עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתחיל את ה-PCT כ-4 ימים אחרי הזריקה האחרונה. למשך 30 ימים 2 כדורים של כלומיד. כדור בוקר וכדור ערב כל כדור 50 מלגרם. וטמוקסיפן (נולבדקס) כדור אחד כל יום לפני השינה. בעבר כבר עשית PCT ? ההתאוששות שלך אייתה טובה אחריו וחשק מיני ? בן כמה אתה ? אם אתה אחרי גיל 30 אז אחרי ה-PCT אפשר לשתות גם טריבולוס שישמור על חשק מיני טוב ורמות טסט כמה שיותר גבוהות בדם.אשמח לקבל המלצה לpct טוב וכמה שפחות יפגע בתוצאות הסייקל .
.
יש לך את הגב הכי רחב שראייתי אי פעם בפורום לבן אדם אחי זה מנחת מטוסיםיפה אז בעיקר שזה חשוב לךׁ(ואתה בן 34 ולא בן 24) תכניס את הטריבולוס מייד אחרי ה-PCT במינון של 625-1,000 מלגרם לכאמוסה (כאמוסה אחת בבוקר וכאמוסה אחת בערב. זה אמור לעשות את העבודה.
ותשתה מולטי ויטמין של אופטימום האופטי מן יש לו 4 סוגים של ג"ינסינג זה גם עוזר.
להבא לא מומלץ לבצע סייקל של אסטרים קצרים למשך 12 שבועות. מאוד לא אפקטיבי למשוך אל מעבר ל-8 שבועות.אני לקראת סוף הסייקל ואמור להיכנס בקרוב לpct
אני בסייקל 12 שבועות של פרופ , מסטרון ופרווירון .
אשמח לקבל המלצה לpct טוב וכמה שפחות יפגע בתוצאות הסייקל .
אם אתם צריכים עוד נתונים על מנת לעזור לי אשמח לתת.
תודה מראש על העזרה .
אני יסביר לך את זה הכי פשוט שיכול להיות. כל מי שסיים סייקל וסיים PCT ואמר שאחרי הPCT החשק מיני לא מי יודע מה, ולקח טריבולוס אחרי שבוע אנשים מאוד משבחים את התוסף... כך שאם זה עובד בשטח כנראה שזה באמת עובד. זה הכל.אני באופן אישי לא מוצא הצדקה לשימוש בטריבולוס,
לא נמצא שהוא מסייע להעלאת רמות טסט, לגבי
החשק המיני כנ"ל, @Alex0001 מאוד מאמין בו מסיבה שאין ביכולתי לפענח, מה שבטוח זה שהוא לא יפגע (חוץ מבכיס...)
ההודעה הזאת קצת לא קשורה לנושא שהבחור פתח פה אבל תודה רבה! 😉 כיף לשמוע.יש לך את הגב הכי רחב שראייתי אי פעם בפורום לבן אדם אחי זה מנחת מטוסים
מצטער אלכס, לא קונה...🙄אני יסביר לך את זה הכי פשוט שיכול להיות. כל מי שסיים סייקל וסיים PCT ואמר שאחרי הPCT החשק מיני לא מי יודע מה, ולקח טריבולוס אחרי שבוע אנשים מאוד משבחים את התוסף... כך שאם זה עובד בשטח כנראה שזה באמת עובד. זה הכל.
מצטער אלכס, לא קונה...🙄
אבל שיהיה לבריאות לכל אותם אלה שסיימו סייקל עם חשק מיני בריצפה וטריבולוס טסטריס מחרמן אותם...
לא מתווכח על דברים שאני יודע.אתה לא חייב לקנות את זה. אבל מי שניסה וזה עזר לו רץ אם זה קבוע כי אומרים שזה עובד ועושה תעבודה. בכל מקרה שחכתי לציין שרוב החברה הצעירים עד גיל 30 בדרך כלל מתאוששים מהר מאוד מהסייקלים אם PCT טוב. הבעיה היא בדרך כלל אצל אנשים אחרי גיל 30-35. ובמיוחד בגיל מבוגר יותר ככל שאתה בוגר יותר ההתאוששות קשה יותר והרוקה יותר. בגיל בוגר יותר הכל עובד לאט יותר ולא משנה איזה PCT תעשה ואיזה מינונים של כלומיד/פרגניל/טמוקסיפן תיכך. הטריבולוס עוזר להם. ויש הרבה מאוד דעות לגבי זה וחיזוקים בנושא.
כן את ה-PCT תתחיל 4 ימים אחרי זריקה אחרונה של הטסט פרופ.אז לפי מה שהבנתי מכל מה שכתבתם , זה להתחיל אחרי הזריקה האחרונה ולא לפני. וכ4 ימים אחרי הזריקה האחרונה,
זריקה של פרגניל מומלצת עכשיו לעשות ?
לאחר הסייקל ?