבוהים
מי זה ? מאז שהתחלתי לעשות דדליפט התחזקתי והגב גדל והרגליים גדלו אבל במתח דווקא קצת נחלשתי נראה לי (פעם אחרונה בדקתי אחרי סקוואט כבד אז לא יודע) יכול להיות גם שזה בגלל הרגליים שגדלו ב 3 ס"מ בערך (הרוב המוחלט מזה שריר)
תיקון

Phil squatzila

אליק מצטער לאכזב אותך. אחוז השומן שלך מאוד גבוה להערכתי בין 19-21 לא רואים שאתה מתאמן ואפילו אין רמז לכך.. קראתי קצת את התגובות כנראה שאתה עוסק בפאוור ליפטינג.. ממליץ לעשות חיטוב קטן לעבור לבודי בילדינג לעצב קצת את הגוף ולאחר מכן לחזור חזרה לפוואר אם זה כזה חשוב לך(כי הרי כולנו רוצים להראות טוב.!) בהצלחה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית