הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בpct

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
אני לקראת סוף הסייקל ואמור להיכנס בקרוב לpct
אני בסייקל 12 שבועות של פרופ , מסטרון ופרווירון .

אשמח לקבל המלצה לpct טוב וכמה שפחות יפגע בתוצאות הסייקל .

אם אתם צריכים עוד נתונים על מנת לעזור לי אשמח לתת.
תודה מראש על העזרה .

.
תתחיל את ה-PCT כ-4 ימים אחרי הזריקה האחרונה. למשך 30 ימים 2 כדורים של כלומיד. כדור בוקר וכדור ערב כל כדור 50 מלגרם. וטמוקסיפן (נולבדקס) כדור אחד כל יום לפני השינה. בעבר כבר עשית PCT ? ההתאוששות שלך אייתה טובה אחריו וחשק מיני ? בן כמה אתה ? אם אתה אחרי גיל 30 אז אחרי ה-PCT אפשר לשתות גם טריבולוס שישמור על חשק מיני טוב ורמות טסט כמה שיותר גבוהות בדם.
חשוב מאוד לשתות קראטין חלבון ומולטי ויטמין במיוחד ב-PCT ואחריו ולהמשיך להתאמן דיי חזק לא כמו בסייקל אבל בכל זאת לא להיות שמרטוט באימונים בשביל לשמר כמה שיותר תוצאות. וכמובן לשמור על תזונה ומנוחה טובה.

• פותח/ת השרשור
בעבר עשיתי pct אבל הסייקל האחרון שלי היה לפני 3 שנים בערך ולא עשיתי את הpct טוב.
הנתונים שלי :
גיל 34, מתאמן 15 שנה .
עברתי 4 סייקלים.
בעלת נקודה חשובה על החשק המיני והתוצאות בכלל ,
אז מה שאתה ממליץ זה להמשיך באימונים ולדאוג לקחת קריאטין וחלבונים וויטמינים נוספים .
בעניין הגיל , אני 34 וחשוב לי שבחדר המיני לא יפגע .
איך אתה ממליץ לקחת את הטריבולוס ?
ושוב תודה על העזרה .

יפה אז בעיקר שזה חשוב לךׁ(ואתה בן 34 ולא בן 24) תכניס את הטריבולוס מייד אחרי ה-PCT במינון של 625-1,000 מלגרם לכאמוסה (כאמוסה אחת בבוקר וכאמוסה אחת בערב. זה אמור לעשות את העבודה.
ותשתה מולטי ויטמין של אופטימום האופטי מן יש לו 4 סוגים של ג"ינסינג זה גם עוזר.

יפה אז בעיקר שזה חשוב לךׁ(ואתה בן 34 ולא בן 24) תכניס את הטריבולוס מייד אחרי ה-PCT במינון של 625-1,000 מלגרם לכאמוסה (כאמוסה אחת בבוקר וכאמוסה אחת בערב. זה אמור לעשות את העבודה.
ותשתה מולטי ויטמין של אופטימום האופטי מן יש לו 4 סוגים של ג"ינסינג זה גם עוזר.
יש לך את הגב הכי רחב שראייתי אי פעם בפורום לבן אדם אחי זה מנחת מטוסים

אני לקראת סוף הסייקל ואמור להיכנס בקרוב לpct
אני בסייקל 12 שבועות של פרופ , מסטרון ופרווירון .

אם אתם צריכים עוד נתונים על מנת לעזור לי אשמח לתת.
תודה מראש על העזרה .
להבא לא מומלץ לבצע סייקל של אסטרים קצרים למשך 12 שבועות. מאוד לא אפקטיבי למשוך אל מעבר ל-8 שבועות.
אני באופן אישי לא מוצא הצדקה לשימוש בטריבולוס,
לא נמצא שהוא מסייע להעלאת רמות טסט, לגבי
החשק המיני כנ"ל, @Alex0001 מאוד מאמין בו מסיבה שאין ביכולתי לפענח, מה שבטוח זה שהוא לא יפגע (חוץ מבכיס...). שאר התוספים שהוא ציין (קריאטין, חלבון, מולטי-ויטמין...) הם כמעט חובה.
כדאי להוסיף Phosphatidylserine במינון של 800mg/ed וויטמין C באותו המינון לוויסות הקורטיזול.
כמובן pct בפרוטוקול סטנדרטי כפי שהוזכר ולצערך נראה שלא השתמשת בפרגניל...
מבחינת אימונים, כפי שצויין רצוי להוריד מאוד בנפח (מספר הסטים באימון) ולנסות ולשמר עצימות (משקלים וכח שהשגת בסייקל) בעיקר בתרגילים המורכבים (בנץ', סקואט, פרס, דדליפט). תרגילים מבודדים לבצע רגוע בכדי לצמצם סכנת פציעה.

אני באופן אישי לא מוצא הצדקה לשימוש בטריבולוס,
לא נמצא שהוא מסייע להעלאת רמות טסט, לגבי
החשק המיני כנ"ל, @Alex0001 מאוד מאמין בו מסיבה שאין ביכולתי לפענח, מה שבטוח זה שהוא לא יפגע (חוץ מבכיס...)
אני יסביר לך את זה הכי פשוט שיכול להיות. כל מי שסיים סייקל וסיים PCT ואמר שאחרי הPCT החשק מיני לא מי יודע מה, ולקח טריבולוס אחרי שבוע אנשים מאוד משבחים את התוסף... כך שאם זה עובד בשטח כנראה שזה באמת עובד. זה הכל.
יש לך את הגב הכי רחב שראייתי אי פעם בפורום לבן אדם אחי זה מנחת מטוסים
ההודעה הזאת קצת לא קשורה לנושא שהבחור פתח פה אבל תודה רבה! 😉 כיף לשמוע.

אני יסביר לך את זה הכי פשוט שיכול להיות. כל מי שסיים סייקל וסיים PCT ואמר שאחרי הPCT החשק מיני לא מי יודע מה, ולקח טריבולוס אחרי שבוע אנשים מאוד משבחים את התוסף... כך שאם זה עובד בשטח כנראה שזה באמת עובד. זה הכל.
מצטער אלכס, לא קונה...🙄

אבל שיהיה לבריאות לכל אותם אלה שסיימו סייקל עם חשק מיני בריצפה וטריבולוס טסטריס מחרמן אותם...

מצטער אלכס, לא קונה...🙄

אבל שיהיה לבריאות לכל אותם אלה שסיימו סייקל עם חשק מיני בריצפה וטריבולוס טסטריס מחרמן אותם...

אתה לא חייב לקנות את זה. אבל מי שניסה וזה עזר לו רץ אם זה קבוע כי אומרים שזה עובד ועושה תעבודה. בכל מקרה שחכתי לציין שרוב החברה הצעירים עד גיל 30 בדרך כלל מתאוששים מהר מאוד מהסייקלים אם PCT טוב. הבעיה היא בדרך כלל אצל אנשים אחרי גיל 30-35. ובמיוחד בגיל מבוגר יותר ככל שאתה בוגר יותר ההתאוששות קשה יותר והרוקה יותר. בגיל בוגר יותר הכל עובד לאט יותר ולא משנה איזה PCT תעשה ואיזה מינונים של כלומיד/פרגניל/טמוקסיפן תיכך. הטריבולוס עוזר להם. ויש הרבה מאוד דעות לגבי זה וחיזוקים בנושא.

אתה לא חייב לקנות את זה. אבל מי שניסה וזה עזר לו רץ אם זה קבוע כי אומרים שזה עובד ועושה תעבודה. בכל מקרה שחכתי לציין שרוב החברה הצעירים עד גיל 30 בדרך כלל מתאוששים מהר מאוד מהסייקלים אם PCT טוב. הבעיה היא בדרך כלל אצל אנשים אחרי גיל 30-35. ובמיוחד בגיל מבוגר יותר ככל שאתה בוגר יותר ההתאוששות קשה יותר והרוקה יותר. בגיל בוגר יותר הכל עובד לאט יותר ולא משנה איזה PCT תעשה ואיזה מינונים של כלומיד/פרגניל/טמוקסיפן תיכך. הטריבולוס עוזר להם. ויש הרבה מאוד דעות לגבי זה וחיזוקים בנושא.
לא מתווכח על דברים שאני יודע.

(קראת לי זקן?... 😉)

• פותח/ת השרשור
אז לפי מה שהבנתי מכל מה שכתבתם , זה להתחיל אחרי הזריקה האחרונה ולא לפני. וכ4 ימים אחרי הזריקה האחרונה,
זריקה של פרגניל מומלצת עכשיו לעשות ?
לאחר הסייקל ?

אז לפי מה שהבנתי מכל מה שכתבתם , זה להתחיל אחרי הזריקה האחרונה ולא לפני. וכ4 ימים אחרי הזריקה האחרונה,
זריקה של פרגניל מומלצת עכשיו לעשות ?
לאחר הסייקל ?
כן את ה-PCT תתחיל 4 ימים אחרי זריקה אחרונה של הטסט פרופ.
לגבי הפריגניל עוד כמה שבועות במדוייק יגמר לך הסייקל? תרשום לי לפי זה אני יגיד לך מה לעשות אם הפרגניל.

אם יש לך את הפרגניל בבית תתחיל אותו מהיום. אם לא תשיג לך אותו מחר ותתחיל אותו מחר. את האמפולה של 5 אלףUI תחלק ל-4 אחרי העירבוב. ותעשה זריקה כל 5 ימים של 1,250UI ואתה מסודר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית