הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך שארנולד התחיל

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
סרטון שנותן מוטיבציה, ראיון עם ארנולד איך הוא התחיל, למרות כל הקשיים (מחסור בתנאים, חוסר גיבוי מהסביבה):

רק דבר אחד לא הבנתי... איפה נכנסו כל הסייקלים בכל הסיפור הזה😆 אין מצב שהוא הגיע לרמה לא רעה בכלל כבר בצעירותו עם כמה דאמבלים..

זה האיש שהוכיח שתירוצים בשבילו זו מילה שלא קיימת בלקסיקון.

אם הוא הלך להתחרות מכמה שכיבות שמיכה, מתח, תרגילי צבא ועוד כמה תרגילים מאולתרים.. אז בשבילו ״כמה דאמבלים״ זה גן עדן...

• פותח/ת השרשור
זה האיש שהוכיח שתירוצים בשבילו זו מילה שלא קיימת בלקסיקון.

אם הוא הלך להתחרות מכמה שכיבות שמיכה, מתח, תרגילי צבא ועוד כמה תרגילים מאולתרים.. אז בשבילו ״כמה דאמבלים״ זה גן עדן...
תירוצים או לא ולא משנה כמה שאפתנות, יש פיזיולוגיה ומה שמתואר פה זה לא פיזיולוגיה של בן אנוש.. גם על סייקלים קשה לי להאמין שמישהו יגיע למצב של זכיה בתחרות עם כמה דאמבלים, בטח שלא שכיבות סמיכה מה שהוא עשה בעיקר בתחילת דרכו לפי מה שהוא מספר. לא הגיוני לי..

זה הסיפור שלו ואני מאמין בו, הרבה חברי ילדות שלו ומפקדים העידו עליו.

לגבי השימוש בסטרואידים, יש אומרים שלקח מגיל 16 כדורי דיאנבול או בשמו העממי שניתן לו אחר כך ״ארנולדים״

• פותח/ת השרשור
כמה שכיבות סמיכה מתח ו"ארנולדים" הביאו אותו להתחרות. לא רע בכלל
אבל בכל זאת, יש לו בטח גנטיקה ממש ממש עילאית כנראה. מה שבטוח, על כוח הרצון וההשקעה שלו אין עוררין.

שים לב, בתמונות הראשונות שהוא על הבמה מתחרה הוא לא נראה וואו. והתחרות הראשונה שלו זה בגיל 18 או 19 ועד גיל 20 עשה את הטרנפורמציה המטורפת.

• פותח/ת השרשור
צודק, איך שהוא נראה בתחרויות ראשונות נראה הגיוני. הוא אמר גם שהיה במטבח והיה לו הרבה אוכל שם. יפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית